Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alvaro Morata (2017-2020, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 455
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Neko na njemu pere pare. Drugog objašnjenja nema.

• Update: Real -> Juventus -> Real -> Chelsea -> Atletico -> Juventus -> Atletico   Naime, on je zadnje 2 sezone bio na posudbi iz Atletica u Juventusu. Prije toga je bi

• Realno samo se vratio u svoj klub, isto kao sto cemo mi vratiti Bakayoka nazalost Niko ga ja mislim vise nece i to je to.

Nije se čekalo, od početka govrim da on nije napadač koji svojim karakterikama treba Chelseaju. Nije finišer, ne zna se zagraditi, i zna promašiti zicer. Žali bože tolikih novaca.

Pa sta je on kriv bog ih jebo, nit je dobio jednu jedinu upotrebljivu loptu, nit je imao kome dodati. Napucavaju mu lopte ko da je jan koler licno ccccccc

Igra nogama nula, nimalo fizicki predispozicija za napadaca u engleskoj, jednostavno igrač a la torres s izuzetkom da je Morata bolji u vazdusnim duelima.

treba još ovaj pure jesti

Jebga nas je izgleda razmazio Drogba. Nisam ja dzaba rekao da takav napadac tesko da ce ikad vise hodati na Bridgeu. Pa on bi danas nosio svu trojicu stopera Arsenala na ledjima i jos im zabio koji gol.. Da ih 6 stave u odbranu ne bi ga mogli zaustaviti.

Morata mi je onako, nit smrdi nit mirise, ne mogu puno reci jer nije bilo aman dobrih lopti za njega ali za 80 miliona ocekujes ipak da ponudi trenutak carolije neke, da se izvuce po loptu, predribla nekog, da zabije nesto i povuce ekipu ka pobjedi.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Doktor. Samo su mu minuti trebali. Polako, Lampard je bas komentarisao da je bitno da u prvih deset utakmica stekne samopouzdanje i pregura taj period. Posle ce lagano. Ali dečko reseta.

Morata, Lukaku, Agüero, Kane.

Biće ovo dobra trka za najboljeg strelca.
Ne znam zasto se nakon svakog gola Morate proziva svako onaj ko je bio protiv njegovog dolaska. Evo ja sam bio protiv njegovog dolaska ali drago mi je kada uvali gol, nezamislivo mi je da mi bude krivo zbog dobrih partija bilo kojeg igrača kluba za koji navijam. Ja znam da takvih ima i ovdje na forumu ali mi je to odron, znači bio sam protiv dolaska Morate i jos uvijek imam dozu dileme oko njega ali nadam se da će dati još 30 golova.

Dobro je počeo u svakom slučaju..

Mislim... I dalje su Kane, Aubameyang, Lukaku i Bats bolji napadaci od njega, ali ono, super sto ume da postize golove.

Ne znam zasto se nakon svakog gola Morate proziva svako onaj ko je bio protiv njegovog dolaska. Evo ja sam bio protiv njegovog dolaska ali drago mi je kada uvali gol, nezamislivo mi je da mi bude krivo zbog dobrih partija bilo kojeg igrača kluba za koji navijam. Ja znam da takvih ima i ovdje na forumu ali mi je to odron, znači bio sam protiv dolaska Morate i jos uvijek imam dozu dileme oko njega ali nadam se da će dati još 30 golova.

Dobro je počeo u svakom slučaju..

King, jednostavno je zato sto je Adis nenormalno iskompleksirana osoba, s vrlo uskim svjetonazorima.

Alvaro whoah-ah-oh, he comes from sunny Spain, he's better than Harry Kane!

Nova pesma Morati, pevana danas 😂

Alvaro whoah-ah-oh, he comes from sunny Spain, he's better than Harry Kane!

Nova pesma Morati, pevana danas 😂

Joj kod ovih Engleza pjesme isto pjesmice sto se uce u obdanistu ili eventualno prvom razredu osnovne skole.

Istina. Debilana od pjesme. Nikako ne shvatam po čemu to Englezi glase za "čuvene navijače". Em im je publika ko da si u teatru. Jedino po čem su bili poznati je po vandalizmu i huliganstvu. Navijači Evertona isto mrtvi pored Torcide nedavno u Splitu kad su igrali tekmu Hajduk - Everton.

Joj kod ovih Engleza pjesme isto pjesmice sto se uce u obdanistu ili eventualno prvom razredu osnovne skole.

Sta si ocekivao od navijaca, dobro je ako su i toliko prosli, no i dalje su u proseku kad se porede sa navijacima sa ovih prostora Newtoni.

Sta si ocekivao od navijaca, dobro je ako su i toliko prosli, no i dalje su u proseku kad se porede sa navijacima sa ovih prostora Newtoni.

Imamo bolje navijacke pesme,to je sigurno 😁😁😁

i ja sam bio protiv njegovog dolaska, jer sam mislio da ce mu trebati vremena da se adaptira na pl, drago mi je da nisam bio u pravu.

samo da ne bude kakvi povreda i bice 20+ golova

Odlican je, premasio je i najveca ocekivanja. Veceras je bio konstantna prijetnja za odbranu Atletica na kraju krunisao odlicnu partiju pogotkom, zbravo Alvaro samo tako da nastavi.
7 gol u 7 utakmica, not bad za igraca koji je bio rezerva 😅😂
Kao sto sam rekao, trebala mu je samo šansa da se pokaže. Za sada igra kao zmaj. Jos da utrpa i Cityju ihhh.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.