Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

Top igraca nikad dosta. Dok smo ih imali po 15 i vise komada u ekipi i bili smo neko i nesto u svijetu fudbala, osvojili smo sve sto smo mogli, mnogi su skidali gace cim se pojave na terenu, a danas nas trpaju ko god stigne.

Lijepo je vjerovati u svoje igrace, ali ako imas priliku dovesti top igraca, onda nema oklijevanja. Ja se samo nadam da nece ostati samo na Ziyechu, te da ce uspjeti i Sancha dovesti u nase redove, te jos jednog spica. E onda mozemo reci da smo prejaki u ofanzivi.

Ziyecha bih postavio na poziciju Kantea ili na desetku, mislim da bi tu najvise dosao do izrazaja.

Top igraca nikad dosta. Dok smo ih imali po 15 i vise komada u ekipi i bili smo neko i nesto u svijetu fudbala, osvojili smo sve sto smo mogli, mnogi su skidali gace cim se pojave na terenu, a danas nas trpaju ko god stigne.

Lijepo je vjerovati u svoje igrace, ali ako imas priliku dovesti top igraca, onda nema oklijevanja. Ja se samo nadam da nece ostati samo na Ziyechu, te da ce uspjeti i Sancha dovesti u nase redove, te jos jednog spica. E onda mozemo reci da smo prejaki u ofanzivi.

Ziyecha bih postavio na poziciju Kantea ili na desetku, mislim da bi tu najvise dosao do izrazaja.

Zijeh je izricito desno kontra krilo. Nikakav centralni vezni niti desetka.
Prvo lak je ko perce, pojeli bi ga u sredini terena grdje nego Fabregasa. Nema viziju, pregled igre niti zavrsni pas potreban za pociciju ofanzivnog veznog.
Klasican dribler/suter sa finom kontrolom lopte. Nije pravolinijski igrac pa da mu treba prodornost. Kvaliteti koje poseduje odgovaraju onome sto igra u Ajaksu i sto bi morao i kod nas. Dakle ulazak u sredinu sa desne strane onda centarsut na drugu stativu, dupli pas sa nekim od saigraca i ulazak u kazneni ili direktan udarac na gol.
Nadam se da neće biti ništa od ovog, nisam uvjeren
Naime, ako je ovo gotovo, 90% ništa od Sancha
Ma klinac, nećemo baciti 40mil na zamjenu, to je gotovo sigurno. Dobar igrač ali nema neku brzinu, i nema kontinuitet.
Ja sam jako nezadovoljan, pošto će sancho završiti kod nekog od rivala, ovo je samo produbljivanje jaza između nas i top klubova

Ma klinac, nećemo baciti 40mil na zamjenu, to je gotovo sigurno. Dobar igrač ali nema neku brzinu, i nema kontinuitet.
Ja sam jako nezadovoljan, pošto će sancho završiti kod nekog od rivala, ovo je samo produbljivanje jaza između nas i top klubova

Sa tri krilna igraca u sezonu nece ici, posebno ako zavrsimo u top4. Doci ce sigurno jos jedan igrac

Videcemo sta su smislili.

Sa tri krilna igraca u sezonu nece ici, posebno ako zavrsimo u top4. Doci ce sigurno jos jedan igrac

Videcemo sta su smislili.

Pa imat ćemo ih 4, Ziyech, Odoi, Pulišić i produžiti će ugovor jedan od dvojice Willian/Pedro, vjerojatno uhljeb willian
Meni je realan scenario da i Pedro i Willian napustaju klub, a Ziyech i Sancho ce biti novi igraci.

Nisam siguran da cemo dovesti Sancha, ali ubjedjen sam da Ziyech ne koci transfer Sancha u Chelsea.
  • Autor

Dobar je igrač zaista, dobro je što smo ga doveli. Mislim da je ovo 99% gotova stvar na dosta je strana izašla vijest.

Opet kažem još Sancho ili Werner i to je odlično. Nadam se da nećemo propustiti Sancha Junajtedu jer ce nas onda guziti sledecih 10 godina, mada ne bi me začudilo znajući koliko smo sposobni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.