Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Ako ne dovedemo Dignea moze li i Kolasinac za neke mizerne pare, posto mu ugovor istice?
U Arsenalu je ko rezerva odradjivao posao.
Kakav ceni Kolasinac, nisam dugo vidio da je neki igrac vise propao nego on. Bio je stvarno potencijal dok je igrao u Schalkeu, nakon toga strmoglav pad. Sto je jos gore stalno je povredjen, nikakve koristi ne bi imali od njega.

Jest nas, ali je karina od igraca.
Propao kad je budala otisao kod levata Wengera. Poslije Emery, Arteta i slicni. Da je dosao u Celzi tad bio bi dobro izdrilovan i naucio bi igrati odbranu ali jbg.
Debili u Salkeu ga nisu htjeli pustiti vec trazili cini mi se 8 miliona a onda im otisao besplatno.
Samo da napisem koja je jebena igracina Theo Hernandez. Nemoumoran je, sparta po svojoj strani cijelih 90 minuta, dobar u odbrani odlican u napadu, odlican prekid takodjer... Na svijetu malo boljih lijevih bekova ima od njega a pritome jos uvijek jako jako mlad, tek 24 godine ima.
Pise se da bi trebao produziti ugovor sa Milanom, ako ne produzi ko god ga dovede usreciti ce se.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1480150455028264967?t=4TjgAQI0ZnQ8unPUTHCNTQ&s=19

e cuj jos cemo im platiti za našeg igrača. Ujeba ga Marina. 

Koje levatine su ovi nasi. Nisu u stanju ni svog igraca s posudbe vratiti. Pa nema tu Lyon sta odbijati, ako pise u ugovoru da se moze vratiti onda je to to. Ako ne pise zdravo zivio, njihov je do kraja sezone i nemas tu sta "pregovarati".
Najsmjesnije ce biti ako plate kompenzaciju za vlastitog igraca.

diablo tebe ne uzimam ozbiljno kad su u pitanju bh. fudbaleri 😁

Bari
Cudno je kako se klubovi iz Engleske ne bore za takvog igraca.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1480150455028264967?t=4TjgAQI0ZnQ8unPUTHCNTQ&s=19

A zasto ne dovesti Dignea zastalno a svakako odjebati Alonsa na ljeto?

Nepotrebno komplikovanje.

https://twitter.com/villareport/status/1480236680661590019?s=21

https://twitter.com/fabrizioromano/status/1480247253424087050?s=21
Nece celsi dignea jer imaju 3 beka. Zato ce radije i platit lyonu kesto sitno nego 25 miliona kihnut na cetvrtog beka jer ga ne zele posudit.

Klub vjerovatno misli da su alonso i emerson zadovoljavajuce zamjene za chilwella i ja se slazem tu sa njima. Ok back up igraci. Problem je ova velika povreda chilwella.

Vjerovatno ce se ic po desnog beka jer smo tu tanji iako bi ja koristio odoia.
Tu najbolje partije pruza
Realno i Digne je zadnjih godinu i po ko kurcina. Opo je fizicki, ne sparta vise gore dole i pitanje uopste kakav bi bio sad posle toliko neigranja.

Meni nema smisla Emersonovo vracanje jer koliko se sjecam nije se bas naigrao kod Tuchela.

Emerson je igrač koji je bio tu 3,5 godine i nikad ništa nije pokazao. Baba Rahman za bogate.

Odigrao dobro finale protiv Arsenala u EL i to je cega se sjecam, vecinom su njegove partije bile prosjecne. 

Aston Villa zeli Bissouma kupiti ali bi transfer bio tek na ljeto. Pa ljudi tako dobro posluju, vec sad imaju dobru postavu.
Nadam se da u ovome nema istine, koji k će nam on? Vječno ozljeđen a ono malo šta nije ozljeđen nikad nije odigra ništa posebno. Novi Pulišić samo još lošiji.
Možda mijenjamo core biznis i postajemo bolnica, to je jedno objašnjenje za njegov dolazak
Uvijek mi je bilo fascinantno kako obični simpatizer nekog kluba bolje prepoznaje na kojim pozicijama određeni klub treba pojačanja nego što to prepoznaju ljudi koji primaju milione od tog istog kluba.

Jedini naš cilj kada je ovaj prelazni rok u pitanju je da pokušamo dovesti igrače koji će što više "zamaskirati" činjenicu koliko nam zapravo fale Chilwell i James, sve ostalo je sviranje kurcu.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.