Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

Brutalan je bio u predsezoni, uklopio ga Tuchel, tako da je šteta što ga uvijek svake sezone na početku polome ko pičku pa onda mora da se bori za minute i mjesto u ekipi. Jeste da je bila predsezona ali popravio se na terenu jako puno. Ako se brzo vrati mogao bi imati dobar uticaj na ekipu 

• Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

Navodno kasnio na okupljanja, odbijao trenirati sa marokancima iako je medicinski tim potvrdio da je zdravstveno sposoban. Kako god, nama vise odgovara sto ga je Vaha izbacio iz Rostera. Samo ruzno je na taj nacin tretirati dres reprezentacije. Postoji nekoliko sorti igraca recimo Ronaldo bi poginuo za portugalski dres, itd hiljadu primjera.
  • 2 sedmice kasnije...
Dosta je i njega vise. Kaze wizard, ma karina moja, wizard a ne zna obican pas dati, treba mu pola minute da smiri loptu kad je dobije. Propo igrac, ne vrijedi marke vise , a kod nas igra..
  • 4 sedmice kasnije...

Ja bi se ovog Wizarda riješio već u januaru i to ne posudba nego prodaja. On nije u stanju rješavati, biti koristan u Liga kupu a kamoli šta drugo. Nevjerovatno koja doza kurcobolje,  iritira me njegovo ponašanje i energija na terenu.

Zaboravio sam da je uopste na terenu do tamo nekog 45. minuta kad je asistirao, do kraja utakmice sam zaboravio da nastupa za klub.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.