Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

Jedina svijetla tacka danas. Trci, otvara se, proigrao je suigrace nekoliko puta odlicnim rješenjima.

Odlican, sto se mene tice neka igra i u srijedu.
  • Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

I meni je Ziyech opet bio ok. Cak i kad je tek usaoni grijesio, pokusavao je nesto, pokusavao je gurnuti loptu iza ledja odbrane. Ono sto je kod njega sigurno jeste da nije alibi igrac.

Toliko je bio opravdano kritikovan ali evo vec zadnje 3-4 utakmice je jedan od boljih. Ako nista sad se trudi i pokazuje zivost, zelju da nesto napravi.
Prvi sam ga kritikovao, ali ga moram pohvaliti, zivnuo je mada ja mislim da moze on jos bolje. Samo nek nastavi ovako sad nam treba.

Zadnje 3-4 utakmice je zaista dobar. Grijesio je on i na tim utakmica ali to je zato jer je pokusavao. Ne libi se poslati duguu loptu, u for igracu, dijagonalu... ne dodaje prvom do sebe i nije alibi igrac. Samo nek ovako nastavi i bice od koristi.

• 3 sedmice kasnije...

Cudan igrac skroz. Odigra 2 utakmics dobro, da gol, pomislis evo ga trznuo se i onda ga opet sljedece 2-3 nema nigdje.

Ma svi su nam igrači takvi skoro, bljesnu na 2, 3 utakmice i onda ih nema nigdje barem isto toliko utakmica. Čast izuzecima, Silva, Rudiger, Kante, James..

• 2 sedmice kasnije...

Strašan pass za Wernera, zbog toga smo ga i doveli, ali jako rijetko to napravi. Kasnije je bilo još jedno dobro proigravanje, ali to je sve od njega danas. Na kraju ga izabraše za igrača utakmice, na Skysports je bila grafika da je lider u 5 statističkih kategorije, zaboravio sam u kojim. Ne znam koga bih ja izabrao za najboljeg, niko nije bio loš, a niko se nije ni posebno istakao.

Namjestio je Ziyech i za Lukakua zicer u prvom kada je ovaj glavom masio. Dobro je Ziyech odigrao, realno i jest zasluzio MOTM iako su i Sarr i Saul bili dobri.

Strašan pass za Wernera, zbog toga smo ga i doveli, ali jako rijetko to napravi. Kasnije je bilo još jedno dobro proigravanje, ali to je sve od njega danas. Na kraju ga izabraše za igrača utakmice, na Skysports je bila grafika da je lider u 5 statističkih kategorije, zaboravio sam u kojim. Ne znam koga bih ja izabrao za najboljeg, niko nije bio loš, a niko se nije ni posebno istakao.

U sutevima, ubacajima i dodavanju u trecu polovicu.

Cudan igrac skroz, kad hoce onda moze puno doprinijeti, ima jako dobrih poteza, pogotovo dobrih lopti, al to je kako kad. Nekad mu se nikako ne igra. Mora Tuchel nesto uraditi po pitanju toga, pokusati ga malo vise motivisati.

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.