28. januar 2018.8 god. comment_278735 Kurcina jedna ogromna je Laca u Arsenalu. Bas gotivim tog' igraca, i drag mi je, pomno ga pratim kod njih...lik je prelos. U svakoj utakmici odsjecen, ne ulazi u prilike, ono sto mu se stvori promasi, ocaj zivi. Mozda nisam objektivan jer sam prije pocetka sezone brio da ce biti prvi strijelac lige ali ovo sto je do sada pokazao je lose, veoma lose. Prijavi
5. februar 2018.8 god. comment_279119 A šta je ovoj plačipizdi večeras? Ko mu je sad umro?Majko draga kakve pizde su mi u Chelsea doveli. Kakvi pederi kukuuuu. Sve pizda do pizde.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
5. februar 2018.8 god. comment_279126 Ima povredu ledja covek. Ali zasto se truditi oko informisanja kada je mnogo lakse ponavljati jedno te isto iz dana u dan. Prijavi
5. februar 2018.8 god. comment_279130 Iznenada dobio povredu leđa otkako je morao za Španiju zbog saobraćajke druga... Kontam da je kući i smeje se svemu ovome... a taj bi se hvalio po instagramu i fb da trenira da se vrati... Prijavi
9. februar 2018.8 god. comment_279328 Ozljedio se izgleda na duze vrijeme, bitno da smo mi pustili michya sad je zagarantirana postava sa tom laznom desetkom Prijavi
9. februar 2018.8 god. comment_279329 Nije mi jasno gde se povredio? Na putu u Spaniju? Au i ja sam zajebao u vezi ovog manekena. Posto se pise da se ne zna kada ce se Morata vratitit, tj trener ne zna... razumeo bih da ne znas tacan datum... ali da imas izmedju jednog dana i 4 meseca? Kako je to moguce? Prijavi
9. februar 2018.8 god. comment_279331 A da nije mozda zaiskrilo izmedju njih, ipak izostajati onako dugo zbog nekog prijatelja nema smisla, a da su tada vec znali za probleme sa ledjima valjda nebi pustali michya tako olako Prijavi
9. februar 2018.8 god. comment_279334 Ko će ga više znati, bogami nekako se namestilo sve posle utakmica sa Arsenalom.. posle toga igrao je još protiv Leicestera i od tada kao da ga zemlja progutala. Prijavi
9. februar 2018.8 god. comment_279335 Jos danas rece za spanske medije, kad su ga pitali da li bi se vratio u real, kao moram postovati chelsea, ali real je real. Jebo majku sto si ga napustao. Prijavi
9. februar 2018.8 god. comment_279337 nema veze, da su nasi pametni, izmuzli bi sad novac kao sto je real uradio nama Prijavi
10. februar 2018.8 god. comment_279341 Jedini Real u koji može otići nakon Chelseaja je Valladolid. Prijavi
10. februar 2018.8 god. comment_279346 Jos danas rece za spanske medije, kad su ga pitali da li bi se vratio u real, kao moram postovati chelsea, ali real je real. Jebo majku sto si ga napustao. De ne budi ti naivan tako... Mediji su mediji, govna kao i obicno koja samo podjebavaju kako bi bili citani. To su oni izvukli iz konteksta naravno. Morata je rođen u Madridu, logicno da je vezan za taj grad i to mjesto i da voli Madrid tako da to Madrid je Madrid vjerovatno ima i drugo značenje. Glavno je da se on sad oporavi i da se sazna koji mu je jebeni kurac Prijavi
10. februar 2018.8 god. comment_279349 Nek se on oporavlja i naredna dva mjeseca samo da se ne baca ko relo na terminima. Sent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
10. februar 2018.8 god. comment_279362 Ne znam samo koja im je picka materina smjesna?? Cemu se smiju kljusine trampave Prijavi
10. februar 2018.8 god. comment_279363 Vjerovatno im sjela najnovija uplata od plaće Majko pomozi koja su vremena dosla Prijavi
12. februar 2018.8 god. comment_279408 Ovaj pizdun kod kuce plese sa zenom, ona skace na njega, izvode neke vratolomije.. Fascinantno da povrijedjen cojk moze to sve izvodit jebo sebi mater Prijavi
12. februar 2018.8 god. comment_279410 Ovaj pizdun kod kuce plese sa zenom, ona skace na njega, izvode neke vratolomije.. Fascinantno da povrijedjen cojk moze to sve izvodit jebo sebi mater Vjerovatno je od tolikog prčenja sa njom i sjebao leđa, jebem mu ženu Prijavi
12. februar 2018.8 god. comment_279411 Meni je najfascinantnije to što prvi put vidim da čovek može da stoji na nogama nakon što ga druga osoba dodirne. Prijavi
12. februar 2018.8 god. comment_279412 Meni je najfascinantnije to što prvi put vidim da čovek može da stoji na nogama nakon što ga druga osoba dodirne. Mozda je naucio zabiti i nogom gol, otkud znas... Prijavi
12. februar 2018.8 god. comment_279429 Za taj snimak se pravdao da je stari, a da će biti spreman za utakmicu, tako sam nešto naleteo. Sad ćemo videti kada objave sastave, ali počinje da nervira sve. Prijavi
12. februar 2018.8 god. comment_279431 I svaki napadač iz top 4 ekipa ima vise golova od njega i to u većini slucajeva duplo ;) Za taj snimak se pravdao da je stari, a da će biti spreman za utakmicu, tako sam nešto naleteo. Sad ćemo videti kada objave sastave, ali počinje da nervira sve. Spreman je da posmatra sa tribina ovaj put Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.