Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

4 hours ago, Whisper said:

Pep nikako, ali nikako ne voli te sto se setkaju po terenu ko primadone. 

Ko da Mahrez ne bi bio isti kod nas. Nijedan od naših trenera do sada nije imao neku konkretnu ideju kako bi on trebao igrati, već se sve prepustilo Ziyehovoj "genijalnosti". 

• Odgovori 482
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hakim Ziyech's last three Premier League assists have all come in different years: 2021 vs. West Ham 2022 vs. Leeds United 2023 vs. Crystal Palace   Nadasve konzis

• Nabijem na kurac i tebe i onoga ko te doveo i sebe nabijem na kurac jer sam mislio da je taj transfer bio pogodak pogotovo što nas nije nešto puno koštao.

• Sad kad je i zvanicno da nece biti otpustanja trenera kao do sada ovaj se setio da zna da igra fudbal. Nabijem ga na kurac bas zbog toga.  Prodaj govno sto dalje, u Vladivostok neki.

Objavljene slike

Kakav Zijes madjionicar, smijesne izjave. Decko samo sta zna je na lijevu nogu i pukni je prema drugoj stativi. Istu stvar radi svaki put. U ove 3 godine nije jedan dribling i prodor napravio, niti podvalio neki dobar zadnji pas. 

23 hours ago, Adi said:

Olivier Giroud considers Chelsea team-mate Hakim Ziyech to be “a magician”, with a first training session alongside the Moroccan leaving him stuck for words.

“When I discover Hakim Ziyech in training for his first session at Chelsea. I told myself: ‘F*ck, it's hard to get the ball off him’.

“Sometimes, there're two or three players around him and he still manages to get out in tight spaces.

“He's a magician, he's impressive. Now, I've started to know him and I don't find myself near him. It's better for him and for me.”

1. april

Ovo je svojevremeno izjavio za Hazarda.

• 3 sedmice kasnije...
  • Autor
On 4/19/2023 at 12:04 AM, Corto Maltese said:

Nesto mi pade napamet, nevezano za vecerasnju utakmicu. Zna li se, ko je stopirao transfer Zija Valentina u PSG?

Niko, naši mutavci sa papirologijom, navodno 3x pogrešne papire poslali, ko da im naša šalteruša poslove vodi

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Lijen ko morž, ljeto na selu na Balkanu negdje, da travu prevrće, baca sijeno na traktor i rad oko štale i ne bi propao ovako.Al još je i dobar kakav mu je jaran Promes. 

Korisnik sam foruma malo više od 4 godine, napisao sam preko 7 hiljada postova i samo jednom sam uvrijedio nekog našeg igrača. To je bio Ziyech. Ne znam kako se zadržao ovoliko dugo u klubu sa ovim performansima i ponašanjem. Ako se mogao Malouda svojevremeno poslati u rezervni tim mogao se i ovaj Wizard. Ovo nije liga za njega, pogotovo zbog njegovih radnih navika, i jedna sezona je bila dovoljna da se to vidi. Ima malo genijalnosti u njemu, ali premalo da se trpi tolika nonšalancija i neozbiljnost. Nek sad Ronaldu nabacuje sa desne strane. Hvala na ničemu.

• diablo_bih mijenja naslov u Hakim Ziyech (2020-2023, 107 nastupa)

Kad sve sabere i nije bio los transfer, dao je doprinos klempi i super kupu, nije imao srece sa povredama, ali je i dalje bio jedan od kreativnijih igraca.

As in January when he underwent medical tests at PSG , Al Nassr has identified a knee problem for Hakim Ziyech. He underwent further tests at PSG.

The club has doubts about signing him now

Ja ne znam sta ovi laprdaju po twitteru.

Zar ne vide da je diablo vec ziyecha prebacio u bivse.

Gotovo je to

5 hours ago, soxx said:

As in January when he underwent medical tests at PSG , Al Nassr has identified a knee problem for Hakim Ziyech. He underwent further tests at PSG.

The club has doubts about signing him now

Ja ne znam sta ovi laprdaju po twitteru.

Zar ne vide da je diablo vec ziyecha prebacio u bivse.

Gotovo je to

Lik napravio u pola godine vec 2 puta promo materijal sa novim klubovima, a nijednom otisao, nevjerovatno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.