2. juli 2022.4 god. Autor comment_330133 Dobro je pa se rješavamo ovog toksičnog uticaja u ekipi, vidi se ko su bili smećari najveći. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333852 Ne znam sta marokanski glumac jos radi u klubu, kamoli sto ga sahista gura na teren. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333854 Ne može podić loptu 2 metra od zemlje. To je za upucat. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333860 Idiot. James nije mogao izdržati da se ne nasmije kad mu je rekao da želi opet da izvede slobodnjak. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333873 Kad sam ga video da je usao na teren, imao sam isti osecaj kao onomad kad je konobar 2013 vratio Benayouna u zivot, na tom mi je nivou. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. Autor comment_333881 21 minutes ago, Adi said: Idiot. James nije mogao izdržati da se ne nasmije kad mu je rekao da želi opet da izvede slobodnjak. Nasmija se Reece, pogleda u stranu opsova nešto u sebi i pusti levata da opet nabije loptu u živi zid. Kakva kiturina od igrača sunce ti jebem, pa odavno veće kiturine vidio nisam, pravi onaj šmekerčić, slina mala. Gdje je Ruđo da mu na treningu koljeno rastavi majku mu jebem Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333883 20 minutes ago, Igi said: Kad sam ga video da je usao na teren, imao sam isti osecaj kao onomad kad je konobar 2013 vratio Benayouna u zivot, na tom mi je nivou. Ko ga je ubacio na teren? Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333884 Ova njegova partija je jedna od najgorih individualnih partija u historiji kluba. Bakayoko protiv Watforda je imao slicnu partiju kao Ziyech veceras. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. Autor comment_333887 Pulišić se također propisno obrukao neki dan protiv Sotona, mada i večeras se nije vidio ali bukvalno se nije vidio lik, protiv Sotona se obrukao jer je imao i loptu par puta, večeras je to izbjegao. Ali da je lik takav bolikurac i češač kurca to stoji, pišem to već godinu dana, sve se vidi na njegovim reakcijama, pokretima, gestikulacijama. Kao da je na termin došao da se zajebava. Zreo je on za jedan lom ukrštenih ligamenata i prednjih i bočnih Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333888 1 minute ago, Kun Aguer0 said: Pulišić se također propisno obrukao neki dan protiv Sotona, mada i večeras se nije vidio ali bukvalno se nije vidio lik, protiv Sotona se obrukao jer je imao i loptu par puta, večeras je to izbjegao. Ali da je lik takav bolikurac i češač kurca to stoji, pišem to već godinu dana, sve se vidi na njegovim reakcijama, pokretima, gestikulacijama. Kao da je na termin došao da se zajebava. Zreo je on za jedan lom ukrštenih ligamenata i prednjih i bočnih Realno to bi on i volio, da ne mora nikako igrat a da pare lijezu. Ovako kad ga trener ubaci da igra, nema druge jer mora. A vjerujem da mu je mrsko i da konta, pa sto bas mene izabra da udjem pored svih drugih. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333903 1 hour ago, hamco said: Ko ga je ubacio na teren? Ja sam ga ubacio 🙂 Ma naravno da se zna. Kontam da je ostao u klubu jer Ajax nije hteo da mu plati pa je i ovaj ostao. E sad da li je ovaj zavarao ljude na treningu i sefa ili zaista zeli da da sve od sebe, problem je sto je on uvek delovao nezainteresovano kako god igrao. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333909 Njegovo uvođenje je bilo smisleno. On je taj igrač koji može nešto da ponudi protiv bunkera, za razliku od Jorginha i Pulišića. Međutim svaki put kad je primio loptu spetljao se i na kraju uputio loš centaršut. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333910 I Vaha zbog njega u Maroku dobio otkaz. Imat će se kad kajati. Ako im je on najbolji igrač, nek džabe ne troše pare na let do Katara. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333923 Vaha je dobio otkaz jer Vaha koga god da vodi mora sa nekim da se posvađa, a teško je bilo naći nekoga sa kim je to lakše od Ziyecha. Ne mislim da je loš igrač, ali ovo što ovdje pokazuje je katastrofa, bukvalno ne želi da bude na terenu. I ta želja treba da mu se ispuni. I ono što je znao više ne zna, a to je šutnuti i ubaciti bar da pogodi stranu terena. Tuchel koliko god da je zasrao na taktičkom planu ovom je trebalo figurativno da se najebe mame jer lik na oči uništava atmosferu u timu. Prijavi
12. septembar 2022.4 god. comment_334281 Priča se da je Vaha bio jedna od opcija za novog trenera. Šteta što nije došao da ovom pokaže gdje mu je mjesto. Prijavi
13. septembar 2022.4 god. Autor comment_334318 Zamisli da smo Vahu doveli umjesto Tuchela dan te jebo Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334393 Ali zaista je iritantan kao igrac, pa makar i 100 golova dao. Mora da se okrene na levu nogu, nekoliko puta kasnio sa pasom u poslednjoj trecini. Sto se promasaja tice, noge bih mu polomio da mogu. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334395 Marokanski glumac treba biti pod hitno odstranjen iz ekipe. Dosta je bilo. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334404 Kakva glava od igraca, usao s klupe i uspio promasiti 3 sanse hahahahha. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. Autor comment_334412 Al dok se lola naštima na lijevu nogu pretrča Ruben 15m terena jebem li ti 15 majki. Ali bitno da su frizurica i bradica na mjestu Vjerovatno i prije guženja ženu prođe mašinicom malo da joj fade uradi jebo te fade i hljeb te jebo koji ne znaš pojesti hadalju raspali Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334420 Nevjerovatno je da i dalje igra bitnu ulogu u ekipi nakon one scene sa Ajaxom. To je samo pokazatelj kakve su nam opcije u napadu. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334423 Trebalo ga deportirat u maroko, ili ga bacit između bad blue boysa i pustit ga tamo, nadam se da ga potter ne igra vise Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334424 Ali ta doza isfoliranosti i nadmenosti nema ni kod ronalda, mesija i ostalih azdaja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.