Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ndombole na izlaznim vratima Spursa. Ne znam sta se desilo s njim, svojevremeno je dosao kao veliko pojacanje, placen visokih 60 miliona (heeej Levy dao 60 miliona). Nisam nesto posebno pratio njegove partije, jel moguce da je toliko propao? U njegovom slucaju nije stvar ni u trenerima, jer i kod predhodnika Contea nije bio stalni prvotimac.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1481221227599519744

Šta u slučaju ako ne uspijemo vratiti Emersona? Ne sviđa mi se ovo.

Na osnovu onoga sto sam mogao da procitam, mene vise brine sto je Tuhel ravnodusan i ,,zadovoljan" postojecim timom(citaj Alonsom). Tako da me je moguce da nikog ne dovedemo, sto bi bilo ravno katastrofi.
Skoncentrisali su se na Emersona i moje misljenje je, da ako ga ne vrate, krpit ce se Alonsom, Odoijem itd. Suludo.

Da bar Maatsena vrate.

Desno takodjer nam treba bek, a ni na tome se ne radi ili se radi, ali presporo. Nama je Januar najtezi , a moramo ga igrati s dva igraca po stranama, jer zamjene nemamo.
Bojim se samo da ne odradimo dobar posao na ljeto, ili da opet nabacamo pogresne igrace. Volio bih vidjeti sljedeće..

Odbranu moramo pod hitno dovesti u red. Vidjeti sta i kako sa Rudigerom, jel ide ili ostaje. Po mogucnosti produziti ugovor. Rijesiti Koundea prije transfer roka. Rijesiti se Alonsa, Azpija, Christensena. Vratiti Colvola i ostaviti Chalobaha i Sarra.

U vezi prodatiti ako je moguće Jorginha a dovesti OBAVEZNO Declana Ricea, ne znam kako i kojim sredstvima al to se mora zavrsiti.

Dalje vidjeti sta se moze uraditi na pitanju Ziyecha, Pulisica i CHOa. Ako stigne neka dobra ponuda, treba to tjerati dalje. Kao zamjene imati u vidu Raphinhu, Bowena, Maximana.

Moraju se ozbiljni i pametni potezi povuci. Da se konačno rijesimo polovnjaka i dovedemo ozbiljnlan kvalitet.

Evo po 3 prijedloga na tim pozicijama, iz klubova iz kojih bi mogli dovesti igrača da ne pretjerujem sa Mbappeom i Greenwoodom:

Desni bek - alternativa: Tariq Lamptey :( , Valentino Livramento :( , James Justin

Lijevi bek - startni: Theo Hernandez, Raphael Guerreiro, Robin Gosens

Lijevi bek - alternativa: Joachim Maehle, Marc Cucurella, Rayan Ait-Nouri

Štoper: Jules Kounde, Wesley Fofana, Fikayo Tomori :(

Zadnji vezni: Declan Rice, Ruben Neves, Yves Bissouma

Lijevo krilo: Allan Saint-Maximin, Anthony, Arnaut Danjuma

Desno krilo: Raphinha, Jarrod Bowen, Pedro Neto

🚨 Chelsea are 1/3 clubs that have offered Dembele’s agent a big signing bonus and tempting demands.

Thomas Tuchel really wants Ousmane.

HUGE Rumours that Dembele will be sent to the stands tomorrow as he is not signing a contract with Barca ❌

( @Shlugassi - Tier 1 ) https://t.co/rLuozRhHfw

Da znam da ce ga zaobici povrede objerucke bih ga prihvatio. Ovako mi to malo smrdi.

Ali kako god okrenes bolji je od svakog naseg krila, a i ocigledno ga Tuchel zeli.
A i Tuchel je debil ako želi Dembelea...

Nama pod hitno trebaju bekovi, i lijevi i desni, za sve ostalo ćemo lako
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1484095323735826432?t=2-YWmfL7mKhxNtlpAqWbZw&s=19

Ovi ce ga dati za kikiriki, i to treba iskoristi.

U jednom od prvih intervjua za Chelsea, na pitanje novinara ko je najveci talenat kojeg je trenirao do sada u njegovoj trenerskoj karijeri, on je rekao da je to Dembele. Spomenu je Neymara, Mbappea, ali njega je stavio ispred njih.

Evo:

https://www.youtube.com/watch?v=yoDbf2vnak0

A zaista i ja mislim da je suhim talentom ubjedljivo, ali ubjedljivo bolji nego i jedann igrac u Chelseau trenutno. 

Pa evo prije nekoliko dana protiv Reala je bio najbolji igrac Barselone.

Ali kad su u pitanju povrede i Pulisic bi mu pozavidio.

Takodjer, ogromnu platu trazi, koju mi necemo platiti. Ode on u PSG, to me nebi iznenadilo.
Ja kad god sam tog igraca gledao izgledao je nedorecen i neuvjerljiv. Brz jeste ali inteligencija mu je slabija strana. I to govoreci na stranu sada sva nediscplinovanost van terena i povrede.

Tuchel po svom i dalje kao da je u Dortmundu. Zato od Pulisica pravi wing backa jer ga je i tamo gurao uz desnu aut liniju. Sada zeli Dembelea. Ne bi me cudilo da sljedeci bude Aubameyang.

Al o Tuchelu i procjenama napadacke klase dovoljno govori kad je za najveceg talenta odabrao Dembelea, a trenirao neke od najvecih igraca danasnjice.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.