Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Dest flopcina. Skupljanje otpada. Oporavut ce se james, imamo azpia a i choa za nedaj boze da odigra koju. Semedo je izmislio fudbal za desta a i on flopara u engleza.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Dest je izuzetno dobar s loptom u nogama pogotovo na malom prostoru. Ima on itekako jos sta da pokaze pogotovo jer je mlad. U dobrom poslozenom sistemu Dest moze biti itekako koristan. Pa Delph je za City igrao lijevog beka i to sasvim uspjesno.

Vise se isplati produziti Azpiju ugovor kao solidnoj rezervi, a 20 miliona preusmjeriti negdje gdje je potrebnije.

To vec zavisi i od Azpija, uloge i minutaze koju trazi za produzetak saradnje.
Moze da ostane kao opcija na stoperu, posebno ako Pickensen ode, ali to je to.
Dest je talentovan fudbaler, brz, jak na lopti, solidan dribling iz trka... Zna da ostane da "visi" u napadu, ali to zna i Dzejms, pa nam to ne smeta previse.
Za 20 miliona naci boljeg necemo.

https://twitter.com/CFCPys/status/1479201890353172486

Ne znam šta vide u ovom Suleu. Okretniji i brži Alonso od njega.

Zaista bez zajebancije Sule ove godine je najbolji odbrambeno Bayerna. Igra vrhunski i ja mislim da ga Bayern nece pustiti ni pod razno.

I meni je bilo cudno da ga zelimo, mislio sam da je krs ali od tih spekulacija sam ga poceo pratit malo i pozitivno sam se iznenadio. Cak je i na lopti sasvim ok iako je korpulentan.

Mislim da nema od toga nista svakako. i ja sam vise za Koundea.

Btw:

https://youtu.be/RFVEKHXd15M
Licno nisam fan njegovih kvaliteta, ali ako Tuhel smatra da moze da ga iskoristi, pa jos i dodje besplatno, sto da ne.
On je dobar u skok igri, jak je ko bik, al je spor, i cesto zna da se pogubi u pozicioniranju i markaciji igraca.
Doduse i Ridiger je bio krs pre Tuhela...
To se u Bundesu toliko i ne primecuje, jer nemilosrdni presing Bajerna mnogo posla zavrsi pre zadnje linije, al u PL je to sasvim druga prica.

Za tu poziciju u Bayernu su najbitnije dvije stvari. Prva je da zna sa loptom i to sve da joj zna, a druga je da je brz. Sule može da postigne ogromnu brzinu na velikom prostoru, ali nije eksplozivan. Jedne godine je po tome bio najbrži igrač Bayerna i treći u ligi. Pošto stoji uvijek na 50 metara od gola ima vremena da stigne odbjeglog protivnika. Upamecano je ekplozivniji i pokretljiviji od njega, a i talentovaniji. Još uvijek zna da kiksa, ali valjda će i to s vremenom da se smanji. Uglavnom, ne bih dovodio Sulea, taj eventualni transfer mi miriše na flop.

Ako vam se ne sviđaju igrači iz Bundeslige onda imam za vas jednu informaciju. Tarkowskom ističe ugovor na kraju sezone.

Ne njemu, upravi. To su mu rekli. Znaci vjerovatno Desta gledaju.

Jel to hoces reci da uprava dovodi igrace bez saradnje s trenerom?
  • Autor

Jel to hoces reci da uprava dovodi igrace bez saradnje s trenerom?

Vjerovatno se konsultuju, ali oni odlucuju koga ce. Govorio je Tuchel da traze (znaci uprava) igraca koji igra desnom stranom i spominjao Azpija u presici kako je samo na njemu ostao trenutno. Mislim i da gledamo samo posudbe, ne zastalno igrace, tako da je u redu.

Opet trosimo vrijeme moljakanjem Lyona da nam vrate Emersona, pa cemo ispusiti Dignea.

Ne njemu, upravi. To su mu rekli. Znaci vjerovatno Desta gledaju.

Pa prema onome sto je izjavio za Gardijan, svestan je i sam da mu je desni wb potreban.
Nemojte se razocarati ukoliko Digne ne bude na nekom nivou na kojem ocekujete. Dugo vec ne igra a i prosle godine je bio dosta losiji nego inace.

Realno sad je tesko u januaru dovesti neko vrhunsko pojacanje.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.