Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

A sta to moze ponuditi Chaloba sto vec ne znamo? 

Puno se mi lozimo na to djeca kluba. Mount je dijete kluba pa je odleprsao u United. Ni prvi ni zadnji koji bi bili prodani. Maduekea ne mirise Poch i to je ocigledno, uz to je stalno povrijedjen. Broja ce dobiti sansu do kraja sezone kao i Maatsen pa ce se vidjeti sta ce s njima. Zbog ovakvog stava cemo i ostati prosjek. Nijedan me nije ubjedio da treba ostati u klubu, nit bi mi bilo zao ako ode. 

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Fina je to romantika da zadržimo sve koji su iz Cobhama, al ne ide to u današnjem fudbalu više ni u manjim (financijski mislim) klubovima a ni kod nas. Chalobah je svoje odigro gotovo sam siguran, bilo je dobri utakmica, al bilo je i kiksova njegovi.

Nije Noni toliko povrijeđen koliko Poch ne računa na njega, koji je razlog, ne znam.

Kod Pottera je često znao biti osvježenje na desnom krilu, ne može se reći da momak nema talenta.

Maatsen je druga priča totalno, nikad pravu šansu dobio nije, čovjek prije trpa mrtve stopere na bekove protiv fenjeraša umjesto njega.

Šipak ćemo mi sad dovesti nekog olako, kad su sad ukinuli ove ugovore preko 5 godina. A i inače ja mislim da je nije pitanje da li će, nego samo kad li će nas ffp zaklati. Milijardu za godinu ipo spičkali, pa i da prodaju pola igrača opet sad u januaru ne možeš se izvuć iz debelog minusa. 

Dedića sam gledo 3 puta uživo,dobar desni bek, dominira u austrijskoj Bundesligi, normalno bilo bi mi drago opet Bosanca u Chelseu vidjeti, al objektivno ipak mislim da bi to bio prevelik zalogaj za njega iz Salcburga direkt u Premierligu. Nećemo ništa dobiti mi s njim a ni on kod nas. Bolje mu je da prvo ode putem Mane-a i Halanda, u njemačku pa onda dalje 😀 

A za desnog beka želim nekog iskusnog prljavog kao što je npr. Coufal u Westhamu

Savrseno se uklapa, nema vise od 20 god. Jebes ti to da dovodis Igrace od 25 +. To je za pickice. 

Valjda je trenutno negdje u Srebreniku i Gračanici, ako je neko od vas blizu pozovite ga na probni trening  i samo po nogama udrite, da vidimo jel sklon povredama 😉

Daj tog Djorkeresa jer ce patnja u napadu da se nastavi. Mada mi i dalje nije jasno kako je decko tako napredovao za tako kratko vreme

47 minutes ago, cobinho said:

Daj tog Djorkeresa jer ce patnja u napadu da se nastavi. Mada mi i dalje nije jasno kako je decko tako napredovao za tako kratko vreme

On 12/19/2023 at 1:09 AM, Adi said:

Otkupna klauzula 100 miliona eura, prenosi Romano

Daj pare pa će biti

Kako meni ovo izgleda, Galaghera nece da ide, Poch ne zeli al uprava hoce da ga uvalja Totenhemi za 40 50 milki. 

Portugalski cigani ga nece dati ispod 80 90 a za igraca od 20 godina koji ne donosi razliku je to preskupo. A i kud cemo sa toliko stopera u polusezoni. Silva, Badi, Disasi, Colwil. Fofana kontam out do kraja sezone. 

• Autor
22 minutes ago, cobinho said:

Portugalski cigani ga nece dati ispod 80 90 a za igraca od 20 godina koji ne donosi razliku je to preskupo. A i kud cemo sa toliko stopera u polusezoni. Silva, Badi, Disasi, Colwil. Fofana kontam out do kraja sezone. 

Na ljeto govorim, ne bih ja puno dovodio u januaru ako ne prave razliku.

Spic je prioritet i pre desni bek. James se po planu vraca tek pocetkom aprila mada se i kukurelja vraca pocetkom marta. Kontam da ce drugi bambi na levom beku da izgura nadam se par meseci. 

• Autor

Mislim da ce lijevog beka dovesti, Barca ako uspiju. Cucurella je na prodaju, kao i Maatsen. Nema potrebe za desnim bekom jos.

Osimhena ce koliko vidim barem na predugovor kao Nkunkua pokusati, ali tesko da ce odmah doci. Ima tu jos kombinacija oko napadaca kao Sesko, Dovbyk, Boniface i ekipa.

Kakav Dovbyk pa za njega je Broja izmislio fudbal.

Ja cak nisam ni za Osimhena, smatram da je dobar napadac ali ne za tolike novce. Sesko se od njih licno najbolji a uklapa se u politiku kluba xexex

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.