Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Meni je on odličan, samo isprepadan i sve radi samo ne daje golove. Mislim da je sebi u glavi nabio pritisak i da mu je to ogromna blokada, ali vjerujem da će pročepiti pa i da golove daje. Inače mnogo bolja ekipa kad je on na terenu.

Ma s 5 metara zicer i lik u golmana pogodi. Poceo je ovo svaku utakmicu raditi.

Nevjerovatno vise. Hajd znao je on i u Leipzigu promasivati ali spakuje opet 20ak golova u sezoni i odigra bez straha. Kod nas je ocajan.

Što Wisey kaže, nema utakmice u kojoj igra da se ne uhvatimo za glavu u nevjerici šta je uspio promašiti.

Ali treba ga podržati, radi za ekipu, pročepit će. Prva mu je sezona tek. Daleko je od Torresa.

Slazem se da je daleko od Torresa, daleko gori.

Ma kurac, radio je i Torres za ekipu, znam da je imao uvijek more asistencija. Werner je odličan taktički i kada je tim u pitanju, sve je na nivou, rad trud zalaganje. Na početku kad je došao tek vidio se problem sa navikavanjem na PL, što je normalno ali mislim da se dobro uklopio.

Ali ova završnica je zabrinjavajuća, mora to sigurnije Timo.

Ma ovo sto se desava sa Wernerom i njegovim promasajima je gore i od Torresa. Pa jeboga hljeb jel moguce da su pojedinci toliko slijepi ili sta? Ne navijate za Wernera vec za Chelsea. Braniti Wernera po svaku cijenu nije u redu. Ne kazem da lik ne treba podrsku, nego kada se prica o njegovoj igri, ajde malo budite realni.

Jel moguce da ovoliko masi i to ovakve sanse? Pa realno da ti neko nabaci na treningu onako loptu kao sto je on juce dobio od Pulisica, da hoces namjerno promasiti, ne znam kako bi to izveo. Dakle teze promasiti nego zabiti. Mozda smo mi samo ukleti kada su napadaci u pitanju.. ne znam vise sta da mislim.

• Autor

Ma ovo sto se desava sa Wernerom i njegovim promasajima je gore i od Torresa. Pa jeboga hljeb jel moguce da su pojedinci toliko slijepi ili sta? Ne navijate za Wernera vec za Chelsea. Braniti Wernera po svaku cijenu nije u redu. Ne kazem da lik ne treba podrsku, nego kada se prica o njegovoj igri, ajde malo budite realni.

Jel moguce da ovoliko masi i to ovakve sanse? Pa realno da ti neko nabaci na treningu onako loptu kao sto je on juce dobio od Pulisica, da hoces namjerno promasiti, ne znam kako bi to izveo. Dakle teze promasiti nego zabiti. Mozda smo mi samo ukleti kada su napadaci u pitanju.. ne znam vise sta da mislim.

Pa sve lose je vec rečeno i više puta ponovljeno. Ljudima dosadilo da pisu jedno te isto posle svake utakmice.

Pa sve lose je vec rečeno i više puta ponovljeno. Ljudima dosadilo da pisu jedno te isto posle svake utakmice.

Al sto je najgore i ja imam jos uvijek tracak nade da ce proraditi. Brz je, strasno je brz, krece se dobro i stalno se nalazi u prilikama. Valjda i Tuchel konta mora procepit pa ga forsira. 

Ne znam, nadam se ce proradit. Liku je neko crno magiju bacio, nemam drugog objasnjenja.

Lik je u bunaru teškom što se tiče samopouzdanja. Mogu misliti da mu je u onom trenutku kad je ošutao loptu sinoć prošlo kroz glavu stotinu scenarija, te hocel osutati lijevo ili desno, snažno ili slabije, šta će biti ako promaši. 

Ali šta je tu je sada. Pohvalno je što se stalno nalazi u tim prilikama da zabije, jednostavno nema druge nego da ga se forsira i nadat se da će proraditi. Drugačije neće sigurno.

Evidentno se jos uvijek nije pronasao u engleskom fudbalu sto je paradoks obzirom da posjeduje odlicne trkacke sposobnosti, vjerovatno je u pitanju neki problem u glavi sa samopouzdanjem. Ekipi je prijekopotreban golgeter i napadac po uzoru na Halanda, Lewandovskog. Cak mislim da bi Patson Daka iz Salzburga zabio vise golova od Vernera u EPL.

Osnovne tehnike npr. prijem lopet i pas.

Ispred svega bi stavio realizaciju sto je njegova primarna zadaca koju je odradio samo 6 puta od dolaska u klub. Neuporediva odnosno apsurdna za porediti u odnosu na njegovu sezonu 2019/2020 u Lajpcigu.

Melchiot: “Werner brought something to the team that nobody else can bring. If you look at the way Chelsea were playing, look at how one man can keep a back line busy. That was Werner and his pace. Real were always worried about him when they were pressing” (talkSPORT) #CFC #UCL

Melchiot: “Look how many times Kante become free in the middle of the park because Real were so worried about Werner that they couldn’t press all the way through.” (talkSPORT) #CFC #RMCF #UCL
  • Autor
Dovesti Halanda ili Lukakua i staviti Vernera iza da trci, igra presing, otvara prostor, odvlači igrace i stalno drzi odbranu protivnika pod ručnom i dobili smo tandem napadača za velika dela.

Onda se pojavljuje dosta viška u ekipi ako nastavimo sa ovom formacijom i dovedem Haalanda još.

Već sad mislim da Ziyech i Kai ne mogu skupa, CHO ne može prije Reecea na WB-a

Melchiot: “Werner brought something to the team that nobody else can bring. If you look at the way Chelsea were playing, look at how one man can keep a back line busy. That was Werner and his pace. Real were always worried about him when they were pressing” (talkSPORT) #CFC #UCL

Melchiot: “Look how many times Kante become free in the middle of the park because Real were so worried about Werner that they couldn’t press all the way through.” (talkSPORT) #CFC #RMCF #UCL

Zato sam ja trubio dva puta protiv Reala da šutaju, jednom Kante, jednom Pulišić. Čista šansa za šut, defanzivac prati Wernera ali ne oni dodaju u gol aut i onda Irfan sere o tome kako se lik ne zna kretati...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.