Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Najbolje bi bilo kad bi Jackson zabio još 10ak komada do kraja sezone i Nkunku isto tako, pa da ne razmišljamo svake godine o novom napadaču. A i ne znam dokle još možemo bez problema silne pare trošiti, pogotovo ako opet još jednu sezonu bez prihoda iz LP budemo igrali. 

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

• Autor
9 hours ago, EdvinTB said:

Najbolje bi bilo kad bi Jackson zabio još 10ak komada do kraja sezone i Nkunku isto tako, pa da ne razmišljamo svake godine o novom napadaču. A i ne znam dokle još možemo bez problema silne pare trošiti, pogotovo ako opet još jednu sezonu bez prihoda iz LP budemo igrali. 

Prodas Conora, Maatsena i Chalobu, eto dodatnih 200 miliona za trosenje.

4 hours ago, diablo_bih said:

Prodas Conora, Maatsena i Chalobu, eto dodatnih 200 miliona za trosenje.

Ne kontam gdje nađe 200mil? Il zezaš se. Za ovu trojicu u najboljem slučaju bi dobili možda 80 mil

• Autor
15 minutes ago, EdvinTB said:

Ne kontam gdje nađe 200mil? Il zezaš se. Za ovu trojicu u najboljem slučaju bi dobili možda 80 mil

pa ne samo njih trojica, ima i ostalih igraca koji su na prodaju, Kepa, Lukaku i slicni. Dobijes i zbog plata jos dodatnog manevra, nekad vise zbog plata, nego zbog placenog transfera, pogotovo u Lukakuovom slucaju.

Jel ovo neki vic da prodamo Conora? Pa bukvalno nam je ove sezone jedan od bitnijih igraca, sirov jeste, tehnike mu cesto manjka, ali covjek je masina. Ovom apaticnom timu samo treba jos izbaciti Conora i super smo napravili. Sjajan primjer ostalim igracima.

Maatsena bih prodao ne jer je los nego zato sto se nece naigrati ovdje, propasce mu karijera.

Definitivno ne bi bilo lose dovesti nekog iskusnog veznjaka i napadaca. Ogromna greska sto nismo kupili Mitrovica, on se ubio za nas, sva sreca u ligi ima dosta dobrih napadaca koji bi mogli biti dobri kao squad igraci. Medjutim kao da vidim da ce se zalijepiti za Toneya kog ce Brentford cijeniti nesto tipa 100m.

To i ne bi bio problem da je Lavia igrao ovih par mjeseci pa bismo vidjeli ko je bolji, ako je bolji neka ostane on a Conora prodati. Ovako kada Conor igra svaku, a Lavia nije ni vidio terena, prodati njega samo jer je ovaj placen 60 ili koliko miliona je samo jos jedan korak u pogresnom smjeru u koji smo vec zabasali.

• Popularna objava
5 hours ago, Kun Aguer0 said:

Ima nekog smisla ono što diablo priča, možda ne bi bilo loše dovesti nekog mlađeg stopera ili dati se u potragu za nekim.

Na zimu se treba riješiti viška i igrača koji neće dobijati dovoljno minuta i po mome treba vratiti malog Santosa i davati mu šansu umjesto ove crnčadi.

Mogla bi uprava da dovede nekog štopera belca, za promenu. Dosta nam je ovih, koji polude kada im se digne ona stvar 

Gallagher je jedan od naših starijih  i iskusnijih igrača, iako ima tek 23-24 godine, ne treba ga prodati. Ja sam mišljena da smo učinili 'samoubistvo' jer smo čitav vezni red prodali/raspustili. Kova, Kante, RLC, Mount. Istina, svaki od ovih 4 nije iz različitih razloga bio dobar i igrao je lošu prošlu sezonu kao i svi, al barem su imali iskustva, trebalo je ostaviti 1-2 da pomognu ovim mladim novima balavcima da se adaptiraju. 

Prodaja Galaghera je ko da dete koje prohodava povredi nogu. Da ja odlucujem ne bih ga dao ni za 70 80. Al bih zato prodao Mudrika fofanu Maduekea Matsena Chalobu djuture  za manje od 150.

A od toga bih 10 izdvojio i platio da neko uzme pudlu i sanceza. 

Ni Toney ni Osimhen nisu nikakvi dokazani igraci i klase. 

Primarni problem je generalno igra u ofanzivi i to se nece cudesno popraviti ako dovedes nekog od ovih. Cinjenica je da je Celzijev napad nekih 7-8 godina sam na ledjima nosio Eden Hazard i skoro sve dobro sto je dolazilo islo je preko njega. Nebrojeno utakmica je otkljucao ili direktno rijesio svojim potezima. Otkad je otisao mi se patimo. Promijenili smo masu igraca i trenera, i mozda jedini period kad smo imali dobru napadacku igru je prva 3 mjeseca prvog mandata Lamparda. Sve ostalo je bilo mucenje. Cak i kada smo osvojili Ligu Sampiona to je bilo na konto dobre organizacije, taktike trenera i naravno jake odbrane.

Nista nece donijeti dovodjenje nekog centarfora. Jedino da nadju novog Hazarda, ali takav ne postoji trenutno. A i da ima neko slican, ne bi dosao u ovakav klub.

Kljucno je pronaci trenera koji ce organizirati igru u napadu, raditi intenzivno na treninzima i uigravati akcije. Takav nam treba, to bi poboljsalo ucinak cak i igraca koje sada imamo.

Zasto dovoditi nove igrace treneru koji nista pokazao nije? Neka prvo pokaze neki napredak, nek uradi nesto dobro pa onda ok. 

Minutaža igrača za koje se govori da će nas napustiti

Ian Maatsen - 295 minuta na 5 pozicija

Armando Broja - 234 minute

Noni Madueke - 203 minuta

Trevoh Chalobah - 0 minuta, povrijeđen pola godine

Sva 4 su home grown igrači, 3 od 4 djeca kluba, svi u ranim 20-im godinama. Kako je neko na osnovu 200 minuta fudbala, uglavom u finišu utakmica, zaključio da ih treba prodati? Ako je ovo dugoročni projekat onda svaki igrač treba da dobije priliku, najmanje godinu dana, oni mlađi i dvije godine da ih se istrpi i vidi.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.