Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne kapiram zašto toliko pljujete čoveka, ajde da promašuje, to stoji i ne sporim. 

ali ne mogu da se složim sa nekim poredjenjima, prvo taj Tores je došo u ekipu koja je bila daleko iskusnija od ove, ne kažem da i tad nije bilo problema ali daleko od toga da su imali situaciju da im ekipu vuče neki klinac koji je pre dve godine igrao u Derbiju, da ne pričam o ostalim elementima u svakoj liniji tima...da se ne širi priča.

šta hoću da kažem, havertc napravi jedan dobar potez, odma je novi Bergkamp, a ovaj se pretplatio na pljuvanje sada već u apsolutno svakoj situaciji kao da je jedini on krivac za rezultate kluba/ te i takve partije, to ne bi bilo problem, da ostale stvari funkcionišu, ako je tako onda, ok, neka ide

iz kluba i dovedite nekog drugog napadača

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Decko ima osjecaj za gol za razliku od Morate i Toresa, sve do ovako radi za ekipu i asistira ja cu biti zadovoljan jer mora procepiti.

Timo Werner (11 goals, 10 assists) is the first player to register double figures for both goals and assists in all competitions in his debut season for Chelsea since Eden Hazard in 2013-13.

Bio je jako koristan i veceras ce se vjerovatno kao takav osjecati povodom danasnje vazne pobjede samo je jos nedostajao gol da ga dodatno podigne. Ostajem i dalje misljenja da je fantastican igrac, kompletan izuzev zavrsnice koja je uzrok njegove mentalne snage koja je jako vazna i ocito mu ona predstavlja najveci problem, ako nije to onda je preko noci izgubio filing iz Lajpciga. Tip toliko ne vjeruje u svoje noge kada treba matirati golmana da je poceo leđima sutirati.

Sa ovako pokretljivim Havertzom i Pulišićem bi on mogao jako dobar trio da napravi, doduše sa Ziyechom se dosta bolje razumije nego sa Pulisicem, opet mu je i danas namjestio zicer, isti zicer već tri puta. Atletico, City i danas, samo što je danas Ziyech zasro...

Dobar Timo, ako bi izvukao sad kraj sezone da pokupimo ove trofeje što se nude i top 4 sa nekih 5-6 golova, druga bi se priča pričala...

• Autor
Moram prvo njega da pohvalim. Izgarao je večeras ko nikad ranije. U stilu velikog Kantea je kidisao na odbranu Reala, nije stao ni vazduh da uzme kako treba.
Nagrada najbolja moguca.
Opet je uspeo i da spakuje par sansi, na žalost neiskorišćenih.
Stavi tačku na sve do sada, kreni iz početka i kidaj kako znamo da možeš.

Mislim da nije trebalo njega mijenjati, sigurno bi dao nesto od ovih da je ostao, izgledao je danas odlicno. Bas mi je drago da igra dobro, a neka gamad trazi dlaku u jajetu.

Večeras svi mašili prilike osim njega . Neka nova struja u Chelseau. Dobar, dobar večeras ali nije MOTM, ne može biti prije Kantea ili Rudigera.

Večeras svi mašili prilike osim njega . Neka nova struja u Chelseau. Dobar, dobar večeras ali nije MOTM, ne može biti prije Kantea ili Rudigera.

ma da su igraci pogodili njegove asistencije bio bi :D

Oprosteni su mu svi promasaji od dolaska u klub. Iskreno se nadam da ce konacno proigrati, pisao sam ranije da mu je najveci problem psiha ali cini mi se da je poceo praviti balanse po pitanju toga. Ostaje mu jos samo da zabije gol ili dva u finalu i sto se mene tice iduce sezone nam ne treba novi napadac.

Tip toliko ne vjeruje u svoje noge kada treba matirati golmana da je poceo leđima sutirati.

Inace, ovo mi je simpaticno posto veceras nije zabio nogom.

Uz Kantea najbolji pojedinac. Zabio gol, maksimalno se trudio za ekipu, to je to. To se trazi od Time. Nadam se i ja da ce ga krenuti i golovi, da budu nagradjene dobre partije koje pruza.

Jest mi drago sto je konacno dobro odigrao. Jebes gol, jebes i promasaj, igra u polju je ono sto me raduje. Sinoc je bas bas bio dobar, pravi napadac. Izjebo je Ramosa svojom brzinom i utrcavanjima u prostor.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.