5. februar 2022.4 god. comment_324243 Vec nekoliko utakmica igra jako dobro. Danas je bio najbolji po meni. Poslije njega Mount i Azpi. Nadam se da ce odrzati formu. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324256 Ovo mu je treći put da hvata formu otkako je doÅ¡ao, valjda će sad duže potrajati. On je dobro rjeÅ¡enje za protivnike koji se brane, tu njegove kvalitete dolaze do izražaja. Protiv Liverpoola, Citya i sliÄnih trebaju igrati brži i prodorniji igraÄi. Prijavi
9. februar 2022.4 god. comment_324400 Da mi je neko rekao da će ovaj biti najbolji igraÄ u 11.. Samo neka nastavi tako. Prijavi
9. februar 2022.4 god. comment_324403 Imam utisak da sutira po automatizmu, odnosno kao da ne pogleda gde je golman ili igrac ispred. Naravno shvatam da se odluka donosi u sekundi. Moje licni utisak je da nekako sutira , samo da bi sutnuo. Danas najbolji naravno. Prijavi
19. februar 2022.4 god. comment_324596 U zadnjih mjesec dana mozda malo i vise definitivno nas najbolji igrac i igrac koji najvise nudi u ofanzivi. Svidja mi se kako je promjenio pristup mecevima, nema vise one kurcobolje koja ga je krasila, sad se vidi da mu je stalo i da se trudi a ja kao navijac samo to zelim vidjeti. Golovi i asistencije su samo bonus. Njega sam mozda i najvise kritikovao ali zasluzio je pohvale, mnogo bolje partije pruza i samo da nastavi ovako. Prijavi
21. mart 2022.4 god. comment_325896 Izgleda. Svidja mi se ovo sto vidim, a nisam mislio da ce se desiti. Prijavi
21. mart 2022.4 god. comment_325903 Rijetko dobar sut ima, svidja mi se sto ga ne smijes pustiti van 16 samog jer moze dati gol bez problema. Prijavi
21. mart 2022.4 god. comment_325906 1,5 godinu smo Äekali da pokaže taj Å¡ut, sada ga je pokazao 3 puta za 2 mjeseca. Prijavi
22. mart 2022.4 god. Autor comment_325912 https://www.youtube.com/watch?v=AdEF_mFxYQM ali ovaj.... https://www.youtube.com/watch?v=xPvWIhzihwQ Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328615 Najbolje utakmice u sezoni je odigrao u toku AfriÄkog Kupa Nacija. Tada je bio u centru pažnje fudbalskog svijeta i Äinilo mi se da je inat proradio u njemu. Zabio je tada na 3 utakmice u nizu i to su mu skoro svi golovi koje je dao. Bio je dobar i mimo tih golova, ali samo tada. Nije bilo dovoljno onih njegovih lopti kroz sezonu, nije bilo dovoljno Å¡uteva iz daljine. Ako bih birao izmeÄ‘u njega i PuliÅ¡ića odabrao bih PuliÅ¡ića. Ziyech može sam izmisliti gol ili dati dobru loptu, ali to radi toliko rijetko kod nas da ne možemo trpiti njegov manjak radne etike. Engleska nije za njega, puno viÅ¡e bi mu odgovarala liga sa slabijim tempom gdje bi bio dominantan. Možda i ostane jer imamo druge prioritete. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328657 Prica se najvise da ce on otici, a drugi igrac za kojeg se u slicnom volumenu prica je werner. Jedva cekam da obojici vidim ledja. Prijavi
14. juni 2022.4 god. comment_329398 Odlaze mu glavni pajdaši, Lukaku i Rudiger. Pretpostavljam da ce i on njihovim putem. Prijavi
24. juni 2022.4 god. Autor comment_329727 Prodati dok je moguće uzeti pare za njega, nadam se da su sposobni platiti sve odjednom bez nekih odugovlačenja a budući da smo im Tomoria poklonili bilo bi lijepo da pokupe i Bakayoka Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329729 Tako je rodjace, najbolji potez od dolaska u Celsi. Nema vise Marine da stiti igrace po svaku cenu, inace bi ovaj i slicni presedeli na klupi, ladili muda za pare i sacekali drugog trenera. Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329759 Sretno Ziyech, ali previse je ovo brz fudbal za tebe. Bit ce sjajan u Italiji siguran sam. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.