Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='BluesForever' timestamp='1352658794' post='88344']
Mikel je vec odavno dokazani kloc,neka ide u Nigeriju ili gdje vec neka cuva majmune,treba Fellainia dovesti pet puta je bolji od Mikela a još zabija vise golova i od naseg napadaca Torresa... :))
[/quote]
Svasta se moze procitati na ovom forumu.
Mikel je uz Cecha nas najkonstantniji igrac ove sezone.Ovo mu je mozda druga ili treca losa partija u ovoj sezoni.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Jesam li ja lud, pa mislim da je Mikel bio strašan danas?? Igrao je maestralno, milion lopti je oduzeo protivniku, svugdje ga je bilo..
Majke mi, što se mene tiče ovo je bila njegova najbolja partija u ovoj sezoni. .

I da, to što nnije naprijed ništa napravio, ne vidim u čemu je problem. Eto de, nek mi neko kaže, kad je on bio koristan u ofenzivi, pa da je sad problem što nije dao gol ili asistirao danas...

Prosto rečeno, ne serite, a naročito ti @bluesforever koji ćeš sutra prvi hvaliti na sav glas Mikela, ako uradi nešto po tvojoj volji.
Za proslogodisnji stil igre je idealan,ali za sadasnji kada pokusavamo igrati ofanzivno nije.Svaka mu cast za defanzivu,ali u ofanzivi je beskoristan.Nikako mi se ne uklapa u sadanji sastav.
Nema me 10 dana na foruma i odma pizdarije .
Neki ovdje ne mogu da shvate da stvarni fudbal nije FM . Neki bi igrali sa 3 napadaca i iza trio MAZACAR .
Mozda nije postigao mnogo gola ( svega 2-3 ) , ali to ustvari i nije njegov posao . Njegov posao je da unistaje protivnicke napada tj. SPRJECAJE postizanje golova (Makelele je sve ukupno dao oko 10-tak golova i opet je bio medju TOP3 DMF-a na svijetu) . On to po meni odlicno radi i ne znam zasto se ne bi uklapao u nas stil igre ? Cak' sta vise mislim da je ovo odlican stil igre jer ispred sebe ima 3 svemirca i bitno mu je "samo" da doda loptu prvom igracu do sebe .
[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/68325_392006187542153_1187274806_n.jpg[/img]
Igraci sa najvise pasova u prvih 11 kola.
Mikel sedmi sa 670 pasova, ja prezadovoljan.
Svi oni koji ga kritikuju ovdje, ustvari pokazuju koliko se ne razumiju. On je u ovom klubu iskljucivo DMF i nije mu cilj da postize golove. Koliko god vi kukali ovdje Robbie ce ga ostaviti u prvoj postavi jer zasluzuje. On svoj posao odlicno odradjuje, a to sto vi mislite to macku o rep.
Pored Torresa, nas najgori igrac... Ja ovog odrona vise ne mogu gledat u Chelseau i nadam se da cu ga sto prije vidjeti na izlaznim vratima...
Ako zelimo igrati kao nekad, brz fudbal, ovog se odrona moramo rijesiti kao i plavuse...
ma kad ćete shvatiti da nije on igrač koji je zadužen za ofenzivu, on je tu da zaustavlja i prenosi loptu što je radio solidno, ima on još mjesta za napredak, no kakva je politika kluba nebi se začudio da kupi Biskvita i otpiše Mikela.
Adise "brz fudbal" ne podrazumjeva 11 walcotta na terenu koji treče ko bolt na 100M brz fudba podrazumjeva brz protok lopte a Mikel svaku loptu rpeda iz prve, neznam kad smo svjedočili silovanju lopte od strane Mikela, sim toga uz Ramiza i Mazacar mora bit neki jači veznjak mora se nekako djelovat u skoku pa svakog našeg veznjaka ja mogu izgurat jb što nebi svi oni nabildani stoperi i DMF-ovi (zadnjiv vezni) osim toga svi igrači su nam napadački nastrojeni, omora bit i braniča u ekipi... Mikel uopće nije loš, samo što nije plaćen 30+ milja € i odma svima nevalja
http://chelseabalkan.com/index.php/item/2883-fa-odbacila-optuznicu-protiv-clattenburga-ali-podigla-novu-protiv-mikela.html
Samo nam je ovo jos trebalo
FAchester jos jednom odradio sjajan posao. Fergie ima strasnu stelu. Uspostavljen je sistem tako da o svemu odlucuju ljudi koji su imali kontakt sa scumom. Kradja na terenu im nije bila dovoljna, sada zele ukrasti i nase dostojanstvo.
[quote name='Vinko' timestamp='1353447778' post='89716']
Adise "brz fudbal" ne podrazumjeva 11 walcotta na terenu koji treče ko bolt na 100M brz fudba podrazumjeva brz protok lopte a Mikel svaku loptu rpeda iz prve, neznam kad smo svjedočili silovanju lopte od strane Mikela, sim toga uz Ramiza i Mazacar mora bit neki jači veznjak mora se nekako djelovat u skoku pa svakog našeg veznjaka ja mogu izgurat jb što nebi svi oni nabildani stoperi i DMF-ovi (zadnjiv vezni) osim toga svi igrači su nam napadački nastrojeni, omora bit i braniča u ekipi... Mikel uopće nije loš, samo što nije plaćen 30+ milja € i odma svima nevalja
[/quote]

U Chelsea napadaca mjerim po Drogbi, CMa po Lampardu, odbrambenog po Terry itd...
Defanzivne veznjake mjerim po Essienu i Makeleleu i uvijek cu reci i stojim iza toga da on nikada nece dostici njihov nivo...
Oni su imali sve i bili su u svoje vrijeme najvazniji igraci Chelsea, dok je Mikel za mene nesto iznad prosjeka... Ove sezone je bolji nego proslih ali ja nisam ljubitelj njegove igre i njegovog kretanja, iskreno, nikad ali bas nikad od njegovog dolaska ga nisam gotivio... Jednostavno je tako i sta sad ja mogu. Nije ni Yaya Toure zaduzen za napade pa opet s vremena na vrijeme zabije ili asistira sto je za Mikela to nemoguca misija...
[quote name='ADiS' timestamp='1353617149' post='90441']
U Chelsea napadaca mjerim po Drogbi, CMa po Lampardu, odbrambenog po Terry itd...
Defanzivne veznjake mjerim po Essienu i Makeleleu i uvijek cu reci i stojim iza toga da on nikada nece dostici njihov nivo...
Oni su imali sve i bili su u svoje vrijeme najvazniji igraci Chelsea, dok je Mikel za mene nesto iznad prosjeka... Ove sezone je bolji nego proslih ali ja nisam ljubitelj njegove igre i njegovog kretanja, iskreno, nikad ali bas nikad od njegovog dolaska ga nisam gotivio... Jednostavno je tako i sta sad ja mogu. Nije ni Yaya Toure zaduzen za napade pa opet s vremena na vrijeme zabije ili asistira sto je za Mikela to nemoguca misija...
[/quote]
Donekle si upravu donekle i nisi .
De mi samo reci koliko je golova Makelele dao u Chelsea odnosno u karijeri ?
Ma šta vam je nije ni Benitez toliko glup da odstrani Mikela, u noramlnim uslovima možda ali u situaciji kad na toj poziciji ima samo njega i Romeua nema šansem i Rami je tu silom prilika.
Evo izgleda da će Mikel na klupu: http://chelseabalkan.com/index.php/item/2942-mikel-prva-zrtva-benitezove-taktike.html

Neka malo, treba nam brži protok lopte ka naprijed.
Što se tiče protoka lopte, Romeu je definitivno u tome jači, ali iskustvo i prije svega defanziva po mom mišljenju je na Mikelovoj strani.

Da se mene pita, ja ne bih Mikela dirao, ali vjerovatno neće biti greška ni s Oriolom.
A Romeu je pak izuzetno kreativan, šta sve neću videti, to je kao da pošaljete Toresa na klupu i stavite Šćepovića.... I sve to da bi Toresu odgovaralo (mora da bude među svojima - Špancima). Dajte i klub da preimenujemo u Atletico Chelsito, da bi se osećao kao da je u Španiji.
neznam sto se neki toliko uzrujavaju sto ce Mikel neku utakmicu ostati na klupi a priliku dobiti Romeu,nigdje Benitez nije izjavio da nezeli Mikela u ekipi,covjek je trener iako misli da treba da pokusa sa Romeuom neka ga postavi da igra,nije nam Mikel neki glavni igrac i da se sad vadimo ako nema Mikela u ekipi kako cemo pobijedit.
S obzirom na gusti raspored i njegov odlazak na afrički kup dobra odluka za oboje. Romeu će dobiti priliku, iskustvo i vrijeme da se ugira, a mikel će biti odmoran.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.