Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alvaro Morata (2017-2020, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 455
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Neko na njemu pere pare. Drugog objašnjenja nema.

• Update: Real -> Juventus -> Real -> Chelsea -> Atletico -> Juventus -> Atletico   Naime, on je zadnje 2 sezone bio na posudbi iz Atletica u Juventusu. Prije toga je bi

• Realno samo se vratio u svoj klub, isto kao sto cemo mi vratiti Bakayoka nazalost Niko ga ja mislim vise nece i to je to.

Odličan bio, Hazard i on čine nemoguće,prelijepo za gledati, igrač gladan uspjeha sa pobjedničkim mentalitetom ugrađenim od početka karijere.Mislim da će biti kao Torres,ali onaj u Liverpool što je bio.Pokazao i malo snage, igrač koji je svjestan svojih nedostataka u igri i radi na njima da ih neutrališe.Sjajno pojačanje.
Gledao sam intervju posle onog Hatricka. Uopste nije tome posvetio pažnju nego je spomenuo da je imao neke šanse što je morao iskoristiti i da mora još da radi da postane bolji igrac.

Mislim da smo puno dobili sa igračem koji ima takav stav, razmišljanje i koji je prizeman.

Hvala na info. Nije ni deveti mjesec završio, a on već ima 7 golova na kontu. Pa to je odlično. Samo i dalje sam mišljenja da je Lukaku bolji napadač od njega. A Morata je tu da nas demantira ove sezone.

Bilo bi i vise, ali nije bilo potrebe da se muči protiv Quarabaka.

Lukaku mislim da je dao ukupno 10. Ali igrao je i vise od Morate bar oko 100 minuta.
Steta sto se povredio kada je ušao u lepu seriju. Valjda neće duže, sad su nam potrebni svi mogući igrači.

Do kraja ovog mjeseca i tako imamo lagani raspored, tek tamo 31.10 igramo protiv Rome u gostima i onda 5.11 nam dolazi United. Neka dotad ozdravi, trebat će nam protiv Uniteda, a ove utakmice prije može i Michy bez problema odradit...

• 1 mjesec kasnije...
Dobra partija,jedina zamjerka lažnjaci.Previše petlja s loptom kad je pred golom umjesto da jednostavno završi.Pokazao malo više snage nije izgubio puno lopti.
Zadovoljan sam danasnjom partijom, nije gubio duele, pretrpio je najmanje 10 faulova, mnogo je duela osvojio.
Samo fakat nekad previse petlja s loptom.
Sve u svemu dobar danas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.