Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kaze Lampard da je izvrno koljeno, trebace malo detaljnije pogledat. Al jebo majku pa otkud bas on da se povrijedi, znaci tek doso, ocekujemo mnogo od njega i bas on da se povrijedi. Josi Chilvel povrijedjen pa moram Alonsa gledat, Pulisic povrijedjen... jebem ti nasu srecu.
  • Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

Kaze Lampard da je izvrno koljeno, trebace malo detaljnije pogledat. Al jebo majku pa otkud bas on da se povrijedi, znaci tek doso, ocekujemo mnogo od njega i bas on da se povrijedi. Josi Chilvel povrijedjen pa moram Alonsa gledat, Pulisic povrijedjen... jebem ti nasu srecu.

Ali leptejebo, kako to da se povredi baš novo pojačanje, ili mladi igrači koji tek karijeru počinju, Zouma imao težu povredu pre koju godinu, Van Ginkel onomad, RLC, CHO itd. a jebeni Willian za 7 godina u klubu je propustio 4 utakmice zbog povrede.

Koliko volim sto konacno imamo ljevaka na toj poziciji desnog krila. Bas je milina za gledati.

Willian je imao dve leve :D

Kad je neko klasa od igraca, odmah se primjeti, na svakom njihovom potezu. Danas su on i Werner to pokazali, s kakvom lakocom igraju i svaki potez znaju sta rade. Ogromna pojacanja smo doveli.

Zamislite samo kako ce tek odbrana da se popravi uz Thiaga Silvu, koji je jedan od najboljih na svijetu. Jedva cekam da pocne sezona.
Po njegovoj objavi na instagramu djeluje da nije nista ozbiljno cim govori da jedva ceka da pocne sezona.

https://twitter.com/absolutechelsea/status/1299765297675751427?s=21
Baš ga je užitak gledati, kada bih ga morao opisati jednom riječi to bi bila kreativnost.
Nadam se kako nije ništa ozbiljno povrijedio
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Ako bude igrao i sljedecu, on moze protiv Southamptona i startat.

Hakim mi je najdrazi od svih pojacanja, kroz neko vrijeme vjerujem da ce mi bit i najdrazi Chelseajov igrac, ima ono nesto.

Bas ga gotivim i smatram da ce biti ogromno pojacanje, njegovi pasovi, centarsutevi su nesto posebno. Eto i asistencija od sinoc, fenomenalna.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.