9. septembar 2021.5 god. comment_319058 OMG sta je lik sve promasio. Ono sto je bitno istaci kod Wernera jeste da lik nema nikakvu tehniku suta, bukvalno kao da mi s foruma sutiramo. Sramota, fakat nije uredu braniti ga vise, bukvalno nemas cime ga braniti. Prijavi
9. septembar 2021.5 god. comment_319061 Isti fakticki promasaj k'o Dzeko protiv Kazahstana. Nevjerovatno koliko los finishing ima. Ne znam sta mu je, ali ovo nije u redu nikako. Prijavi
9. septembar 2021.5 god. comment_319069 Što kod nas zna napadač propast, to se nigdje ne dešava. Torres, Morata, Werner.. Lik je u bunaru teškom. Opet ga treba probat u paru sa Lukakuom, nek' stvara prostor, utrčava pa šta Bog da. Prijavi
12. septembar 2021.5 god. comment_319167 Jel sta uradio u onih par minuta sto je odigrao? Nisam gledao utakmicu Prijavi
12. septembar 2021.5 god. comment_319172 Nije nista promasio, nije nista lose uradio. Premalo vremena da bilo sta uradi. Prijavi
13. septembar 2021.5 god. comment_319202 Ma prodat odmah. Nema se sta cekati da se razigra, cekali smo i Toresa i Moratu pa ih nikad ne docekasmo. Unovcit i kupit boljeg igraca. Prijavi
14. septembar 2021.5 god. comment_319206 Ma ja bolan, ne treba to vise cuvati, pa neces se moci kasnije rijesiti takvog igraca, a nije prvi slucaj da nam se to desava. Gotivan mi je on, al kad mu gledam neke intervjue djeluje mi tako nezrelo nekako. Ne zna covjek jel se zajebava il je ozbiljan. Prijavi
14. septembar 2021.5 god. comment_319209 Ma vidis da je potonuo na intervjuima. Nema nikakvog samopouzdanja. Pa jebem ga, pitaju Lukakua da li bi ti zabio gol Mendyu koji je branio odlicno 'veceras' protiv Ville. Kae Luka, zabio sam mu 'jucer' i nasmija se, to je mentalitet, to je samopouzdanje :) Ako je istina, treba ga prodati. Prijavi
14. septembar 2021.5 god. comment_319210 Jebote život isto ko da nikad nije znao igrat fudbala i ko da je sve u glavi. Uloži više truda radi sebe, ako ne radi navijača.Isto ko da je razmaženo derište i od većine navijača, pogotovo onih koji idu na utakmice je dobijao i idalje dobija podršku.Ako mu je palo samopouzdanje neće se samo od sebe vratiti. "Vježbaj, pizda ti materina." Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319289 Ovaj izgleda jedino sta moze dati je ono ko protiv Reala kad puca glavom sa 20 centimetara u praznu mrezu. Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319292 Fuj, daj ga Bayernu, valjda ne gledaju ovu sramotu, nego se prisjete perioda iz Bundeslige. Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319315 Ma sa njim smo opasniji bili za onih 20 min sto je odigrao nego sa Havertzom i Mountom citavo prvo poluvrijeme. Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319323 On ima sjajnu kretnju i kad igra u 3 5 2 je bas dobar, samo jbg ne zna da da gol. Prijavi
23. septembar 2021.5 god. comment_319409 Treba cojk cesce igrat. On i havertz se trebaju rotirat malo vise. Napad lukaku i iza dvojac treba da bude mount i havertz/werner. Od zije nema nafake, pulu sam i zaboravio da igra za nas Prijavi
29. septembar 2021.5 god. comment_319617 Jebo majku fale mi njegovo prisustvo na terenu. Vrati se, svaki promašaj ti je oprošten. Prijavi
29. septembar 2021.5 god. comment_319619 Ma jebo i njemu bog mater. Ne možeš dovest kompletnog igrača. Liverpool dovede Salaha čovjek zabija,asistira nema šta ne radi,Mane isto tako. Jota isto. Man United Bruno zabija asistira, Pogba da mu se dovede pravi trener koji igra napadački fudbal bio bi u konkurenciji za najboljeg igrača. Rashford koliko god fulo, zabija po 15ak komada i asistira jos po koju. Bog te jebo završiš prošlu sezonu sa Jorginhom sa 7 golova ko najboljim strijelcem. Pa bog ga jebo kad ćemo dovesti prava pojačanja u napadu. Prijavi
29. septembar 2021.5 god. comment_319621 Doveli smo Lukakua, ali Lukaku ima priliku svako sto godina jer ova ekipa nije u stanju da IZMISLI šansu. Eventualno ako neka kontra udari ili napad iz tranzicije. A ovo kad oni imaju loptu i pokušavaju nešto da smisle, pa bolje da je odmah nabiju na tribine jer od te akcije nema ništa. Prijavi
29. septembar 2021.5 god. comment_319624 I ofo sto Bt kaze je takodje tacno. Mi nemamo igraca da ni iz cega zabije gol. Dakle ako sistem ne funkcionira, pisi propalo. Sinoc PSG nista posebno, ali zbog toga sto imaju individualno jake igrace pobjedise. Znaci isko ekipa nije igrala dobro oni su pobjedili. Ova ekipa to sebi ne moze priustiti. Moramo igrati dobro da bi pobjedili jer nam igraci nece svojom magijom moci nesto napraviti. Prijavi
29. septembar 2021.5 god. comment_319630 Werner je za njega Ronaldo ali eto vidjet ćete vi na što će ispasti dovođenje Lukakua. Prijavi
30. septembar 2021.5 god. comment_319651 Nakon samo par tekmi počelo je kukurikanje i kuknjava na ovoj temi. Dugo je trajalo, nakon što se preko pola godine sralo iz dana u dan za svaki pas, dribling ili šut sada je lagano počela kuknjava... Dok je on igrao makar su se stvarale šanse, često je asistirao i otvarao prostor, upravo ono što je falilo sinoć i što fali inače... Ali njega treba prodati jebo mu bog mater šta fula :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.