Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

Opet možda najgori u ekipi, žao mi je one šanse što nije zabio opet. Treba se priviknuti na ovu ligu

Neka vala, mozda se trgne i postane onaj igrač iz Ajaxa. Uostalom ima mnogo utakmica u sezoni bit' će prilike i za njega kao i za ostale igrače. Očigledno je da Tuchel rotira i da pruža Å¡ansu svakom igraču (osim Emersona) na osnovu toga Å¡ta ovaj pokaže na treningu Zdrava konkurencija je zlata vrijedna. 

Prva mu je sezona, tek je došao u Englesku, promjena lige, pa onda i promjena trenera... ne bi ja još otpisivao Hakima.

Polako gubim strpljenje s ovim, ima solidnu minutažu al je raspad totalni, stalno kasni, uvijek spore reakcije. Treba mu 10 sekundi da se namjesti, uvijek ga izblokiraju kao iz pičke

Ovog niko nije komentarisao nakon utakmice, čudno. Bilo je opet čudnih momenata, ali kao da se malo oslobodio, vidi se da ima u njemu nešto, a vjerujem i da postoji razlog zašto mu Tuchel daje šanse.

Što se mene tiče ja sam zadovoljan, dao je gol, imao je još jedan dobar šut, napredak se vidi i to je to. Samo neka ne baca one pasove u prostor napamet, neka bar uigraju nešto jer ovako djeluje kao da je baci samo da je se riješi.

• Autor

Ovog niko nije komentarisao nakon utakmice, čudno. Bilo je opet čudnih momenata, ali kao da se malo oslobodio, vidi se da ima u njemu nešto, a vjerujem i da postoji razlog zašto mu Tuchel daje šanse.

Što se mene tiče ja sam zadovoljan, dao je gol, imao je još jedan dobar šut, napredak se vidi i to je to. Samo neka ne baca one pasove u prostor napamet, neka bar uigraju nešto jer ovako djeluje kao da je baci samo da je se riješi.

Ovo se primjeti kod dosta igrača, kod njega, Wernera, nekada i kod bekova, bukvalno napamet ubacuju loptu bez da pogledaju raspored igrača. Sad ne znam da li je do njih ili do suigrača koji nisu na pozicijama na kojim bi trebali biti, zavisno od akcije

• 5 sedmica kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Sinergija sa ostalim napadacima ne postoji, dajte mu malo leba da jede izgleda kao da je je pesice iz Sirije dosao na Wembley jebo mu ker dzumhura

Koliko je haotican i iritantan. Stav na terenu igraca koji je osvojio minimalno osvojio 5 zlatnih lopti, sve moguce trofeje i presao igru zvanu fudbal.

Mrs, treba te na klupu zakucat. Odoi uvijek ispred njega treba da bude.

Meni je djelovao jako sterilno i bezidejno, ne znam da li se još nije prilagodio, ali kao da ne pripada timu. Mislim da je greška što je on krenuo, ali ajd. Da je dao gol vjerovatno bih drugačije pričao.

Od svih pojačanja ovaj me najviÅ¡e nervira. Werner je karina ali momak se trudi, trči ko konj, presing pravi.... Havertz je isto karina ali se vidi da momak može da bude sjajan igrač, joÅ¡ je mlad, privikavao se, jebala ga korona, skupo pojačanje, ulaganje u budućnost.... 
Ovaj eto ne znam, baÅ¡ me nekako nervira. Hem je sporiji od Alonsa, hem je jak u duelu kao Frelo, hem nema onih njegovih prepoznatljivih kifli na glavu napadača, djeluje nezainteresovano, nonÅ¡alantno.... a u najboljih igračkim godinama. 
Za mene veliko razočarenje.

Ovo je igrac koji nema driblinga i startne brzine, kao takav moze jedino u ofanzivnim ekipama igrati ili u sporijoj ligi. U ovakvoj konstelaciji on ce najgore izgledati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.