15. maj 2021.5 god. comment_314870 Ma draze mi je vidjet alonsa nego ovog u prvoj. Nije me niti jednu utakmicu usrecio sa svojom Partijom Prijavi
15. maj 2021.5 god. Autor comment_314878 Ovo nije igraÄ ovo je kurac, jebo te dan kad smo te doveli i jebo me dan kad sam ti temu otvorio. NIÅ TA LIK NE ZNA DAN TE JEBO. Prvo Å¡to desnom nogom jedino sto zna je hodati, dakle znas da ce se bogalj uvijek namjestati na lijevu, spor, slab, bez brzine bez driblinga bez icega. Sto se neke kreacije tiÄe zna samo nabiti loptu na drugu stativu i to je to i obiÄno to bude karina Najgori danas, na poluvremenu je trebao ostati pod tusem Nabijem te na kurac Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314956 Pa bio je dobar na poÄetku ali sada kako igra kao da mu je svejedno. Ni nalik na onog igraÄa iz Ajaksa. Prijavi
16. maj 2021.5 god. Autor comment_314984 Treba i njega saÄekati joÅ¡ jednu sezonu, zavisi dosta i od toga koju će formaciju Tuchel forsirati. On je bio dobar pod Lampardom ali staklen na poÄetku. TakoÄ‘er ne pomaže to Å¡to je sam po sebi mrljo mrljavi. TakoÄ‘er se u trenutnoj formaciji makar po meni jako loÅ¡e snalazi... Prijavi
17. maj 2021.5 god. comment_315011 Ma desno krilo samo moze igrati i to je to. Nemoj da puno trci nego neka glumi masinu za ubacaje i slanje lopti iza odbrane. To je sve sto ljudi trebaju traziti od njega. Budi Fabregas i ponekad Ballack ako mozes osutati :D Prijavi
17. maj 2021.5 god. comment_315015 Ne znam ko je napisao da nama fali dobar dribler, neÅ¡to kao Hazard, jer ovo je skupina igraÄa, a pogotovo ovaj odgovara opisu, koji mogu do mile volje kružiti oko kaznenog bez da iko Å¡uta ili pokuÅ¡a sam proći nekog. Sve neki jalovi pokuÅ¡aji pasova ne bi li se uÅ¡etali u gol. Jedino PuliÅ¡ić može odgovarati tom opisu, ali izgleda da je Tuchelu ovaj bolji od PuliÅ¡ića iz nekog razloga. Mora da je posluÅ¡niji. Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316351 Ne znam Å¡ta se desilo sa ovim Äovjekom. Na prvih nekoliko utakmica je bio fenomenalan. Ona ljevica, one lopte, ona vizija, onaj pregled igre. U ostatku sezone jedno veliko niÅ¡ta. Dao je par bitnih golova, ali to su bili oni Marcos Alonso golovi. Najgori na terenu i onda zabije. Njegov govor tijela na terenu je nikakav. Slabo se kreće, djeluje mrtvo. Ne donosi toliko ekipi da se može trpiti to njegovo. Da se ja pitam ne bih ga prodavao. Treba ga pokuÅ¡ati nekako uklopiti u sve ovo. TeÅ¡ko da može goru sezonu odigrati, a to isto vrijedi za skoro sve igraÄe u napadu. Kada bi jedan proigrao možda bi pogurao sa sobom i sve ostale. Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316367 Za mene je on razocarenje sezone. Toliko dugo sam cekao na ljevicu na tom desnom krilu, i na kraju veliko nista. Prijavi
5. juni 2021.5 god. Autor comment_316427 Mislim da će on i najviÅ¡e ispuÅ¡iti u ovom novom sistemu i taktici, pogotovo ako nastavimo u ovoj formaciji. Njegove slabe fiziÄke predispozicije bi se i mogle nadoknaditi ali njegova nonÅ¡alantnost i ne zainteresovanost teÅ¡ko, takoÄ‘er work-rate jako jako slab Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316440 Zato se i spominje Napoli, njemu bi bas godila ta Italijanska liga, jer je spora. Prijavi
17. juli 2021.5 god. comment_317351 IgraÄ za prijateljske utakmice. Valjda će ovu sezonu proigrati kako se od njega oÄekuje a ako ponovo bude kurcobolja, marÅ¡ napolje. Å teta da onakva ljevica ostane neiskoriÅ¡tena. Prijavi
4. august 2021.5 god. comment_317658 Dobra dva gola, ocekujem puno vise od njega u ovoj sezoni. Prijavi
5. august 2021.5 god. comment_317670 Za njega ce biti jako vazno da otvori novu sezonu nekim golovima i dobrim igrama, vjerovatno ako bude zamrznut kao prosle sezone za njega nece biti mjesta niti strpljenja. Nadam se zbog njega da ce ostati u klubu, steta bi ga bilo izgubiti jer ima kvalitet koji jos nije najbolje predstavljen u Londonu. Prijavi
10. august 2021.5 god. comment_317850 https://twitter.com/HajirFT/status/1425152162120732673 Mogla bi ovo biti njegova sezona. Na poÄetku proÅ¡le je pretrpio povredu odmah u predsezoni i nije uspio poslije uhvatiti ritam. Nadam se da će uspjeti pokazati Å¡ta zna. Može biti itekako koristan. Prijavi
11. august 2021.5 god. comment_317883 Pa hoće li se prodavati ovaj? Ja ga ne bih otpisao nakon jedne sezone, nadam se da neće ni oni u klubu. Ima on neki vic u igri, dobru ljevicu. Može biti itekako koristan. Prijavi
11. august 2021.5 god. comment_317885 Ne znam, vidim da je neko zainteresovan, ali ne pratim previše transfere pa nemam veze koji je to tier. Ako bih nekog prodavao vjerovatno bih njega. I nije zbog igara nego mi njegov stav na terenu nikako nije sviđao. Prijavi
11. august 2021.5 god. comment_317887 Milan je zainteresovan, ali zele posudbu sa opcijom kupovine. Chelsea ako ce ga prodavati, zeli odmah transfer, a ne da gata da li ce ga otkupiti. Prijavi
13. august 2021.5 god. comment_317971 Kakve su vijesti. Vraća li se brzo na teren ili pola godine odsustva? Prijavi
13. august 2021.5 god. comment_317983 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1425580957680160769?s=19 Samo ovo smo dobili zasad. Prijavi
13. august 2021.5 god. comment_317989 Prodati ga u Real pa nek kasnije spašava karijeru u Bayernu Prijavi
13. august 2021.5 god. comment_317993 https://twitter.com/CFCPys/status/1426166444056788995?s=19 Eto nije dugo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.