Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Pa u čemu je problem? On ih gleda na treningu i vidi ko ima koliki potencijal, to što se vidi na utakmicama je rezultat pretvaranja tog talenta i potencijala u djelo.

I kod nas kažu da je Odoi najtalentovaniji igrač po prirodi, samo što ja to nikad nisam vidio na djelu, ali se ne bunim jer nisam ni mogao da vidim potencijal.

Ja kad god sam tog igraca gledao izgledao je nedorecen i neuvjerljiv. Brz jeste ali inteligencija mu je slabija strana. I to govoreci na stranu sada sva nediscplinovanost van terena i povrede.

Tuchel po svom i dalje kao da je u Dortmundu. Zato od Pulisica pravi wing backa jer ga je i tamo gurao uz desnu aut liniju. Sada zeli Dembelea. Ne bi me cudilo da sljedeci bude Aubameyang.

Al o Tuchelu i procjenama napadacke klase dovoljno govori kad je za najveceg talenta odabrao Dembelea, a trenirao neke od najvecih igraca danasnjice.

I Pep je izjavio da je Foden najtalentovaniji igrac koga je trenirao.
Malo je drugacije kad to izjavi za igraca kojeg trenutno trenira, pa k tome jos i engleskog zlatnog momka a govori za engleske medije.

Znam sta hocete reci, okej to i nije neki argument. Vise sam usputno podbadao Tuchela s obzirom da covjek zeli od toliko igraca dovesti Dembelea.
Samo pozajmnica ako pristaju a ako ne ko ih jebe. Bar se tako mogu uveriti u njegovo fizicko stanje. On u ful formi je klasa za zijeha i pulisica ali je problem da li ga mogu vratiti u ful formu.
Zale ga tri kluba, medju njima Celsi i Njukasl. Oni ce mu sigirno ponuditi znacajno vise para. Ako i pored toga bude birao da dodje kod nas, onda postoji sportski motiv i mozemo se nadati necemu.
Naravno ako je fizicki zdrav.
Ne bi trebao biti skup jer je u zadnjoj godini ugovora. Nece Barca pristati na posudbu jer ga zele odmah prodati i uzet nesto para, nece produziti ugovor.
Ne znam sta bi rekao za njega, protiv Reala je izgledao kao Hazard iz svog Primea ali to je jedna utakmica. Kada bi tako mogao igrati u kontinuitetu (citaj Dortmund) bio bi top pojacanje. Vjerujem da se moze srediti ta njegova kurcobolja ( citaj Tuchel) medjutim nema lijeka za njegove ozljede.

Rizican transfer s potencijalom-tako bi ja to okarakterisao
Ma pre rizičan transfer osim šta je sklon ozljedama, sklon je kurcobolji... Čak ako ga Barca i da jeftino, sigurno neće imat malu plaću, nikako nisam za njega

Kakav ba Dembele, koji će nam kurac još jedan Lukaku na krilu. On sad neki igrač i kurac pa kad ga zakucaš za klupu da odma kmeči... ovome je domet PSG i to je to

Evo po 3 prijedloga na tim pozicijama, iz klubova iz kojih bi mogli dovesti igrača da ne pretjerujem sa Mbappeom i Greenwoodom:

Desni bek - alternativa: Tariq Lamptey :( , Valentino Livramento :( , James Justin 

Lijevi bek - startni: Theo Hernandez, Raphael Guerreiro, Robin Gosens

Lijevi bek - alternativa: Joachim Maehle, Marc Cucurella, Rayan Ait-Nouri

Štoper: Jules Kounde, Wesley Fofana, Fikayo Tomori :(

Zadnji vezni: Declan Rice, Ruben Neves, Yves Bissouma

Lijevo krilo: Allan Saint-Maximin, Anthony, Arnaut Danjuma

Desno krilo: Raphinha, Jarrod Bowen, Pedro Neto

1. nerealno tek su napustili klub

2. Herandez potpisuje novi ugovor, Guerrero i Gosens nisu dovoljno dobri za prvih 11

3. Ait Nouri dobar i mlad

4. Tomori ništa, to smo prodali, a onim govnima u Sevilli ne bi marke sad dao

5. Sredina, može bilo ko od ove trojice, plus Gilmour i Gallagher

6. Ne vjerujem da će Toon sad pustiti najboljeg igrača osim ako ne ispadnu, Danjuma tek prešao u novi klub...

7. Neto rizičan zbog duge povrede

Kakav ba Dembele, koji će nam kurac još jedan Lukaku na krilu. On sad neki igrač i kurac pa kad ga zakucaš za klupu da odma kmeči... ovome je domet PSG i to je to

1. nerealno tek su napustili klub
2. Herandez potpisuje novi ugovor, Guerrero i Gosens nisu dovoljno dobri za prvih 11
3. Ait Nouri dobar i mlad
4. Tomori ništa, to smo prodali, a onim govnima u Sevilli ne bi marke sad dao
5. Sredina, može bilo ko od ove trojice, plus Gilmour i Gallagher
6. Ne vjerujem da će Toon sad pustiti najboljeg igrača osim ako ne ispadnu, Danjuma tek prešao u novi klub...
7. Neto rizičan zbog duge povrede

Nemoj mi Gosensa Filipe :D
Ja ne znam za vas ali De Light je jedan od najvecih potencijala kada su stoperi u pitanju. Tako mlad a vec toliko iskustva.

Njegov problem je nista drugo nego sami sistem i ekipa u kojoj igra.

U Ajaxu je bio top a i za Holandiji kada igra je masina.

Fizicki je mocan, tehnicki takodjer solidan. U dobrom sistemu moze biti samo jos bolji. Primjer vam je transformacija Rudigera.

Jeste skup ali je zalog za buducnost.
Tek sad vidim da je Emerson takodjer povredjen i ne igra preko mjesec dana. Ajd sto se natezu sa Lyonom nego je lik jos povredjen.
Solidan igrac i finu ljevicu ima, gledao sam ga cak uzivo. Dobar je i momak ovako.
Ipak mislim da jednostavno nema atribute za Premiership, nije prodoran i fizicki je dosta mekan u duelima. To u Bundesligi nije neki veci problem, ali u Engleskoj ce ga pojesti za dorucak fizicke zvijeri poput Walkera i slicnih. Takodjer defanzivno je pitanje moze li odgovoriti. U Stuttgartu je igrao cesto istureno na lijevom beku bez mnogo odgovornosti nazad.

Solidan igrac i finu ljevicu ima, gledao sam ga cak uzivo. Dobar je i momak ovako.
Ipak mislim da jednostavno nema atribute za Premiership, nije prodoran i fizicki je dosta mekan u duelima. To u Bundesligi nije neki veci problem, ali u Engleskoj ce ga pojesti za dorucak fizicke zvijeri poput Walkera i slicnih. Takodjer defanzivno je pitanje moze li odgovoriti. U Stuttgartu je igrao cesto istureno na lijevom beku bez mnogo odgovornosti nazad.

To je ono cuveno nase "daj sta das" pred kraj prelaznog roka.
Posle kriv trener sto nema rezultata, a nisu sposobni da dovedu beka mesec dana.
Ajde da nisu imali izbora,nego se Dinj practicno nudio...
Slazem se sa postom o Kosticu, plus nije toliko skup(znam da je Lazio hteo da ga dovede), moze da ,,trci kao konj" i dobar je asistent. Taman dok se Chili potpuno oporavi,ovaj bi pokrio tu solidno poziciju.
https://twitter.com/Squawka/status/1484916897149763590?t=uxwlMAIveXMFUuPVZ2-slw&s=19

Mora mu se napraviti mesta u startnoj postavi i u transfer budzetu, sto pre. Po cenu Kantea cak...
Bez razmisljana.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.