Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kada se osvoji LP nije više bitno ko je šta promašio to je činjenica koja ga spašava, ali donji smo ako se budemo oslonjali na njegovu realizaciju u bilo kojoj utakmici nebitno da li to bila prijateljska utakmica ili finale LP.
  • Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

HAHAHAHAHAH Koji smo mi pehovi što se tiče ovih napadača i kad hoćemo da prestanemo bunkerisat ne možeš radi ovakvih klocova.

Turbo je jedan od najboljih napadaca kad je u pitanju kretnja na terenu, ali mu je realizacija sansi vecinom losa.

Nadam se da ce istu popraviti sljedece sezone. 

Ukoliko bi se Werner dozvao i uz malo srece poceo pogadjati makar ove mrtve zicere mi cemo naredne sezone imati 15-20 bodova vise nego ove sezone. Toliko je brz i toliko se dobro krece da je to nevjerovatno, stalno je tu negdje, smeta i pokusava utrcati iza ledja odbrane sto ni jednog igracu koji ga cuva nije svejedno.

Ipak misljenja sam da nam treba makar jos jedan igrac u napadu koji je slicnih karakteristika, brz, agilan i da se dobro krece. Pa nek igra bolji. Ne smijemo se samo oslanjati na Wernera.
Mozda havertz bude taj napadac a timo i mount iza.

Vidjet cemo sta buducnost nosi a i sta tusel planira kupovat.

Ja bi volio nekog kvalitetnijeg pored kantea od kove i jorginha

Ne znam samo koliko ste vi kontali igrača u prvih 11 staviti :D

Pogotovo ako Tuchel ne odustane od formacije sa tri stopera a iskreno ne vjerujem da će se to desiti. 

Ma mi bismo da brane i Kepa i Mendy. Odbrana Azpilicueta mora, onda James i Chilwell bekovi, štoper Silva i pored njega Rudiger i Zouma zbog skoka i Tomori da se vrati. Veza Kante, Kovačić i novi koji dođe. Ispred njih Odoi, Pulišić, Havertz, RLC, Mount i Werner, a naprijed Kane ili Haaland.

Ne znam samo koliko ste vi kontali igrača u prvih 11 staviti :D

Pogotovo ako Tuchel ne odustane od formacije sa tri stopera a iskreno ne vjerujem da će se to desiti. 

Licno samo zamijeniti igrace ala Jorginho i Rudigera/Christensena, a u napadu zamijeniti Wernera, neka bude drugi napadac.

Ja sam za to da se Werner odvede kod babe Stane u selo Melina da mu skine crnu magiju i ima da ga procepi.

Mislim da moze kontraefektivno biti da pobjednicki tim pretrpas novim pojacanjima, a pogotovo sad dati 200 miliona za napadaca. Znamo svi kako Chelsea prolazi kad da mnogo para na napadaca, cast Diegu Costi koji i nije placen mnogo.

Prije bih kupio dobrog mladog backup napadaca ako Abraham vec nece da bude backup, a ako hoce onda bih njega i Wernera i jos nekog treceg cisto ako se desi da obojica slome noge.

Ma mora se kupovati. Kane ili Lukaku, pa onda i neko da zamijeni Jorginha i stoper naravno.

pa sta je s akademijom. Mozel billy i ampadu?

Zamislite ovu situaciju. Pokvari vam se recimo bojler i vi zovnete majstora. I on umjesto da popravlja bojler on vam kreči stan. Svaka čast, ali nisam te zato doveo. Tako je i sa Wernerom. Svaka mu čast za izborene penale, za asistencije, za borbu, trku i oranje terena. Mi smo te doveli da zabijaš golove. Gledao sam taj Leipzig prošle godine i nije bio ovakav. Bilo je promašaja, jer svako promaši, ali ovoliko nije bilo. Tehnika šuta i snaga na nivou djeteta od 5 godina. Gore od ovoga ne može. Ako bi sljedeće sezone ulazio u šanse kao i ove sezone, ali zabijao onoliko koliko bi svaki normalan napadač zabio, onda bi se borio za najboljeg strijelca lige. Sad zbog njegovih promašaja (ali ne samo njegovih) moramo trošiti još 100+ miliona na superzvijezdu u napadu.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.