Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

On će proći ovdje kao Tadić u Southamptonu, doslovno likovi kao da su rođena braća. Imaju tehnike, talentovani su i kreativni, ali su ljenčuge i nonšalantni za trojicu. Kad prima loptu, što neko napisa na shoutboxu, prima je kao da oko njega 20 metara nema nikoga. Djeluje ko da su tegovi obješeni od njega, još ona ekspresija bez trunke života. Užas.

Od svih pojačanja definitivno najveće razočarenje, jer sam očekivao mnogo više. Havertz i Werner nisu mnogo bolji, međutim ako ništa vidiš da im je stalo. Kod ovog ni to ne vidim.

Ja napisao, zadnjih par utakmica je takav, Kai je imao taj problem na pocetku ali sad je svjestan da nemas u Engleskoj sekundu vremena kad dodjes do lopte.

Tadic je imao onu jednu jako dobru sezonu u Sotonu, mozda cak i dvije tako da nije nikako za porediti

• Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

Ja napisao, zadnjih par utakmica je takav, Kai je imao taj problem na pocetku ali sad je svjestan da nemas u Engleskoj sekundu vremena kad dodjes do lopte.

Tadic je imao onu jednu jako dobru sezonu u Sotonu, mozda cak i dvije tako da nije nikako za porediti

Ma uspio bi ovaj u Sotonu-u, Tadić je tad bio letargičan, bio je dobar ali nikad nije dostigao svoj potencijal.

Ma uspio bi ovaj u Sotonu-u, Tadić je tad bio letargičan, bio je dobar ali nikad nije dostigao svoj potencijal.

Ne mogu tu da se složim. 

Gledao sam Sautempton gotovo većinu utakmica onomad što su prenosili. Plus čitao redovno postove od jednog navijača.

da se razumemo:

1. Ili smo mi iz Srbije njega videli kao nekog boljeg igrača pa smo ne znam Å¡ta očekivali, to da ne piÅ¡em napamet, odnosi se na ovo boldovano 

da se nadovežem na to... Za mene je Tadić odigrao upravo onolko kolko je mogao uz neke, rekao bih izvanredne partije ili ti možda preciznije rečeno poteze kojima je rešavao utakmice.

nije on nikad bio neki vrhunski potencijal ali je bio a i sada je dobar igrač i to je meni to

moj stav jeste da Sautempton nikada nije imao neki kompletan tim u kontekstu da ti imaš jakog igrača u svim linijama, tokom godinama, oni su uz pomoć dobre skauting službe itekako pogadjali sa igračima i moje mišljenje jeste da su sa Tadićem imali ne dobru nego odličnu kupovinu, pogledajte samo koje sve igrače je još u medjuvremenu Sautempton kupio, recimo onog Boufala (kako se zove nabijem ga) ili Redmonda (pomenuo sam njih zato što su ta neka krila), znam da je bila priča kako će valjda sad povezati, u sredini su imali fine igrače a u napadu "bivši" Dzej Rodrigez, i evo sad gledam tad je došo i onaj Gabiadini :D

2. Ako je merilo Tadić u kontekstu dolaska iz Holandije, onda ovaj naš u odnosu na njega nije ništa pokazao a rekao bih da ima itekako bolje uslove

Tadić je za mene bio meta za eto taj nivo kluba, i tu ne vidim ništa loše, mada kapiram da je možda mogao da se oproba u lupam Evertonu ili tipa Sevilja, ovako, Ajaks ja za njega što kažu "sigurna kuća"

ali da ga jebem, nije li ovaj Hakim bio baš navikan zadnjih par sezona ? Nikad ga doduše nisam gledao osim onih par utakmica gde je znao itekako da guzi

Kad dovodiš igrače iz te lige moraš uvijek paziti koga kupuješ. Bilo je toliko primjera koji su dolazili iz Holandije u Englesku kao velika pojačanja i nisu ništa pokazali, ali ovi koji dolaze iz Ajaxa i koji su se dokazali i na nivou Lige Prvaka su uvijek bili dobre kupovine. Mislim da je Ziyech od zadnje 4 sezone 3 puta bio najbolji asistent te lige, što znači da ju jeste prerastao. U sezoni kad su zamalo ušli u finale Lige Prvaka izabrali su ga za igrača sezone, što dovoljno govori kako je igrao i u tom takmičenju. Zbog toga nisam imao neki strah kako će se prebaciti na viši nivo fudbala. Vjerujem da će ipak njegove dobre strane i njegova kreativnost više dolaziti do izražaja u odnosu na loše strane. Nije slučajno to što igrači koji prelaze iz jednog engleskog u drugi engleski klub vrijede dodatnih 20 miliona, jer su naviknuti na najbržu i fizički najzahtjevniju ligu na svijetu.

Meni vise djeluje da je neka kurcobolja u pitanju nego prilagodba ili nesto drugo. Jer igrao je dobro, sve do utakmice sa Leedsom kada se povrijedio. Poslije toga kao da je njegov brat blizanac koji nije sutno loptu nikad u zivotu.

I umjesto da se takvi klupiraju jednu ili dvije utakmice, takvi igraci i dalje igraju.

Ja kad Ziyecha vidim, najradije bih prestao gledati utakmicu. Ubije volju za gledanjem.

Ma sve dok ima onaj "bolikurac" stav ne treba ni igrat. Ocekivao sam od njega dosta toga kad je tek stigao a vidio nista ili premalo. Znam da su bile i povrede i adaptacija na novu ligu ali njegovo ponasanje na terenu ne volim nikako. Nece se on kod Tuchela naigrat.

Ovom kad vidim facu ugasio bih tv momentalno. Los totalno, udje da nesto promjeni, on promjeni ali na gore.

Kakva borba Hakima i Abrahama za najodvratnijeg igrača sezone. Kapa im do poda

Nije bio najlošiji na terenu, problem je što jednostavno igra dobro i onda u momentu napravi neku glupost. Mada je onaj šut morao dati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.