Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

• Autor
21 minutes ago, Adi said:

Idiot.

James nije mogao izdržati da se ne nasmije kad mu je rekao da želi opet da izvede slobodnjak.

Nasmija se Reece, pogleda u stranu opsova nešto u sebi i pusti levata da opet nabije loptu u živi zid.

Kakva kiturina od igrača sunce ti jebem, pa odavno veće kiturine vidio nisam, pravi onaj šmekerčić, slina mala. Gdje je Ruđo da mu na treningu koljeno rastavi majku mu jebem

20 minutes ago, Igi said:

Kad sam ga video da je usao na teren, imao sam isti osecaj kao onomad kad je konobar 2013 vratio Benayouna u zivot, na tom mi je nivou.

Ko ga je ubacio na teren? 

• Autor

Pulišić se također propisno obrukao neki dan protiv Sotona, mada i večeras se nije vidio ali bukvalno se nije vidio lik, protiv Sotona se obrukao jer je imao i loptu par puta, večeras je to izbjegao.

Ali da je lik takav bolikurac i češač kurca to stoji, pišem to već godinu dana, sve se vidi na njegovim reakcijama, pokretima, gestikulacijama. Kao da je na termin došao da se zajebava. Zreo je on za jedan lom ukrštenih ligamenata i prednjih i bočnih 

1 minute ago, Kun Aguer0 said:

Pulišić se također propisno obrukao neki dan protiv Sotona, mada i večeras se nije vidio ali bukvalno se nije vidio lik, protiv Sotona se obrukao jer je imao i loptu par puta, večeras je to izbjegao.

Ali da je lik takav bolikurac i češač kurca to stoji, pišem to već godinu dana, sve se vidi na njegovim reakcijama, pokretima, gestikulacijama. Kao da je na termin došao da se zajebava. Zreo je on za jedan lom ukrštenih ligamenata i prednjih i bočnih 

Realno to bi on i volio, da ne mora nikako igrat a da pare lijezu. Ovako kad ga trener ubaci da igra, nema druge jer mora. A vjerujem da mu je mrsko i da konta, pa sto bas mene izabra da udjem pored svih drugih.

1 hour ago, hamco said:

Ko ga je ubacio na teren? 

Ja sam ga ubacio 🙂

Ma naravno da se zna. Kontam da je ostao u klubu jer Ajax nije hteo da mu plati pa je i ovaj ostao. E sad da li je ovaj zavarao ljude na treningu i sefa ili zaista zeli da da sve od sebe, problem je sto je on uvek delovao nezainteresovano kako god igrao.

Vaha je dobio otkaz jer Vaha koga god da vodi mora sa nekim da se posvađa, a teško je bilo naći nekoga sa kim je to lakše od Ziyecha.

Ne mislim da je loš igrač, ali ovo što ovdje pokazuje je katastrofa, bukvalno ne želi da bude na terenu. I ta želja treba da mu se ispuni. I ono što je znao više ne zna, a to je šutnuti i ubaciti bar da pogodi stranu terena.

Tuchel koliko god da je zasrao na taktičkom planu ovom je trebalo figurativno da se najebe mame jer lik na oči uništava atmosferu u timu.

• Autor

Al dok se lola naštima na lijevu nogu pretrča Ruben 15m terena jebem li ti 15 majki. Ali bitno da su frizurica i bradica na mjestu

Vjerovatno i prije guženja ženu prođe mašinicom malo da joj fade uradi jebo te fade i hljeb te jebo koji ne znaš pojesti hadalju raspali

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.