Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Pa ovaj frajer ne moze u spaniji igrati kako ocekuju da u engleskoj igra? Povrijedice se u prvih 5 minuta kad bude dobio priliku da zaigra.

Predvidjam da cemo ponoviti transfer period iz Conteove druge sezone.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Ako nasi stvarno zele Dembelea, treba ga dovesti odmah, dok je u takmicarskoj formi, umesto da se ceka leto a da on eventualno presedi na tribinama bez treninga i utakmica.
Pise se o tome da ce Vest Hem pokusati da dovede Rafinju.
Ako ode tamo, bez da nasi ista pokusaju Marina da da otkaz momentalno.
Obzirom da je klub u minusu 140 miliona, a proslo ljeto smo skrsili 115 na Lukakua i ne moze se ocekivati neki jak prelazni rok. Barem ne bez prodaje nekolicine igraca prvo i to za dobre pare.
Nisam zadovoljan, znaš da se Chilwell ne vraća do kraja sezone i znaš da je Alonso blagorečeno katastrofa i ne nikog za na poziciju, za to nema opravdanja... Ostale još još (slažem se ako nema pravih opcija na tržištu bolje ništa i ne dovodit, i razumijem financijsku situaciju koju Wisey spominje) ali baš nikog ne dovest za lijevog beka je katastrofa
Mene vise brine kako ce se Chilwell ponasati posle povrede, jer ona nije bezazlena.
Iz tog razloga smo morali dovesti levog beka, a pritom ulazimo u deo sezone gde se borimo za neke trofeje sa Alonsom . Kuku ocu, kuku majci.
Vrlo moguce da je uprava odustala od pohoda na ligu. Izgurati top4 kako je moguce i da ce na ljeto biti odlazaka i para za nova pojacanja.

Ne moze klub nikako koji ima ambicija za titulu dopustiti sebi ovakve stvari.

Conte da je tu bi im vec odavno jebo mater. Vjerovatno su mu na zimu i doveli drinkwatera jer je bilo u fazonu daj mu bilo sta :P
Bice problem izguratu top4 sa ofanzivnim delom tima, onim koji daje gol u proseku na svakoj sestoj utakmici.
Sa bekovima se zna na cemu smo, ali ofanzivci su nam u dubokom kanalu. Morace Rudi, Silva, Chaloba i Jorginho,naravno sa bele tacke, da daju jos po koji gol da bi bili u top 4.
Ne znam za Dinja mi najvise krivo, decko se navikao na ligu, ima dobar sut, jbg.
Neka bude borba neprestana!
Gosens zeli biti prvotimac, on je jedan od najboljih wingbekova, a mi mu to mozemo garantovati samo do kraja sezone, kada vec spominjes Gosensa. Vjerujem da je slicna prica i s Digneom, u Villi ce biti standardan, kod nas bi bio 3 mjeseca i to je to.

Nemoguce je dovesti dobrog igraca a da mu ne garantujes minutazu, a da slabe da dovodimo necemo, jer ih vec imamo u klubu. Zato je bio jos jedan Januar nula, sto se tice pojacanja.
Frank Lampard has made more permanent signings at Everton than Thomas Tuchel has at Chelsea.

He was only announced yesterday.

Vjerovatno su razmisljali imamo sad Sarra koji se nametnuo i mozemo igrati sa 4 pozadi. Medjutim, nedaj boze da se i on povrijedi, osudjen si opet na igranje sa Alonsom. Takodjer i toliko vjerovati Sarru ne znam da li je iispravno. Ne kazem da mu ne treba dati sansu, treba itekako, ali morali su dovesti jos jednog liijevog beka.

Vjerovatno su razmisljali imamo sad Sarra koji se nametnuo i mozemo igrati sa 4 pozadi. Medjutim, nedaj boze da se i on povrijedi, osudjen si opet na igranje sa Alonsom. Takodjer i toliko vjerovati Sarru ne znam da li je iispravno. Ne kazem da mu ne treba dati sansu, treba itekako, ali morali su dovesti jos jednog liijevog beka.

Kada bi barem hteli da probaju onog klinca sto su iz Derbija doveli, mozda je decko stvarno talentovan.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.