Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ovi brojevi i statistike su najgora bolest modernog fudbala. Gledao sam utakmicu, realno odigrao je solidno to poluvrijeme Rice. Dao mozda 2 fina dijagonalna pasa, ostalo je uglavnom davao prvom do sebe i nazad. Nista posebno.
Po ovim pisanim statistikama i imas situaciju da ti jedan Jorginho kandidira za Zlatnu Loptu.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Nama treba malo kreativniji veznjak a ne defanzivac.

Ne znam za ricea koliko je kreativan. Ne pratim ga

Dobar je Rice, ima on smisla i za povući, međutim imamo i većih rupa u timu od zadnjeg veznog.

Nema se tu vremena, ako ga mi ne uzmemo, uzet ce ga City ili United i onda ga kurcu imas rupa na drugim mjestima.

I to sto kazes, kupiti pa neka ga.

Unitedov adut je što mu može garantovati mjesto startera na 90% utakmica u sezoni. Naš adut je Mount.

Rice mi je više zamjena za Kantea nego za Jorginha. On je taj koji čisti sve pred sobom i povlači loptu naprijed. Zamjena za Jorginha bi mi bio Ruben Neves.

Ja ne znam za vas ali Rice i Kante uopste nisu slicni igraci osim sto su defanzivno obojica najbolji na svijetu u tome.

Dolazak Rice-a bi znacio da instant mozemo preci na 4 nazad taman i da nam igraju Colvil i Rudiger kao stoperi jer Rice dolazi nazad po loptu, spusta se izmedju dva stopera, trazi loptuni ima sposobnost iznosenja iste bez problema. Dakle cak sta vise, bio bi bas zamjena za Jorginha.

Cak mislim da bi mogli igrati i zajedno Kante i Rice a da Kante bude malo isturenije tj. da operise sa vise slobode jer ima sposobnost citanja igre i presjecanja lopti u visocijoj zoni protivnikove polovice. Svi znamo sta znaci kada Kante presjece loptu u toj zoni, ide 100% prilika za gol.

Kako god, prica je o Rice-u i za njega dati 100+ miliona vrijedi svake pare. Igrac kakvog danas nema na trzistu.
Sva trojica su različiti tipovi (Jorginho, Kante, Rice) s tim da je Jorginho defanzivno puno lošiji od obojice i ima puno manji radijus kretanja. Zbog toga mi je Rice bliži Kanteu po nekim karakteristikama iako bi stajao na Jorginhovom mjestu. Moglo bi se u budućnosti nekad igrati i bez obojice, a da Rice preuzme defanzivni teret u 433. Kante - Rice tandem bi bio nešto kao Matić - Kante tandem, ne toliko dominantan u posjedu, ali defanzivno zid.
Da, zapravo bi trebala 2 nova vezna igraca. Ali moglo bi se ustediti ako Gallagher pokaze da moze na najvisem nivou. Sa takvim igracem dobijes mnogo vise opcija. Rasteretis Kantea i cijelu odbranu, imas mogucnost promjene formacije a da ne trpis defanzivnu nestabilnost, profitiras od jednog stamenog i visokog igraca na prekidima itd. U najgorem slucaju moze i stopersku poziciju solidno pokriti.
Za De Lighta i Ricea isplati se iskesirati, to je pravo ulaganje. Jos ako mozes uvaljas Zlatnu Loptu nekim Talijanima ili Spancima i odradis posao. Naravno nece nijedan doci u Celzi jer mi ne znamo normalno kupovati.
De Lihta nece nasi kupovati jer se nece petljati sa Rajolom, jer ce nas transfer izaci bar 20miliona skuplje nego sto je realno, a plata bi morala biti najvisa u klubu.
Rajs bi bio u top 5 kupovina Celsija koliko god kostao.
Opcije s njim na terenu su nebrojene, uklapa se u svaku formaciju, poseduje sve kvalitete da pojaca bilo koji tim na svetu.
  • Autor

Rice kao defanzivni vezni u 433, a kante i mount sloboda kretanja, havarija bi bila.

De Lihta nece nasi kupovati jer se nece petljati sa Rajolom, jer ce nas transfer izaci bar 20miliona skuplje nego sto je realno, a plata bi morala biti najvisa u klubu.
Rajs bi bio u top 5 kupovina Celsija koliko god kostao.
Opcije s njim na terenu su nebrojene, uklapa se u svaku formaciju, poseduje sve kvalitete da pojaca bilo koji tim na svetu.

Raiola mozda umre od bolesti uskoro, pa ce biti lakse.

Rice kao defanzivni vezni u 433, a kante i mount sloboda kretanja, havarija bi bila.

Raiola mozda umre od bolesti uskoro, pa ce biti lakse.

hahahhahahahhahaha stari dobri bolesni crni humor...ovo komotno prebaciti u onaj odjeljak sa najsmješnijim postovima i izjavama forumaša :D 

tu temu kad god otvorim popravi mi dan, svega ima

https://twitter.com/siphillipssport/status/1485904017272229893?t=eAA3gfxIudG9GsnJZuMbHA&s=19

Samo da ne pozure sa Dzejmsom previse..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.