2. januar 2021.5 god. Autor comment_307602 Taman da me naguzi na fantraxu jer ga koristim kao autosub, ubacice ga tata Frank zadnjih 10 minuta i dobice 1 bod Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307706 Prozivaju ga jer je kod treceg gola "glumio" da se okliznuo da ne mora trcat nazad Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307711 Bio je 20-30 metara iza Sterlinga, tako da njegov eventualni povratak u odbranu ne bi ništa promijenio. Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307719 Bio je 20-30 metara iza Sterlinga, tako da njegov eventualni povratak u odbranu ne bi ništa promijenio.mozda bi bio na mjestu gdje se de bruyne nalazio i ne bi ovaj dosao u priliku sa suta. Samo primjer Prijavi
5. januar 2021.5 god. Autor comment_307750 Mrtav lik bio, doduše jedino za šta ga Lampard koristi jeste da nabije loptu u kazneni Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308141 Ono kad loše ide pa te sve nervira.. Ima li ovaj desnu nogu? Sad pred kraj dobra šansa, samo nek je desnom raspali pa gdje god da lopta ode, on se štima na lijevu i ništa od napada. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308177 Na terenu izgleda kao da je neko dušu isisao iz njega. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308182 Na terenu izgleda kao da je neko dušu isisao iz njega. Isto sam pomislio. Kao da mu se uopste ne igra. Prijavi
20. januar 2021.5 god. Autor comment_308185 Kakvi su ono pokušaji pasova, ko na terminu kad se zagrijavaš pa nekog majmuna izigravaš, zajebavaš se Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309143 It was normal process, we had some words because he is in a personal overload for five weeks, to be ina risk of injury when he continues to play after this. It was a recommendation of the staff for him not to play for mroe than 30 minutes. We have done the break now, we can use him full on next week. Tuchel on Ziyech. Prijavi
2. februar 2021.5 god. Autor comment_309327 Kad skontaÅ¡ pametno, ima dovoljno igraÄa na toj poziciji a i Ziyech nije u bog zna kakvoj formi, bolje ga sacuvati od povreda Prijavi
2. februar 2021.5 god. comment_309359 Iskreno razocaran sam sa njim, potajno sam ocekivao da ce se najvise istaci od svih pojacanja koje smo doveli na ljeto, ali od ovog veliko nista za sad. Prijavi
12. februar 2021.5 god. Autor comment_309798 Trenutno, po meni, od svih pojaÄanja flop of the season.... Imao je par dobrih tekmi, asistencija, hvalio sam ga sjajnu lijevu nogu ima ali... Njegovo ponaÅ¡anje i zalaganje na terenu su polu-amaterski, toliko je nonÅ¡alantan kada ima loptu u nogama ili kada mu dodaÅ¡ kao da ga niko neće napasti i kao da će mu svi dati prostora da on odigra Å¡ta hoće i kako hoće. PoÄeo je i pasove neke dijeliti kao da je zagrijavanje u pitanju a ne utakmica jebena... Da ne priÄamo o work-rateu i trÄanju, ono Å¡to on pretrÄi i presinga napravi za 90 min. Mount odradi u 5 minuta.... Od njega sam i najveći imapact oÄekivao od pojaÄanja u napadu, prvo iskusan je ima već 27 godina nije klinac, drugo imao je dosta vremena da se navikne na klub i trenirao je dovoljno dugo prije poÄetka sezone... Nisam od njega oÄekivao da radi neki veliki presing ili puno trke ali oÄekivao sam da dosta viÅ¡e ima loptu u nogama i da dosta viÅ¡e Å¡ansi napravi i kreira te dosta viÅ¡e truda i zalaganja Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309799 Gospodin je juce probao nekih 5 6 puta provuci igracu kroz noge... Bas je u kontra ritmu. Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309801 Koliko moraÅ¡ biti baksuz, ne znam ni kako da nazovem to, pa da ti na kraju od svih silnih pojaÄanja Silva sa 36 godina bude najbolje pojaÄanje.. Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309804 Ziyech i Pulisic su sinoc igrali kao da su ih sedam dana tukli, mucili, izgladnjivali i onda ih poslali na teren. Onakvo ponasanje i nezalaganje je sramotno. Meni je Ziyech najdraze pojacanje bio, ali da mi je brat rodjeni nogirao bih ga nakon ovakvih partija.. sramota. Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309822 On će proći ovdje kao Tadić u Southamptonu, doslovno likovi kao da su roÄ‘ena braća. Imaju tehnike, talentovani su i kreativni, ali su ljenÄuge i nonÅ¡alantni za trojicu. Kad prima loptu, Å¡to neko napisa na shoutboxu, prima je kao da oko njega 20 metara nema nikoga. Djeluje ko da su tegovi objeÅ¡eni od njega, joÅ¡ ona ekspresija bez trunke života. Užas. Od svih pojaÄanja definitivno najveće razoÄarenje, jer sam oÄekivao mnogo viÅ¡e. Havertz i Werner nisu mnogo bolji, meÄ‘utim ako niÅ¡ta vidiÅ¡ da im je stalo. Kod ovog ni to ne vidim. Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309823 Dobar je bio do povrede u utakmici protiv Leedsa, nakon toga se vuce ko prebijena macka. Nista nek se iskupi dobrim partijama u utakmicama koje dolaze zaboravit cemo lose partije. Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309826 Apsolutno najveca stvar koja mi smeta je ta njegova ekspresija lica. Kao da ga boli kurac i kao da mu se uopste ne igra. Primjetio sam to i zadnjih utakmica prije Lampardovog otkaza, ne znam sta je u pitanju ali do utakmice sa Leedsom je bio tip top. Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309827 Uvijek ima taj isti izraz lica i one pokrete rukama. Problem je Å¡to se sad i komplet ponaÅ¡anje na terenu slaže sa tim izrazom lica. Vucanje po terenu mogu da mu oprostim, ali kada ponovo poÄne praviti razliku. Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309830 A primanje lopte, sviju mi se odbija gore nego od Croucha. Znaci doda mu neko, njega nekako magicno udari u koljeno, gdje li, odmah 15 metara od njega lopta :D Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309833 A primanje lopte, sviju mi se odbija gore nego od Croucha. Znaci doda mu neko, njega nekako magicno udari u koljeno, gdje li, odmah 15 metara od njega lopta :D Iskreno juce se svima to desavalo a siguran sam da je zbog terena. Bukvalno lopta nije mogla klizati po zemlji, nego skakuce. Jedino sto je Ziyech prednjacio u tom prijemu cjevanicama ili koljenima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.