Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

A jebi ga rekao sam za Mvillu da se sjebao, po meni je mogao imat sjajnu karijeru, a za Khediru i Biskvita sam rekao da bi ih vecina tu stavila mada ja ne bih a znas i sam sto...

Nisam ja ni mislio na MVilu ;)

A Fernandinho je odlican DMF. Igrao je tu poziciju u Shakhtaru, i tako ce verovatno biti u City-u, u paru sa Toureom, koji je ofanzivno orijentisan veznjak ;) Fellaini takodje ;)

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

A Nikola Pokrivač?

s tebom se stvarno ne da rapravljat...

od ovih ostalih navedenih jedino fellaini i yaya toure eventualno fernandinho, koji po meni opet nisu puno bolji od mikela. Essien nekoć da ali danas više nije ta razina...

Nisam ja ni mislio na MVilu ;)

A Fernandinho je odlican DMF. Igrao je tu poziciju u Shakhtaru, i tako ce verovatno biti u City-u, u paru sa Toureom, koji je ofanzivno orijentisan veznjak ;) Fellaini takodje ;)

Matuidia ne diraj ! 

Ne znam za Fernandinha nisam siguran, ima vec 28 ali dobro i za Makelela su u Realu mislili da je on svoje dao a onda dodje u Chelsea i ...

s tebom se stvarno ne da rapravljat...

od ovih ostalih navedenih jedino fellaini i yaya toure eventualno fernandinho, koji po meni opet nisu puno bolji od mikela. Essien nekoć da ali danas više nije ta razina...

Daj nemoj me jebat

Potpuno sam siguran da će biti starter kod Murinja i igraće nešto slično kao Pepe u Realu.Po mom mišljenju on nije igrač da počne svaku utakmicu u plavom dresu,već drugi izbor na poziciji defanzivnog veznog,ali ko mene pita.Pri tom ne osporavam njegovo fudbalsko umeće,samo mislim da Chelsea-ju treba neko drugo rešenje.

Matuidia ne diraj ! 

Ne znam za Fernandinha nisam siguran, ima vec 28 ali dobro i za Makelela su u Realu mislili da je on svoje dao a onda dodje u Chelsea i ...

Daj nemoj me jebat

Nisam ni na Matuidia mislio ;)

Meni je on strasan igrac.

Toure i Fellaini vise nisu DMF-ovi. Gundogan u paru sa Benderom je takodje ofanzivno orijentisan. 

Ali to je vec izlizana prica. Fudbalu fali pravih DMF razbijaca....

Toure i Fellaini vise nisu DMF-ovi. Gundogan u paru sa Benderom je takodje ofanzivno orijentisan. 

Upravo to nema vise onih jakih DMF-ova sve su to ugl CMF-ovi igraca koji su kao Mikel mozda ima jos 3 da mozes nabrojat misli sa takvim stilom igre razbijackim...

Javi Martinez, Arturo Vidal, Sven Bender, Fernandinho....

Nisam samo rekao Bendera i Fernandinha. A whisp Arturo nije DMF ( prema nekima ) 

Nisam samo rekao Bendera i Fernandinha. A whisp Arturo nije DMF ( prema nekima ) 

Za one koje ti smatras DMF-ovima, on je izmislio igranje na toj poziciji. 

Jos ti moras da porastes da bi ucestvovao u ovakvim raspravama.

baš zato ja i branim mikela, jednostavno jako je teško nač takvog dmf-a a mikel to je, možda je loš put naprijed ali je zato pravi razbijač što bi i bila njegova osnovna uloga...

Za one koje ti smatras DMF-ovima, on je izmislio igranje na toj poziciji. 

Jos ti moras da porastes da bi ucestvovao u ovakvim raspravama.

hahahahahahahahahaahahahahahahahaahahaha

John Obi Mikel: Completed more passes in the final third of the pitch (69) than any other player in the Confederations Cup group stage

Only Andrés Iniesta (11) completed more dribbles than John Obi Mikel (10) in the #confeds group stages

Protiv Tahitia je samo 2 driblinga imao. (Nebil' ko rekao da je nabio tu sve driblinge)

"I always try to do what my coaches tell me. At Chelsea, I have to play for the team and be more defensive.

"But in Nigeria, the coach allows me to express myself and I enjoy myself.

"Now, I have to find a balance between the two because it is important for my future."

ma obi naš je poglavica samo takav...i sad njega da se proda :-q ma ne želim brate..

sve i da kupe onog silu kondoma, nebi ja dao našega mikela nikako, jednostavno ga obožavam gledati na terenu sa svim njegovim manama i vrlinama kojih je naravski puno više..

a ako ode iz chelseaja, garantiram, znači glavu dajem da ćemo ga zazivati u tamo nekoj tekmi protiv scumovaca, pilića ili citya a u LP da ne govorim, gdje će nam trebati netko da krti i lomi kao što je to radio naš obi..

istina, tu je essien, kao isti tip igrača, ali pitanje je i koliko će on moći i kakav će biti nakon tih silnih ozljeda kojima je i sada podložan..

još jedna takva i bojim se da je nažalost gotovo s njim što se nogometa tiče, jer mi je kao i mikel jako drag igrač...

vrlo je malo ovakvih pravih DMF-ova danas, i trebamo cijeniti ova naša dva (+ luiz, al o tom potom, tko zna)..

ako ode, što je po zadnjim informacijama vrlo izgledno, mislim da ćemo izvući zbilja dobru lovu za njega, nadam se tj. siguran sam da će mou nešto iskemijati i opet fino posložiti ekipu :D

nadam se da će se situacija oko njega što pre rešoti,ubija me ova neizvesnost

ako mu se ne igra više,nek se tera u tri lepe

ako ostane,meni drago

a ako ode iz chelseaja, garantiram, znači glavu dajem da ćemo ga zazivati u tamo nekoj tekmi protiv scumovaca, pilića ili citya a u LP da ne govorim, gdje će nam trebati netko da krti i lomi kao što je to radio naš obi..

neću ga prizivati sigurno protiv sitija,prošle sezone igrao se propisno obrkao protiv njih,zgazili su baš zbog njegovog nezalaganja

ali da biće mi žao zbog svih ostalih utakmica gde je bio jedan od najboljih a u sezoni gde smo osvojili LŠ i najbolji igrač Čelzija,jeste mata poneo nagradu,po mom mišljenju,mikle je tada zaslužio al ajde,sad je već gotovo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.