28. februar 2021.5 god. comment_310649 Sta si promasio jebem ti krv. Pa hladno izbio nam je pobjedu. Prijavi
28. februar 2021.5 god. Autor comment_310711 Ma kurac, loÅ¡ je u prvom bio, nikako da se dozove i da skonta kako se igra u engleskoj. Ne možeÅ¡ biti piÄka i stalno padati, igra se jak brz fudbal, nema vremena da se ÄeÅ¡u muda dok se primi lopta Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310732 Ja isto ne kužim neke, teško da može biti gori nego što jest. Treba se dozvati pod hitno Prijavi
1. mart 2021.5 god. Autor comment_310771 JoÅ¡ uvijek je preopuÅ¡ten u duelima i kod prijema lopte, na stranu Å¡to je slab i mlitav nisam ni oÄekivao od njega da dobija duele Prijavi
5. mart 2021.5 god. comment_310906 Opet možda najgori u ekipi, žao mi je one šanse što nije zabio opet. Treba se priviknuti na ovu ligu Prijavi
5. mart 2021.5 god. comment_310918 ovo se zove fudbalska prevara nek se vrati u ajax samo napamet dijeli lopte oko sebe Prijavi
9. mart 2021.5 god. Autor comment_311101 Sa ovakvim Havertzom te Mountom i CHO-om mogao bi imati problema, pogotovo ako se Pulišić vrati u formu. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311102 Neka vala, mozda se trgne i postane onaj igraÄ iz Ajaxa. Uostalom ima mnogo utakmica u sezoni bit' će prilike i za njega kao i za ostale igraÄe. OÄigledno je da Tuchel rotira i da pruža Å¡ansu svakom igraÄu (osim Emersona) na osnovu toga Å¡ta ovaj pokaže na treningu Zdrava konkurencija je zlata vrijedna. Prva mu je sezona, tek je doÅ¡ao u Englesku, promjena lige, pa onda i promjena trenera... ne bi ja joÅ¡ otpisivao Hakima. Prijavi
9. mart 2021.5 god. Autor comment_311109 Problem je Å¡to ga i ne vidim u ovoj formaciji kao standardnog igraÄa za prvih 11 nego samo za neke rotacije Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311121 ViÅ¡e mi izgleda kao neki slobodni umjetnik, nego igraÄ koji bi se podredio sistemu. E sad pitanje je je li dovoljno dobar individualno da se može istrpiti njegova nedisciplina. Ne bih volio da ga odmah prodaju. Prijavi
10. mart 2021.5 god. Autor comment_311199 Ne spominje niko prodaju, nego mi samo izgleda da je on sa svojim karakteristikama dosta više odgovarao Lampardovom stilu nego Tuchelovom. Nikako ga ne pronalazim kod Tuchela Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311355 Polako gubim strpljenje s ovim, ima solidnu minutažu al je raspad totalni, stalno kasni, uvijek spore reakcije. Treba mu 10 sekundi da se namjesti, uvijek ga izblokiraju kao iz piÄke Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311618 Ovog niko nije komentarisao nakon utakmice, Äudno. Bilo je opet Äudnih momenata, ali kao da se malo oslobodio, vidi se da ima u njemu neÅ¡to, a vjerujem i da postoji razlog zaÅ¡to mu Tuchel daje Å¡anse. Å to se mene tiÄe ja sam zadovoljan, dao je gol, imao je joÅ¡ jedan dobar Å¡ut, napredak se vidi i to je to. Samo neka ne baca one pasove u prostor napamet, neka bar uigraju neÅ¡to jer ovako djeluje kao da je baci samo da je se rijeÅ¡i. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311625 Ima je i par finih dodavanja za Wernera iza ledja odbrane. Prijavi
18. mart 2021.5 god. Autor comment_311646 Ovog niko nije komentarisao nakon utakmice, Äudno. Bilo je opet Äudnih momenata, ali kao da se malo oslobodio, vidi se da ima u njemu neÅ¡to, a vjerujem i da postoji razlog zaÅ¡to mu Tuchel daje Å¡anse. Å to se mene tiÄe ja sam zadovoljan, dao je gol, imao je joÅ¡ jedan dobar Å¡ut, napredak se vidi i to je to. Samo neka ne baca one pasove u prostor napamet, neka bar uigraju neÅ¡to jer ovako djeluje kao da je baci samo da je se rijeÅ¡i. Ovo se primjeti kod dosta igraÄa, kod njega, Wernera, nekada i kod bekova, bukvalno napamet ubacuju loptu bez da pogledaju raspored igraÄa. Sad ne znam da li je do njih ili do suigraÄa koji nisu na pozicijama na kojim bi trebali biti, zavisno od akcije Prijavi
17. april 2021.5 god. Autor comment_312806 Ocekivao sam da je on taj koji ce servirati tap-in ove ali dobro nema veze. Ponekad je Werner prebrz za njega :D Svidja mi se kad djeluje centralno, kada tu primi loptu ako ima prostora, sjajan pregled igre ima i uvijek uoci dobra rjesenja Prijavi
18. april 2021.5 god. comment_312867 Vala je morao i onu drugu sansu zavrsiti kada je bio 1 na 1. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314838 Sinergija sa ostalim napadacima ne postoji, dajte mu malo leba da jede izgleda kao da je je pesice iz Sirije dosao na Wembley jebo mu ker dzumhura Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314839 Koliko je haotican i iritantan. Stav na terenu igraca koji je osvojio minimalno osvojio 5 zlatnih lopti, sve moguce trofeje i presao igru zvanu fudbal. Mrs, treba te na klupu zakucat. Odoi uvijek ispred njega treba da bude. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314841 Meni je djelovao jako sterilno i bezidejno, ne znam da li se joÅ¡ nije prilagodio, ali kao da ne pripada timu. Mislim da je greÅ¡ka Å¡to je on krenuo, ali ajd. Da je dao gol vjerovatno bih drugaÄije priÄao. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314847 Od svih pojaÄanja ovaj me najviÅ¡e nervira. Werner je karina ali momak se trudi, trÄi ko konj, presing pravi.... Havertz je isto karina ali se vidi da momak može da bude sjajan igraÄ, joÅ¡ je mlad, privikavao se, jebala ga korona, skupo pojaÄanje, ulaganje u budućnost.... Ovaj eto ne znam, baÅ¡ me nekako nervira. Hem je sporiji od Alonsa, hem je jak u duelu kao Frelo, hem nema onih njegovih prepoznatljivih kifli na glavu napadaÄa, djeluje nezainteresovano, nonÅ¡alantno.... a u najboljih igraÄkim godinama. Za mene veliko razoÄarenje. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314849 Ovo je igrac koji nema driblinga i startne brzine, kao takav moze jedino u ofanzivnim ekipama igrati ili u sporijoj ligi. U ovakvoj konstelaciji on ce najgore izgledati. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314857 Sve mogu da razumijem, ali da se u FINALU FA KUPA vućeš po terenu i nešto štediš ne mogu da shvatim. Ima te Alonso karakteristike. Spor, nikakav i onda zabije gol kad je potrebno. Bolje da ulazi sa klupe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.