Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

Potpuno nezainteresovan, 3 puta u ofsajdu, spor. Bolje da neko iz akademije dobije sansu a ovaj nek ide u Sasuolo na pozajmici.
Ma solidan je, ali ne mogu se oteti dojmu kako je lik toliko jednolican i procitan. Ne mozes vjerovati da igrac kojeg zovu nekim maestrom i kreativcem samo jedan potez u rukavu ima a to je izvuci loptu na lijevu i onda duboki centarsut prema drugoj stativi. Nista drugo on smisliti ne moze. Driblinga svakako nema jer nema startnu brzinu, ali barem sam se nadao da ce biti neka unaprijedjena verzija Juana Mate, tj. da ce ofanzivno raditi sve sto je Mata radio a dati veci doprinos u defanzivi i biti nesto bolji u duelu.
A ono kurko, igra mu je prosjek, ne doprinosi nista specijalno i zasluzeno je na klupi.
Juce je bio bolji nego inace ali preslabo je to i dalje. On ako ne bude igrao cesce a nece, bice samo gori i gori.

Prodati u januaru i dovesti neku zamjenu.
  • 3 sedmice kasnije...

Zaboravio sam ovog pohvalit. Odigrao je vrhunski protiv Leicestera, djelovao mi je prije svega pun energije i zelje da nesto napravi. Ona asistencija kada je Pulisic promasio je vrhunska.

Nadam se da ce i on pronaci formu. 

U prvom poluvremenu najosiji, u drugom mozda najbolji. Izgleda da polako pocinnje da pokazuje sta zna i umije. Nadam se da ce nastaviti gdje je stao.

Obično na ovim velikim utakmicama baš zagrize i odigra jako dobro. Čudan igrač zaista, ne zna čovjek da li ga pustiti ili sačuvati.

U prvom poluvremenu osim kornera kod gola nije se mogao sastaviti sa loptom djelovao kao amater, u drugom poluvremenu totalna suprotnost svaki potez mu je imao smisla.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.