28. novembar 2021.4 god. comment_321475 Jedina svijetla tacka danas. Trci, otvara se, proigrao je suigrace nekoliko puta odlicnim rješenjima. Odlican, sto se mene tice neka igra i u srijedu. Prijavi
1. decembar 2021.4 god. comment_321673 Hvala mu za gol, unio je neku živost i ideju svojim ulaskom. Prijavi
1. decembar 2021.4 god. comment_321678 I meni je Ziyech opet bio ok. Cak i kad je tek usaoni grijesio, pokusavao je nesto, pokusavao je gurnuti loptu iza ledja odbrane. Ono sto je kod njega sigurno jeste da nije alibi igrac. Toliko je bio opravdano kritikovan ali evo vec zadnje 3-4 utakmice je jedan od boljih. Ako nista sad se trudi i pokazuje zivost, zelju da nesto napravi. Prijavi
2. decembar 2021.4 god. comment_321686 Dobar igrač, nekako izgleda zrelije od ostalih u napadu. Kao da ima više samopouzdanja od npr. raspalog Pulišića. Prijavi
2. decembar 2021.4 god. comment_321702 Treba ovu barsu izmusti do kraja, poslati im i Pulisica i Ziyecha i Wernera :D Prijavi
3. decembar 2021.4 god. comment_321726 Treba ovu barsu izmusti do kraja, poslati im i Pulisica i Ziyecha i Wernera :D ´ta ćeš musti kravu bez mlijeka Prijavi
3. decembar 2021.4 god. comment_321728 Prvi sam ga kritikovao, ali ga moram pohvaliti, zivnuo je mada ja mislim da moze on jos bolje. Samo nek nastavi ovako sad nam treba. Prijavi
3. decembar 2021.4 god. comment_321730 Zadnje 3-4 utakmice je zaista dobar. Grijesio je on i na tim utakmica ali to je zato jer je pokusavao. Ne libi se poslati duguu loptu, u for igracu, dijagonalu... ne dodaje prvom do sebe i nije alibi igrac. Samo nek ovako nastavi i bice od koristi. Prijavi
3. decembar 2021.4 god. comment_321732 ´ta ćeš musti kravu bez mlijeka Hahaha, haman, ali evo opet su dobili para, valjda jer su se rijesili onih plata, jos im ostalo par igraca sa ogromnim platama, pa ce dobiti kesa. Taman ih gurnuti opet u dug. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. Autor comment_321753 Hvala kurcu pa je počeo trčati i gurati lopte u prostor, a ne samo da primi loptu i nabije na drugu stativu, ovo sad izgleda mnogo bolje i dobar je u rotaciji Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322450 Cudan igrac skroz. Odigra 2 utakmics dobro, da gol, pomislis evo ga trznuo se i onda ga opet sljedece 2-3 nema nigdje. Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322475 Cudan igrac skroz. Odigra 2 utakmics dobro, da gol, pomislis evo ga trznuo se i onda ga opet sljedece 2-3 nema nigdje. Ma svi su nam igrači takvi skoro, bljesnu na 2, 3 utakmice i onda ih nema nigdje barem isto toliko utakmica. Čast izuzecima, Silva, Rudiger, Kante, James.. Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322479 Izgleda da se i ovaj uspio povrijediti. Kaže Tuchel da ga je zbog toga izvadio i da nije siguran koliko je ozbiljno. Prijavi
24. decembar 2021.4 god. comment_322569 Kako sam sretan, jej, kao da Salah ne ode Liverpoolu. Prijavi
3. januar 2022.4 god. comment_323031 Sta ce biti, niko ga vise ne zeli, jedino ako se nekome povrijedi igrac, pa da ga posude. Prijavi
5. januar 2022.4 god. comment_323130 Strašan pass za Wernera, zbog toga smo ga i doveli, ali jako rijetko to napravi. Kasnije je bilo još jedno dobro proigravanje, ali to je sve od njega danas. Na kraju ga izabraše za igrača utakmice, na Skysports je bila grafika da je lider u 5 statističkih kategorije, zaboravio sam u kojim. Ne znam koga bih ja izabrao za najboljeg, niko nije bio loš, a niko se nije ni posebno istakao. Prijavi
5. januar 2022.4 god. comment_323133 Namjestio je Ziyech i za Lukakua zicer u prvom kada je ovaj glavom masio. Dobro je Ziyech odigrao, realno i jest zasluzio MOTM iako su i Sarr i Saul bili dobri. Prijavi
6. januar 2022.4 god. comment_323139 Strašan pass za Wernera, zbog toga smo ga i doveli, ali jako rijetko to napravi. Kasnije je bilo još jedno dobro proigravanje, ali to je sve od njega danas. Na kraju ga izabraše za igrača utakmice, na Skysports je bila grafika da je lider u 5 statističkih kategorije, zaboravio sam u kojim. Ne znam koga bih ja izabrao za najboljeg, niko nije bio loš, a niko se nije ni posebno istakao. U sutevima, ubacajima i dodavanju u trecu polovicu. Prijavi
6. januar 2022.4 god. comment_323140 Cudan igrac skroz, kad hoce onda moze puno doprinijeti, ima jako dobrih poteza, pogotovo dobrih lopti, al to je kako kad. Nekad mu se nikako ne igra. Mora Tuchel nesto uraditi po pitanju toga, pokusati ga malo vise motivisati. Prijavi
23. januar 2022.4 god. comment_323883 Raspuha Hašim shishu na poluvremenu i zabi golcinu. Odlicna partija. Mozda i najbolja u plavom dresu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.