31. januar 2023.3 god. comment_339364 Steta, izgleda samo nesposobni ostali u klubu koji nisu sposobni ni papirologiju rijesiti. Jebat ce nam Ziyech hemiju ekipe, treba ga odmah kuci ostaviti i zabraniti mu prilazenje stadionu. Ali cekaj, ima nekih liga kao portugalska gdje traje i dalje prelazni rok. Mozda bi tamo negdje mogao otici ala Benfica? Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339377 Neka ga, dobar je za backupa. Opet će se neko ozlijediti pa će on morati uskočiti. Prijavi
1. februar 2023.3 god. Autor comment_339390 Dobro sam ja rekao da se on usidrio u ekipi, lakše će biti žohare istjerati nego ovog Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339392 Nije do njega Kun, lik bukvalno bio u uredu PSGa. I PSG retardiran čeko zadnjih 3 sata prelaznog roka. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339402 Još nije gotovo, provjerava se ispravnost papira pa ćemo sačekati na konačnu odluku. Vjerovatno su zabrljali zato što su cijelo veče bili fokusirani na Enzov ugovor. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339414 Jesu ga pustili iz kancelarije u Parizu? Sluzbeno je da je propao (transfer) Prijavi
3. februar 2023.3 god. Autor comment_339624 On 1/31/2023 at 1:23 PM, Kun Aguer0 said: Nema usidrio se ovaj škobalj u ekipi mater mu jebem, još će i neki ugovor iskamčit Dobro sam ja rekao, morao je neko ostati da mi krv pije do kraja sezone Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339638 Na jedan dobar potez, idu deset uzasnih. Najsmesnije kad se pri onom sutu bacio u stranu, kao da ga neko snajperom gadja Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339645 1 minute ago, BT14 said: Odstranit iz ekipe odmah. prvo one sto nisu znali prave dokumente poslati odstraniti pa onda ovog klauna Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339646 Uzalud vam trud sviraci. Tesko je povjerovati da se jos uvijek neko nada i ocekuje nesto od ovog igraca. Maroko na konto poslozene kolektivne igre, prije svega u odbrani i uz veliku dozu srece dosao do rezultata a fudbalske neznalice za to uzdizu Zijesa. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339649 Just now, Wisey said: Uzalud vam trud sviraci. Tesko je povjerovati da se jos uvijek neko nada i ocekuje nesto od ovog igraca. Maroko na konto poslozene kolektivne igre, prije svega u odbrani i uz veliku dozu srece dosao do rezultata a fudbalske neznalice za to uzdizu Zijesa. Hakimi, Amrabat, Boufal, Mazraoui, Ounahi, svi su bolji bili od njega Prijavi
3. februar 2023.3 god. Autor comment_339653 3 minutes ago, Adi said: Hakimi, Amrabat, Boufal, Mazraoui, Ounahi, svi su bolji bili od njega Bono i Aguerd... 7 minutes ago, Corto Maltese said: Na jedan dobar potez, idu deset uzasnih. Najsmesnije kad se pri onom sutu bacio u stranu, kao da ga neko snajperom gadja Ovo je sum up ovog igrača. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339736 Ja i? Frajera ocigledno boli kurac. On se sprda sa ekipom. Moze igrati kako hoce i opet ce ga Potter gurati u prvu. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339799 Izgleda da Ziyech igra dobro samo u januaru jer mu je tad hladno i mora trčati da se ne smrzne. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339824 2 hours ago, Adi said: Izgleda da Ziyech igra dobro samo u januaru jer mu je tad hladno i mora trčati da se ne smrzne. I mozda se neko zajebe i kupi ga 😂 Prijavi
31. mart 2023.3 god. comment_342795 Olivier Giroud considers Chelsea team-mate Hakim Ziyech to be “a magician”, with a first training session alongside the Moroccan leaving him stuck for words. “When I discover Hakim Ziyech in training for his first session at Chelsea. I told myself: ‘F*ck, it's hard to get the ball off him’. “Sometimes, there're two or three players around him and he still manages to get out in tight spaces. “He's a magician, he's impressive. Now, I've started to know him and I don't find myself near him. It's better for him and for me.” Prijavi
31. mart 2023.3 god. comment_342799 Ma i ja vjerujem da bi on kod nekog ozbiljnog trenera poput Gvardiole bio potpuno drugi igrač. Prijavi
1. april 2023.3 god. comment_342800 5 hours ago, BT14 said: Ma i ja vjerujem da bi on kod nekog ozbiljnog trenera poput Gvardiole bio potpuno drugi igrač. Pep nikako, ali nikako ne voli te sto se setkaju po terenu ko primadone. Prijavi
1. april 2023.3 god. comment_342802 Ja uopste ne sporim da je Ziyech dobar igrac. Ono sto nas vecinu nervira je njegova nonsalantnost, kurcobolja i faca ko da mu je pomrlo pola familije. Ja ga zbog toga ne volim i zelio bih sto prije da mu vidim ledja. Ipak najmrzi igrac u klubu mi je Auba. Toliko nisam mrzio nikog, ali doslovno vidis da covjeka boli kurac i jos ide slaviti sa drugom ekipom. Majku jebo noge mi mu slomio zbog toga. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.