Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alvaro Morata (2017-2020, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kurcina jedna ogromna je Laca u Arsenalu. Bas gotivim tog' igraca, i drag mi je, pomno ga pratim kod njih...lik je prelos. U svakoj utakmici odsjecen, ne ulazi u prilike, ono sto mu se stvori promasi, ocaj zivi.
Mozda nisam objektivan jer sam prije pocetka sezone brio da ce biti prvi strijelac lige ali ovo sto je do sada pokazao je lose, veoma lose.
  • Odgovori 455
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Neko na njemu pere pare. Drugog objašnjenja nema.

• Update: Real -> Juventus -> Real -> Chelsea -> Atletico -> Juventus -> Atletico   Naime, on je zadnje 2 sezone bio na posudbi iz Atletica u Juventusu. Prije toga je bi

• Realno samo se vratio u svoj klub, isto kao sto cemo mi vratiti Bakayoka nazalost Niko ga ja mislim vise nece i to je to.

Iznenada dobio povredu leđa otkako je morao za Španiju zbog saobraćajke druga... Kontam da je kući i smeje se svemu ovome... a taj bi se hvalio po instagramu i fb da trenira da se vrati...

Nije mi jasno gde se povredio? Na putu u Spaniju? Au i ja sam zajebao u vezi ovog manekena. 

Posto se pise da se ne zna kada ce se Morata vratitit, tj trener ne zna... razumeo bih da ne znas tacan datum... ali da imas izmedju jednog dana i 4 meseca? 

Kako je to moguce?

A da nije mozda zaiskrilo izmedju njih, ipak izostajati onako dugo zbog nekog prijatelja nema smisla, a da su tada vec znali za probleme sa ledjima valjda nebi pustali michya tako olako
Ko će ga više znati, bogami nekako se namestilo sve posle utakmica sa Arsenalom.. posle toga igrao je još protiv Leicestera i od tada kao da ga zemlja progutala.

Jos danas rece za spanske medije, kad su ga pitali da li bi se vratio u real, kao moram postovati chelsea, ali real je real. Jebo majku sto si ga napustao.

De ne budi ti naivan tako...

Mediji su mediji, govna kao i obicno koja samo podjebavaju kako bi bili citani. To su oni izvukli iz konteksta naravno. Morata je rođen u Madridu, logicno da je vezan za taj grad i to mjesto i da voli Madrid tako da to Madrid je Madrid vjerovatno ima i drugo značenje. 

Glavno je da se on sad oporavi i da se sazna koji mu je jebeni kurac

Ovaj pizdun kod kuce plese sa zenom, ona skace na njega, izvode neke vratolomije.. Fascinantno da povrijedjen cojk moze to sve izvodit jebo sebi mater

Meni je najfascinantnije to što prvi put vidim da čovek može da stoji na nogama nakon što ga druga osoba dodirne.

Za taj snimak se pravdao da je stari, a da će biti spreman za utakmicu, tako sam nešto naleteo. Sad ćemo videti kada objave sastave, ali počinje da nervira sve.

Capture.jpg

I svaki napadač iz top 4 ekipa ima vise golova od njega i to u većini slucajeva duplo ;)

Za taj snimak se pravdao da je stari, a da će biti spreman za utakmicu, tako sam nešto naleteo. Sad ćemo videti kada objave sastave, ali počinje da nervira sve.

Spreman je da posmatra sa tribina ovaj put

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.