Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

• Autor

Ovo nije igrač ovo je kurac, jebo te dan kad smo te doveli i jebo me dan kad sam ti temu otvorio.

NIÅ TA LIK NE ZNA DAN TE JEBO. 

Prvo što desnom nogom jedino sto zna je hodati, dakle znas da ce se bogalj uvijek namjestati na lijevu, spor, slab, bez brzine bez driblinga bez icega. Sto se neke kreacije tiče zna samo nabiti loptu na drugu stativu i to je to i obično to bude karina

Najgori danas, na poluvremenu je trebao ostati pod tusem

Nabijem te na kurac

• Autor

Treba i njega sačekati joÅ¡ jednu sezonu, zavisi dosta i od toga koju će formaciju Tuchel forsirati. On je bio dobar pod Lampardom ali staklen  na početku. TakoÄ‘er ne pomaže to Å¡to je sam po sebi mrljo mrljavi. TakoÄ‘er se u trenutnoj formaciji makar po meni jako loÅ¡e snalazi...

Ne znam ko je napisao da nama fali dobar dribler, nešto kao Hazard, jer ovo je skupina igrača, a pogotovo ovaj odgovara opisu, koji mogu do mile volje kružiti oko kaznenog bez da iko šuta ili pokuša sam proći nekog. Sve neki jalovi pokušaji pasova ne bi li se ušetali u gol.

Jedino Pulišić može odgovarati tom opisu, ali izgleda da je Tuchelu ovaj bolji od Pulišića iz nekog razloga. Mora da je poslušniji.

• 3 sedmice kasnije...

Ne znam šta se desilo sa ovim čovjekom. Na prvih nekoliko utakmica je bio fenomenalan. Ona ljevica, one lopte, ona vizija, onaj pregled igre. U ostatku sezone jedno veliko ništa. Dao je par bitnih golova, ali to su bili oni Marcos Alonso golovi. Najgori na terenu i onda zabije. Njegov govor tijela na terenu je nikakav. Slabo se kreće, djeluje mrtvo. Ne donosi toliko ekipi da se može trpiti to njegovo. Da se ja pitam ne bih ga prodavao. Treba ga pokušati nekako uklopiti u sve ovo. Teško da može goru sezonu odigrati, a to isto vrijedi za skoro sve igrače u napadu. Kada bi jedan proigrao možda bi pogurao sa sobom i sve ostale.

• 1 mjesec kasnije...
Igrač za prijateljske utakmice. Valjda će ovu sezonu proigrati kako se od njega očekuje a ako ponovo bude kurcobolja, marš napolje. Šteta da onakva ljevica ostane neiskorištena.
  • 3 sedmice kasnije...

Za njega ce biti jako vazno da otvori novu sezonu nekim golovima i dobrim igrama, vjerovatno ako bude zamrznut kao prosle sezone za njega nece biti mjesta niti strpljenja. Nadam se zbog njega da ce ostati u klubu, steta bi ga bilo izgubiti jer ima kvalitet koji jos nije najbolje predstavljen u Londonu.

https://twitter.com/HajirFT/status/1425152162120732673

Mogla bi ovo biti njegova sezona. Na početku proÅ¡le je pretrpio povredu odmah u predsezoni i nije uspio poslije uhvatiti ritam. 

Nadam se da će uspjeti pokazati šta zna. Može biti itekako koristan.

Pa hoće li se prodavati ovaj?

Ja ga ne bih otpisao nakon jedne sezone, nadam se da neće ni oni u klubu. Ima on neki vic u igri, dobru ljevicu. Može biti itekako koristan.

Ne znam, vidim da je neko zainteresovan, ali ne pratim previše transfere pa nemam veze koji je to tier.

Ako bih nekog prodavao vjerovatno bih njega. I nije zbog igara nego mi njegov stav na terenu nikako nije sviđao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.