Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ait Nouri je odličan ali mlad je momak a imamo Chilwella koji je u primeu kad se vrati. Digne bi bio vrh opcija, ponuditi im nekih 20 miliona taman da pokriju transfer ovoga novog beka i super. Komično je što imamo najviše problema u sredini a pred početak sezone smo tu imali najviše širine...

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Mykolenko stiže u Everton za 20 miliona funti, što nama otvara mogućnost da dovedemo Dignea barem na posudbu u januaru. Odličan lijevi bek, ne spada u sami vrh, ali nije ni loš. Dobar u napadu što je jako bitno za formaciju koju igramo, stvara šanse, zabija, asistira.

Previse je to dobar i logican transfer da bi ga Celzi odradio. Kod nas ne ide tako.

Nama je trenutno mesto koje najvise gori, ofanzivni vezista kao parnjak Mountu ili Havertzu. I to neki igrac koji je jak na lopti ali da moze da izdrzi duel. U zavrsnoj trecini bagujemo najvise, cim dodje do 16
svi napadi se ko od zida odbijaju. Nikako laka konjica poput pulisica i zijeha. Zijeha treba odmah prodati.

Jes ti vidio u kakvom je kanalu Kane trenutno? Ok dao je gol danas ali je promasio 3 mrtva zicera.

Nije imao kad, potrcao je na forum da pohvali Kloppa kako ima muda da stavi nekog klinca a nas ziheras na klupu povede treceg golmana.
Na danasnju partiju bi mu i Werner pozavidio. U kakvoj je formi najbolje pokazuje situacija iz 47minute kad je Sesegnon prosao po strani i centrirao a on se spetljao udario jednom na drugom nogom. Kane od prije 2 godine bi tu priliku prikucao pod precku.
Ne znam ni koga bi mogli dovesti, mozda Rapinha iz Leedsa ako ispadnu u Championship, ili Antony iz Ajaxa (ne mozemo dva puta pogrijesiti), mozda Nkunku iz Laipziga. To je prvo sto mi pada na pamet.

Jes ti vidio u kakvom je kanalu Kane trenutno? Ok dao je gol danas ali je promasio 3 mrtva zicera.

Ma Kejn je igracina. Haj sto je dao gol al covjek ucestvuje u igri, kreira, zna se izvuci pa dati pas na krilo ili u dubinu. Nije balvan. Jebes par promasaja, svaki ih napadac ima. Forma je prolazna, covjek je u kanalu bio jer su mu obecali transfer pa ga sjebali. Nije mu se dalo igrati za klub koju je prerastao.
Kod nas bi propao ko šta i svi napadači propadnu, jedini se Costa odupra mračnim silama koje opsjedaju napadače Chelsea, ali zato su ga zavele parama iz Kine pa je ipak i na kraju i on pao...
Kejn radi puno stvari za tim koje se nekad sratisticki i ne vide. Slicno to moze raditi i Lukaku (nema tako dobar pas) ali dzaba kad sem Monuta i Kove nema igraca sa kojim moze izmeniti brza dodavanja dupli pas i slicno. Mi smo cekali tuhela da nekom magijom igracki izvuce pulisica i zijeha al tu nema leba, posebno ne u ovom timu i u ovoj formaciji.
Ovaj Nkuku bi nam lego ali je trenutno najtrazeniji igrac tako da ce on u psg real citi tj tamo gde ce neko da iskesira 100 i kusur milki.

Ne bih gomilao igrače u napadu, doveo bih nekoga jedino ako neko ode. Mišljenja sam da treba dati još vremena svima. Problem sa igračkim kadrom je na drugoj strani. Ugovore u odbrani riješiti što prije i smisliti nešto za bekove. Nevjerovatno je da smo imali Lampteya i Livramenta, a da sada nemamo adekvatnu zamjenu za Jamesa. Govorim za zimski prelazni rok, o pojačanjima na ljeto kada do toga dođemo.

Daj 150mil ak treba. Pogotovo zadnjih 10 sekundi video treeba pogledati.

Klasicsn spoj snage, jacine, citanjs igre i tehnike.

https://twitter.com/futbolidealists/status/1474397650493612040?s=21

https://twitter.com/CFCPys/status/1475803200359911436

Goruća pozicija. Chilwell van stroja čitavu sezonu. Mora se naći neka opcija.

Ne samo da nam je Digne obavezan transfer u januaru, nego i zamjena za Jamesa. Njegova povreda nije nimalo naivna. 

U koje se sranje sezona pretvorila..

https://twitter.com/siphillipssport/status/1476305538954715139?t=3531Yxpzh0dW9IZefXqR3A&s=19

Pa da, taman bi se uklopio u FK Povreda.
Hahha samo bi ovaj falio, pa nek Roman otvori bolnicu na Stamford Bridgeu.

Ovaj je prevazisao i Balotellia, kakva je budala i pored povrede.

Kakav je onaj Dest iz Barcelone? Znam da je bio neki hype u vezi njega kad je dolazio u Španiju, ali izgleda da i ne igra nešto naročito u zadnje vrijeme. Mislim da je James out sigurno nekih 2-3 mjeseca. Moramo sada zakrpiti i tu poziciju. Ne znam kakve su nam tu opcije.

Digne na drugoj strani, sasvim uredan igrač, dokazan, ima iskustva, tehniku, brzinu, nije ni skupa opcija. Što da ne? Hernandez iz Milana je preskup a vjerujem i da ga Milan ne bi pustio u ovom trenutku. Tagliafico iz Ajaxa, nadam se iskreno da ne razmišljaju o njemu. 

Tchouameni bi mogao biti jedna od opcija. Ali koliko je realno u januaru to izvesti, ja bih iskreno čekao ljeto i krenuo po Ricea svim silama. Opet na drugu stranu nas povrede šiju na veznim pozicijama, tako da ne koliko još mogu pregurati.

Desta nisam upratio, nemam pojma kakav je, jedno je sigurno, mnogo je slabiji od Jamesa.

Digne bi bio dovoljan do ljeta, te poslije da odmara Chilwella, ako bude Chilwell na svom nivou. Ako ne, po Thea treba ici svim silama.

Tchouameni, dobar igrac, sigurno bi nas pojacao.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.