Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Konacno poceo zabijati i koristiti svoje sanse. Sljedeci korak je da izbjegne offside zamke.

Umoran je dosta bio danas, bilo je to vidljivo ali opet assist za pobjedu, bravo.

Na kraju se ispostavilo dobro sto je odigrao celu utakmicu, ja bih ga izvukao ranije, rodio se covek u ofsajdu, a kad nije u ofsajdu ne zna sta ce s loptom. Moguce da je i do umora posto dosta igra u poslednje vreme, pa padne koncentracija, ali cenim zalaganje, pravi borac.

Sve sto je mogao da usere usrao je, svaka odluka koju je doneo je bila pogresna, kako je mlitavo odigrao leptejebo, neverotvatno, kao da je mamuran dosao na utakmicu.

Nabijem i njega na kurac, ne ocekujem nista od njega vise, mentalitet 0.

Ma dajte, covjek je preorao teren ovih 45 minuta, nije on kriv sto su u var sobi glupi ko ona stvar

Pa ne treba nama plug, nama treba napadac.

Vidi se da mu je prijala publika i kako su mu skandirali ime i gurali ga naprijed. Odlična partija, stalno je tu negdje, pravi probleme, otvara se. Radilica.

Adi, ima li neka statistika koliko je golova ove godine dao a da je bio u ofsajdu? Ili da mu je ponisteno.

Ima statistika samo za odluke koje je donio VAR. Dva gola su mu poništena nakon gledanja snimka. Nema za one kad se VAR složi sa odlukom.

Ali momenat utakmice je bio onaj pokušaj škarica. Zamalo je pogodio korner zastavicu sa te strane. Publika ga je dobro prihvatila i daje mu podršku.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.