30. maj 2021.5 god. comment_316054 Kada se osvoji LP nije više bitno ko je šta promašio to je činjenica koja ga spašava, ali donji smo ako se budemo oslonjali na njegovu realizaciju u bilo kojoj utakmici nebitno da li to bila prijateljska utakmica ili finale LP. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316066 Valjda se može naučiti ta realizacija jebena, joj Timo koliko sam ti puta majku sinoć spomenuo Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316094 HAHAHAHAHAH Koji smo mi pehovi što se tiče ovih napadača i kad hoćemo da prestanemo bunkerisat ne možeš radi ovakvih klocova. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316124 Turbo je jedan od najboljih napadaca kad je u pitanju kretnja na terenu, ali mu je realizacija sansi vecinom losa. Nadam se da ce istu popraviti sljedece sezone. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316138 Ukoliko bi se Werner dozvao i uz malo srece poceo pogadjati makar ove mrtve zicere mi cemo naredne sezone imati 15-20 bodova vise nego ove sezone. Toliko je brz i toliko se dobro krece da je to nevjerovatno, stalno je tu negdje, smeta i pokusava utrcati iza ledja odbrane sto ni jednog igracu koji ga cuva nije svejedno. Ipak misljenja sam da nam treba makar jos jedan igrac u napadu koji je slicnih karakteristika, brz, agilan i da se dobro krece. Pa nek igra bolji. Ne smijemo se samo oslanjati na Wernera. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316140 Mozda havertz bude taj napadac a timo i mount iza. Vidjet cemo sta buducnost nosi a i sta tusel planira kupovat. Ja bi volio nekog kvalitetnijeg pored kantea od kove i jorginha Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316143 Ma mora se kupovati. Kane ili Lukaku, pa onda i neko da zamijeni Jorginha i stoper naravno. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316146 Ne znam samo koliko ste vi kontali igrača u prvih 11 staviti :D Pogotovo ako Tuchel ne odustane od formacije sa tri stopera a iskreno ne vjerujem da će se to desiti. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316151 Ne znam samo koliko ste vi kontali igrača u prvih 11 staviti :D Pogotovo ako Tuchel ne odustane od formacije sa tri stopera a iskreno ne vjerujem da će se to desiti. Ma mi bismo da brane i Kepa i Mendy. Odbrana Azpilicueta mora, onda James i Chilwell bekovi, štoper Silva i pored njega Rudiger i Zouma zbog skoka i Tomori da se vrati. Veza Kante, Kovačić i novi koji dođe. Ispred njih Odoi, Pulišić, Havertz, RLC, Mount i Werner, a naprijed Kane ili Haaland. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316167 Ne znam samo koliko ste vi kontali igrača u prvih 11 staviti :D Pogotovo ako Tuchel ne odustane od formacije sa tri stopera a iskreno ne vjerujem da će se to desiti. Licno samo zamijeniti igrace ala Jorginho i Rudigera/Christensena, a u napadu zamijeniti Wernera, neka bude drugi napadac. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316174 Ja sam za to da se Werner odvede kod babe Stane u selo Melina da mu skine crnu magiju i ima da ga procepi. Mislim da moze kontraefektivno biti da pobjednicki tim pretrpas novim pojacanjima, a pogotovo sad dati 200 miliona za napadaca. Znamo svi kako Chelsea prolazi kad da mnogo para na napadaca, cast Diegu Costi koji i nije placen mnogo. Prije bih kupio dobrog mladog backup napadaca ako Abraham vec nece da bude backup, a ako hoce onda bih njega i Wernera i jos nekog treceg cisto ako se desi da obojica slome noge. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316177 Licno samo zamijeniti igrace ala Jorginho i Rudigera/Christensena, a u napadu zamijeniti Wernera, neka bude drugi napadac. Mislim da treba biti realan, od klupiranja Wernera nema ništa. Opet za ovo kako mi igramo njegova kretnja je odlična ali mu je završnica proporcionalno loša tome. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316204 Mislim da treba biti realan, od klupiranja Wernera nema ništa. Opet za ovo kako mi igramo njegova kretnja je odlična ali mu je završnica proporcionalno loša tome. Neka igra lijevo krilo onda. Uglavnom previse je utakmica da se oslanjamo samo na Wernera, treba spic pravi. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316235 Ma mora se kupovati. Kane ili Lukaku, pa onda i neko da zamijeni Jorginha i stoper naravno.pa sta je s akademijom. Mozel billy i ampadu? Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316241 pa sta je s akademijom. Mozel billy i ampadu? Moze za par godina da budu klase, ali trenutno ne. I dalje je Billy bolji od Jorginha, ali nije to to. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316286 Neka igra lijevo krilo onda. Uglavnom previse je utakmica da se oslanjamo samo na Wernera, treba spic pravi. Pa hljeb te jebo, kod Lamparda je igrao lijevo pa su svi srali po Lampardu da lik nije krilo Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316302 U ovoj formaciji krila nisu strogo na aut liniji kao u formacijama 433 i 4231. Ovo je više kao lijevi napadač ili lijevi polušpic. Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316352 Zamislite ovu situaciju. Pokvari vam se recimo bojler i vi zovnete majstora. I on umjesto da popravlja bojler on vam kreči stan. Svaka čast, ali nisam te zato doveo. Tako je i sa Wernerom. Svaka mu čast za izborene penale, za asistencije, za borbu, trku i oranje terena. Mi smo te doveli da zabijaš golove. Gledao sam taj Leipzig prošle godine i nije bio ovakav. Bilo je promašaja, jer svako promaši, ali ovoliko nije bilo. Tehnika šuta i snaga na nivou djeteta od 5 godina. Gore od ovoga ne može. Ako bi sljedeće sezone ulazio u šanse kao i ove sezone, ali zabijao onoliko koliko bi svaki normalan napadač zabio, onda bi se borio za najboljeg strijelca lige. Sad zbog njegovih promašaja (ali ne samo njegovih) moramo trošiti još 100+ miliona na superzvijezdu u napadu. Prijavi
10. juni 2021.5 god. comment_316585 Promasio bi i nju. Salu na stranu, lijep gest Vernera. https://www.youtube.com/watch?v=OerYd8wnvyA Prijavi
11. juni 2021.5 god. comment_316612 smaraju sa ovim fazonima promašio grb, promašio dress code itd. Prijavi
11. juni 2021.5 god. comment_316650 smaraju sa ovim fazonima promašio grb, promašio dress code itd. Pa jel nije? Prijavi
11. juni 2021.5 god. comment_316651 smaraju sa ovim fazonima promašio grb, promašio dress code itd. Promasio tvoj smisao za humor hehe Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.