Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ja ne razumem sta ljudi ovde ocekuju od Mikela,da bude Iniesta,Xavi,da menja Lamparda,on nije taj profil igraca,nije kreativac nego destruktivac i to je to. Da bude priblizno objasnjenje,on je ono sto je Gatuzo svojevremeno bio u Milanu. On je svoj posao odradio danas. 

Ja ne razumem sta ljudi ovde ocekuju od Mikela,da bude Iniesta,Xavi,da menja Lamparda,on nije taj profil igraca,nije kreativac nego destruktivac i to je to. Da bude priblizno objasnjenje,on je ono sto je Gatuzo svojevremeno bio u Milanu. On je svoj posao odradio danas. 

On se Gatuzu moze samo naguziti da ga ovaj jebe u guzu.. Pa covjece Gatuzo je BORAC, RATNIK. Da si uporedio Essiena s njim ok, ali usporenog Mikela, ne mogu da vjerujem... On jest destruktivac upravu si, jebe nama koncepciju igre umjesto protivniku...

Ja znam da je John igracina a vi sto neznate sta bi vam ja kad neznate :P

Daleko njemu lepa kuca kad sam tog Sinpanzu video na terenu,znao sam da nesluti na dobro!

Daleko njemu lepa kuca kad sam tog Sinpanzu video na terenu,znao sam da nesluti na dobro!

Kao prvo imaj postovanja prema coveku, "Simpanza" - mislis da si ispao duhovit sa tim? Oladi malo... 

Mikel je odlicno odigrao ne znam sta serete. On je drugi krivac iza Torresa uvijek.

Ispao je kod gola nekako lagano, i po tom pamtite da je odigrao lose. Ajd ne serite.

Krivce ganjajte u edenu,mati,surleu, murinju.

Bez obzira sto neki misle da je Mikel dobro odigrao, nama na ovoj poziciji treba neko puno pokretniji, neko tipa Xabi Alonsa. :D

šta svi serete po mikelu a ramiresa niko ne spominje? je li on nešto bolje započimo naše akcije? nije, a po meni je prije to bio njegov posao nego mikelov, mikel je tipičan defanzifni vezni zadužen za obranu, kvaranje protivničkih akcija i to je odlično odradio...

Po meni Ramires i Mikel ne mogu nikako da idu u isti sastav. Mikel ne kreira napade ni Ramires,Ramires je trkac i ratnik,a ne kreator,tu mora biti Lampard ili Oscara vratiti na CM i sacekati da vidimo kako se snalazi Ginkel. 

Po meni Ramires i Mikel ne mogu nikako da idu u isti sastav. Mikel ne kreira napade ni Ramires,Ramires je trkac i ratnik,a ne kreator,tu mora biti Lampard ili Oscara vratiti na CM i sacekati da vidimo kako se snalazi Ginkel. 

Celzi je u raspadu vec tri cetiri godine nema tempo na sredin....Mikel krs,Esijen unisten od povreda Lampard sto se mene tice svoj fidbal je odigrao zadnji na vrhunskom nivo sto se tice trcanja jos 2009.godine!

Celzi je u raspadu vec tri cetiri godine nema tempo na sredin....Mikel krs,Esijen unisten od povreda Lampard sto se mene tice svoj fidbal je odigrao zadnji na vrhunskom nivo sto se tice trcanja jos 2009.godine!

A sta to Lamps hoda 90 minuta ? 

A sta to Lamps hoda 90 minuta ? 

Ma ne vredi sa njim uopste ulaziti u bilo kakvu konverzaciju...Zivi u nekom svom univerzumu....

Iznenadio me al bas, covjek je daleko bio najbolji na terenu, najstabilniji, hladne glave, po meni jedna od boljih njegovih utakmica. Kako je kupio lopste, cista perverzija ! Bubreg bi dao da hoce ostat ovakve glave i svaku utakmicu odigrat. 

Jooj reLo i ti ugasis forum kad veliki Obi zabije prvijenac u PL ! :D

Nastavlja sa odlicnim igrama. Opustio se nekako. Salje lopte naprijed, ide naprijed. pa eto i zabi gol, i kazu Mou nevalja. Pa Mou nece pretvoriti samo Torresa u gol masinu, pretvorit ce i Obia :))

970928_649325098419133_651644610_n.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.