Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Isto da smo u minusu 10 milijardi. Pa i Barca koja grca u dugovima troši na igrače, a mi kao nemamo da platimo.

Nije to isto. Barcelona je klub cijele Katalonije, pa i sire. Iza nje stoji dosta jak drzavni aparat, kao i iza Reala jos od vremena Franca. Oni mogu napraviti dugova i dugova ali imaju koga da ih vadi.
Mi nemamo, Roman je promijenio poslovanja i ne zeli vise konstantno uplacivati svoje pare. Trazi da se vecim dijelom klub sam finansira.
I zato su sad radi pandemije zaglibili. Medjutim ne bi to bio problem, jer smo mi pretproslo ljeto doveli dosta novih igraca i prakticno citav napad osvjezili. Jos ove godine i Lukaku za rekordan iznos. Ti igraci su trebali narednih 5 godina nositi klub do trofeja.

I meni izgleda da nisu željeli da prave ishitrene poteze na zimu i da plate mnogo skuplje nego inače. Mada Digne mi je iskreno propust, nisu to nikakve specijalne pare bile, također i o Kostiću je neko pisao ovde, ni on ne bi koštao puno više a strašan bi upgrade bio na mrtvaca koji igra lijevo...

Joj kako oni rade jedni sa drugima dobro, ovaj Dortmund ko filijala Bayernu jebo mater... Haaland u Bayernu....

Nece oni s Rajolom pregovarati.

Haland ce u Barselonu, kako stvari stoje.
Na leto im odlaze Dembele, Grizman i Kutinjo, potpisali su novi mega sponzorski ugovor, resice se jos nekih igraca na leto,ili im revidirati ugovore i prostor za transfer postoji.
Jos su i Rajola i Laporta prijatelji.
  • diablo_bih mijenja naslov u Zimski prelazni rok 2024
  • diablo_bih otključava sadržaj: tema
  • 4 sedmice kasnije...
On 10/23/2023 at 10:21 AM, diablo_bih said:

Cuj Alphonso Davies 40 miliona funti, hoce ga Real. Ako se proda Kuki ili Chilwell trebalo bi to zaganjati.

On i Chilwell taman da podijele sezonu po pola jer toliko i mogu odigrati.

Lik navija za Chelsea a i dobar je igrač, repka mu je kurac tako da bi bila solidna kupovina

Trenutno nasi najveci failovi su Lavia koji je nepotreban uopste a i plus sjeban do bola s nekakvim povredama.

Drugo je posudba Santosa.

Talenat kupljen, viza se sredila i sad godinu dana nece igrat fudbala. Mos ga yebat sto kazu.

Al mozemo mi i gore, pokazat ce tata todd u januaru

• 4 sedmice kasnije...

Ja sam za to da ovaj zimski prelazni rok nikog više ne dovodimo, ne može se svako pola godine počinjati iz nova, integracija novih igrača i te stvari. Valjda će se poboljšati situacija s povredama, a od Nkunkua očekujem mnogo. Bilo bi glupo sad opet prosuti 100 mil za Osimneha, još u pola sezone. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.