Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

Bio je 20-30 metara iza Sterlinga, tako da njegov eventualni povratak u odbranu ne bi ništa promijenio.

mozda bi bio na mjestu gdje se de bruyne nalazio i ne bi ovaj dosao u priliku sa suta. Samo primjer
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
It was normal process, we had some words because he is in a personal overload for five weeks, to be ina risk of injury when he continues to play after this. It was a recommendation of the staff for him not to play for mroe than 30 minutes. We have done the break now, we can use him full on next week.

Tuchel on Ziyech.

Iskreno razocaran sam sa njim, potajno sam ocekivao da ce se najvise istaci od svih pojacanja koje smo doveli na ljeto, ali od ovog veliko nista za sad.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Trenutno, po meni, od svih pojačanja flop of the season....

Imao je par dobrih tekmi, asistencija, hvalio sam ga sjajnu lijevu nogu ima ali...

Njegovo ponašanje i zalaganje na terenu su polu-amaterski, toliko je nonšalantan kada ima loptu u nogama ili kada mu dodaš kao da ga niko neće napasti i kao da će mu svi dati prostora da on odigra šta hoće i kako hoće. Počeo je i pasove neke dijeliti kao da je zagrijavanje u pitanju a ne utakmica jebena... Da ne pričamo o work-rateu i trčanju, ono što on pretrči i presinga napravi za 90 min. Mount odradi u 5 minuta....

Od njega sam i najveći imapact očekivao od pojačanja u napadu, prvo iskusan je ima već 27 godina nije klinac, drugo imao je dosta vremena da se navikne na klub i trenirao je dovoljno dugo prije početka sezone...

Nisam od njega očekivao da radi neki veliki presing ili puno trke ali očekivao sam da dosta više ima loptu u nogama i da dosta više šansi napravi i kreira te dosta više truda i zalaganja

Ziyech i Pulisic su sinoc igrali kao da su ih sedam dana tukli, mucili, izgladnjivali i onda ih poslali na teren.

Onakvo ponasanje i nezalaganje je sramotno.

Meni je Ziyech najdraze pojacanje bio, ali da mi je brat rodjeni nogirao bih ga nakon ovakvih partija.. sramota.

On će proći ovdje kao Tadić u Southamptonu, doslovno likovi kao da su rođena braća. Imaju tehnike, talentovani su i kreativni, ali su ljenčuge i nonšalantni za trojicu. Kad prima loptu, što neko napisa na shoutboxu, prima je kao da oko njega 20 metara nema nikoga. Djeluje ko da su tegovi obješeni od njega, još ona ekspresija bez trunke života. Užas.

Od svih pojačanja definitivno najveće razočarenje, jer sam očekivao mnogo više. Havertz i Werner nisu mnogo bolji, međutim ako ništa vidiš da im je stalo. Kod ovog ni to ne vidim.

Dobar je bio do povrede u utakmici protiv Leedsa, nakon toga se vuce ko prebijena macka. Nista nek se iskupi dobrim partijama u utakmicama koje dolaze zaboravit cemo lose partije.

Apsolutno najveca stvar koja mi smeta je ta njegova ekspresija lica. Kao da ga boli kurac i kao da mu se uopste ne igra. Primjetio sam to i zadnjih utakmica prije Lampardovog otkaza, ne znam sta je u pitanju ali do utakmice sa Leedsom je bio tip top.

A primanje lopte, sviju mi se odbija gore nego od Croucha. Znaci doda mu neko, njega nekako magicno udari u koljeno, gdje li, odmah 15 metara od njega lopta :D

Iskreno juce se svima to desavalo a siguran sam da je zbog terena. Bukvalno lopta nije mogla klizati po zemlji, nego skakuce. Jedino sto je Ziyech prednjacio u tom prijemu cjevanicama ili koljenima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.