Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

Steta, izgleda samo nesposobni ostali u klubu koji nisu sposobni ni papirologiju rijesiti. Jebat ce nam Ziyech hemiju ekipe, treba ga odmah kuci ostaviti i zabraniti mu prilazenje stadionu.

Ali cekaj, ima nekih liga kao portugalska gdje traje i dalje prelazni rok. Mozda bi tamo negdje mogao otici ala Benfica?

Još nije gotovo, provjerava se ispravnost papira pa ćemo sačekati na konačnu odluku. Vjerovatno su zabrljali zato što su cijelo veče bili fokusirani na Enzov ugovor.

Uzalud vam trud sviraci. Tesko je povjerovati da se jos uvijek neko nada i ocekuje nesto od ovog igraca.

Maroko na konto poslozene kolektivne igre, prije svega u odbrani i uz veliku dozu srece dosao do rezultata a fudbalske neznalice za to uzdizu Zijesa. 

Just now, Wisey said:

Uzalud vam trud sviraci. Tesko je povjerovati da se jos uvijek neko nada i ocekuje nesto od ovog igraca.

Maroko na konto poslozene kolektivne igre, prije svega u odbrani i uz veliku dozu srece dosao do rezultata a fudbalske neznalice za to uzdizu Zijesa. 

Hakimi, Amrabat, Boufal, Mazraoui, Ounahi, svi su bolji bili od njega

• Autor
3 minutes ago, Adi said:

Hakimi, Amrabat, Boufal, Mazraoui, Ounahi, svi su bolji bili od njega

Bono i Aguerd...

7 minutes ago, Corto Maltese said:

Na jedan dobar potez, idu deset uzasnih. Najsmesnije  kad se pri onom sutu bacio u stranu, kao da ga neko snajperom gadja

Ovo je sum up ovog igrača. 

2 hours ago, Adi said:

Izgleda da Ziyech igra dobro samo u januaru jer mu je tad hladno i mora trčati da se ne smrzne. 

I mozda se neko zajebe i kupi ga 😂

• 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Olivier Giroud considers Chelsea team-mate Hakim Ziyech to be “a magician”, with a first training session alongside the Moroccan leaving him stuck for words.

“When I discover Hakim Ziyech in training for his first session at Chelsea. I told myself: ‘F*ck, it's hard to get the ball off him’.

“Sometimes, there're two or three players around him and he still manages to get out in tight spaces.

“He's a magician, he's impressive. Now, I've started to know him and I don't find myself near him. It's better for him and for me.”

5 hours ago, BT14 said:

Ma i ja vjerujem da bi on kod nekog ozbiljnog trenera poput Gvardiole bio potpuno drugi igrač. 

Pep nikako, ali nikako ne voli te sto se setkaju po terenu ko primadone. 

Ja uopste ne sporim da je Ziyech dobar igrac. Ono sto nas vecinu nervira je njegova nonsalantnost, kurcobolja i faca ko da mu je pomrlo pola familije. 

Ja ga zbog toga ne volim i zelio bih sto prije da mu vidim ledja.

Ipak najmrzi igrac u klubu mi je Auba. Toliko nisam mrzio nikog, ali doslovno vidis da covjeka boli kurac i jos ide slaviti sa drugom ekipom. Majku jebo noge mi mu slomio zbog toga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.