Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

• Autor
4 hours ago, Kun Aguer0 said:

35 utakmica u seniorskom fudbalu, 19 godina. Njega ko uzme osvaja titulu hehehehe

Ovaj je za Porta, Benfike itd. mali je jos za Chelsea

Mali je bio i Gusto. Ako ga uzme od njih neko, bit ce 70 miliona za godinu. Sto se mene tice moze i Davies iz Bayerna, ionako se svadja oko novog ugovora :D

Kad je bio u top formi vrijedio je možda 50, a ne poslije pauze sad. Još je problematičan u glavu, tako da ovo mi je poprilično smiješno.

• Autor
On 1/3/2024 at 3:29 PM, diablo_bih said:

Mislim da ce lijevog beka dovesti, Barca ako uspiju. Cucurella je na prodaju, kao i Maatsen. Nema potrebe za desnim bekom jos.

Osimhena ce koliko vidim barem na predugovor kao Nkunkua pokusati, ali tesko da ce odmah doci. Ima tu jos kombinacija oko napadaca kao Sesko, Dovbyk, Boniface i ekipa.

khm

Conor neće da ide, Chalobaha neće niko, Maatsena hoće samo na posudbu, Broja nam treba zbog odsustva Jacksona... A bez ti parica FFP žulja, teško da ćemo ikog dovesti ovog zimskog p. r. 

Dibala je relativno dobro resenje, ima iskustva, jeftin je, nije mu prevelika plata. Ali njegove mane su ceste povrede i sto nam on ne resava goruce pitanje u punoj meri. On je poluspic, i kad igra spica igra ga u paru. On kao jedini napadac u formaciji nikad nije bio, i to moze u nuznim slučajevima kao takticka opcija. 

Govorka se i o Hedersonu. Znam da se mnogi nece sloziti al on mislim da bi doneo ono sto nemamo. Nije kreativan al visok work rate, iskustvo, liderske sposobnosti, agresivnost, srca ost doneo bi ono sto nemamo. Mada kontam da je on zamena za Galaghera ako ga prodamo. 

A Dybala, Palmer, Sterling, Nkunku, Maduekea, Mudryk bi bila prevelika guzva, sem ako nekog ne pustimo. 

Ja sam za Dybalu. On i Palmer komotno mogu zajedno igrati. A sve i da ne mogu, ako nam necega treba to su kreativni igraci kojiu mogu nesto izmisliti. Mi takvih trenutno nemamo.

Ma Dybala je odlican igrac, tehnicki jaci od svakog naseg igraca. On kad je zdrav je bolji igrac od Palmera. 

Ipak, ono cemu se najvise trebamo svi nadati da ce biti dobar je cinjenica da je za njega diablo rekao da je los igrac. Nema potrebe nista vise pricati :D

Moze dybala, volim te igrace koji nemaju svoje pozicije. Nit je napadac nit je veznjak nit krilo. Uvijek ce bit na pogresnoj poziciji

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.