Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Je li neko gledao ovog Szallaia što nas sve više povezuju sa njim?

Ja nisam nikad obraćao pažnju na njega, a gledao sam Mađarsku u baražu i na Euru. Visok je 192 cm, ima 22-23 godine, lijeva noga, vjerovatno ga planiraju na Rudigerovo mjesto. Nikad nisam čuo neke pohvale na njegov račun, niti da je meta nekog drugog jačeg kluba. Igra u Fenerbahceu koji se ne ističe nešto rezultatima, kao ni njegova reprezentacija, pa da mu se na osnovu toga diže cijena. Vjerovatno priču gura ovaj pomoćni trener koji je Mađar i neka agencija koja je bliska njima.

Konačni sud ću napisati kad ga nekad pogledam, ali mi ne sluti na dobro. Kad je neko doveo dobrog igrača iz Turske? Zadnji je bio možda Arda Turan u Atletico. Zar nemamo nekog boljeg na posudbi ili u akademiji?

Vranckx iz wolfsburga, dobra bi solucija bila za igraca sredine terena. Posto Barkley ode u Newcastle vjerovatno.

Imamo Galegera i Gilmura.

Ne treba dovoditi nikog za stalno, samo neka posudba. Nešto kao Saul, samo igrač koji može nešto da napravi. Sljedeće sezone će Gilmour i Gallagher zauzeti mjesta Saula i Barkleya i nadam se imati bitniju ulogu.

Od prodaje Kantea i Jorginha nema ništa.

E čuj igrač iz Turske i to od svih pozicija stoper koji ni u Feneru nije nešto, kakva je to zajebancija i Papy Djilobodji dan te jebo... Fofana, Kounde ili Militao od ovih što se spominju su dobri, nemoj mi neke buranije i prosjeka...

Na CM ne bih doveo nikoga, ne treba tu bacati pare kad imaš Gilmoura i Gallaghera, da li će se Barkley, Jorginho i Kante prodavati to ostaje da se vidi, Barkley i da ode u Januaru nije neka šteta ogromna

Prioritet treba biti odbrana, pogotovo spoljni igrači, za Jamesa i Chilza nemamo dostojne zamjene. Azpi je star i nije za WB-a, Pulišić i Odoi su napadači, dok je Alonso kurac

Bilo bi dobro.
A mozda mozemo nekog iz PSG-a jeftino pazariti ili posuditi? Citam da ce dosta igraca na transfer listu. Mozda ima koji lijevi bek da bi odradio dobar posao.

Sta oni imaju, da li imaju onog bernata i koga vec pored nune mendesa? Ne znam stvarno, treba nekoga solidnog posuditi.

Bernat i Kurzava.

Ali ja bih radije Matsena vratio, nego da razigravam tudje igrace.
Treba obratiti paznju na momka iz Wolvesa na lijevom beku, Ait-Nouri. Iako u izrazito defanzivnom sistemu odigrao je odlicno kontra Salaha, a i danas protiv Sitija. Onako spustene stucne, podsjeca malo izgledom na Alonsa ali je dosta brzi brze reaguje i u odbrani je puno bolji.

Treba obratiti paznju na momka iz Wolvesa na lijevom beku, Ait-Nouri. Iako u izrazito defanzivnom sistemu odigrao je odlicno kontra Salaha, a i danas protiv Sitija. Onako spustene stucne, podsjeca malo izgledom na Alonsa ali je dosta brzi brze reaguje i u odbrani je puno bolji.

prijatelju moj to je i kamen, samo stavi šaku trave na njega

Ne znam da li ima trenutno igrač na tržištu da je dostupan a da je kalibra sam završiti i napraviti prevagu na utakmici. Naš tim žudi za takvim igračem, nešto tipa Hazard što je bio svojevremeno u klubu.

Mislili smo da je to Lukaku. Bio je doduše u prvih nekoliko utakmica, sada je toliko dugo van stroja, da sam i zaboravio šta je radio na početku sezone. 

Ako postoji takav igrač na tržištu, mi moramo krenuti po njega. Iskreno, možda i ne bi bilo toliko suludo krenuti po Hazarda i vratiti ga u klub. Znam da je sada i sklon povredama i da je nekako skroz pao u drugi plan u Realu, ali možda bi nama sada bio od koristi.

Šta vi mislite? Da li vam pada na pamet neki igrač koji bi odgovarao toj ulozi?

Lego bi nama Raphinha umjesto Zijesa samo tako. Al kurcina naravnski. Ode on ili u Liverpool ili City. Nece sezona ni zavrsiti vec ce oni dogovoriti prelazak, a nasi po obicaju prvo godisnji pa onda tek u zadnjoj sedmici prelaznog roka se ide po igraca. Jedino ovi megatalenti tipa Floperc se pregovaraju po 2-3 mjeseca.

Jest da je iz Ajaxa, al Antony je strasan dribler , igra se s protivnicima, takodjer prebrz je. Pokusao bih s njim, zelja mi je i Adeyemi iz Salzburga.

Chiesa je top, al preskup, Raphinha nemam pojma kakav je, ne pratim Leeds.

Hazarda bih vratio, ako bi ikako moglo, moze on jos dati, mnogo toga.

Ranije sam bio odusevljen sa igracem iz Lilla, mislim da je Ikone, brz , dobar dribler i ima finu ljevicu, ne znam u kakvoj je formi sada, ali ranije je bio dobar.

Mbappe? Haha

Mykolenko stiže u Everton za 20 miliona funti, što nama otvara mogućnost da dovedemo Dignea barem na posudbu u januaru. Odličan lijevi bek, ne spada u sami vrh, ali nije ni loš. Dobar u napadu što je jako bitno za formaciju koju igramo, stvara šanse, zabija, asistira.

Digne izgleda kao odlično pojačanje. Mislim da on ne bi ništa imao protiv toga da odmah u januaru pređe kod nas. Nadam se da naši prate njegovu situaciju. Njegov dolazak bi nas pravo osvježio, samo da ne gledam Alonsa više.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.