Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1476923689362993160

Ne vidim u čemu je problem da ga potpišemo za stalno. Nije ovo neka cijena da bi sitničarili.

Dembelea ni slučajno ne dovoditi.

Osvojimo Ligu Prvaka, ljetni prelazni rok završimo u plusu i dužni 130 miliona funti..

Duzni smo mi zapravo mnogo vise, ovo je samo za proslu sezonu.
Cucurella je bio odlican protiv nas. Najjaci igrac brightona protiv celsija.
Mogo bi on ako ne Digne malo kod nas
Ma jedina dostupna opcija je Digne. Benitez ga ne koristi, on nezadovoljan sigurno time sto ne igra. Vidio sam cak da su doveli i novog lijevog beka, znaci odlazi sigurno. Samo je pitanje gdje. Pored nas je zainteresiran Inter cini mi se i Newcastle koji je izgleda u prednosti trenutno jer oni nemaju problema sa tim da odmah plate odstetu. Ipak i kod nas bi se sigurno naigrao, Chilly out citavu sezonu, Alonso truba, a od eksperimentisanja sa Pulisicem i Odoiem na toj poziciji nema nista.

Znaci Digne ili opoziv Emersona i Maatsena ako se ne varam. Nemam nista ni protiv toga. Samo da Alonso ne igra.

Ostale opcije po meni nisu realne. Niko nam neće prodati igraca iz prve postave u zimskom roku.
Emerson je starter u Lionu, pitanje da li uopste postoji opcija da se on vrati u klub, jer je igrao celu polusezonu redovno.
Alonso je previse los, tako da mi se cini da bi nam trebao neko bolji od Matsena da bi se ta pozicija unapredila. Jedino da on bas eksplodira kao kolege mu sa suprotne linije.
U januaru nam nikoga prodati nece jeftino, posebno startera, a sa minusom od 130+ necemo se bas ni otvarati, a trebali bi, jer gori pod nogama. Dinj moze da nas izvadi jedino ako odbije da ode u Njukasl.

Sa Digneom treba brzo reagovati. Uskoro će Benitez dobiti otkaz i umjesto njega će doći neko ko će ga odmah staviti u igru. Jedini razlog zašto je Benitez još tu su otkazane utakmice koje nije mogao da izgubi.

Možemo ubaciti Barkleya u deal, svakako im treba bilo ko kreativan, čak i Barkley.

Ma ista prica svaki put. Na kraju ce u zadnjoj sedmici ili na deadline day kupovati igrace. A dosad su mogli citav decembar pregovarati, pa mozda i rijesiti da igrac potpise 01.01. i vec bude na raspolaganju treneru. Al jok oni tek sad krecu.

Nije za zimski više je za ljetni prelazni rok, ali kolike se nam šanse u utrci za Vlahovića? Općenito kakvo je vaše mišljenje o njemu? Vidim da momak trpa svako kolo i da su neka velika imena zainteresovana za njega. Uzimajući u obzir da Lukaku vjerovatno neće biti igrač Chelsea iduće sezone a Haaland je pretežak transfer za isposlovati, nekako mi se Vlahović čini kao normalna opcija.

Opet tu je i Broja, kojeg ne smijemo zanemariti, ali sumnjam da će mu se odmah dati velika uloga u ekipi iduće sezone.

Broja ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih napadača. On je u svakom segmentu igre koji je bitan za napadače dobar, ništa mu ne fali. Ima brzinu, agresivnost, snagu, igru glavom, tehniku, završnicu, jak šut.. Nije od onih tap-in napadača nego daje golove na različite načine. Pitanje je samo koliko će uspjeti da se nadogradi u svim tim elementima. Ako ostvari svoj potencijal može biti novi Diego Costa.

Ako tjeramo Lukakua najpametnije bi ga bilo razmijeniti za Kanea, ali neće Tottenham na to pristati.

Mozda i hoce, sad je pravi trenutak za takav potez kad je Conte tu. A na ljeto ce i oni ganjati pojacanja, sumnjam da ce Kane htjeti jos ostati kod njih.
Ako bude radio ono sto je radio Obi Mikel ili Matic iz najboljih dana dobili bi dosta. Al nama vise fali neki parnjak Mountu nego DMC
#Chelsea have tried to recall Emerson Palmieri from his loan spell at Lyon but the French club have refused to let him return.

[via @AlexisBernard10]

Do sad su mogli Dignea dovest.

https://twitter.com/siphillipssport/status/1478758357997662219?t=2sM-6QycZvR2QCcPbGR7Lw&s=19

Ajde, aajdeee, aaaajdeeeeee

ima jos do 30. i 31. prijelazni rok tek poceo

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1479092865976483846?t=nbhf6sozYsO7SLy5sl0RsA&s=19
Digne lijevo, Dest desno kao zamjene. Ne izgleda to lose, jos ne bi trebali biti pretjerano skupi.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.