Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alvaro Morata (2017-2020, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 455
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Neko na njemu pere pare. Drugog objašnjenja nema.

• Update: Real -> Juventus -> Real -> Chelsea -> Atletico -> Juventus -> Atletico   Naime, on je zadnje 2 sezone bio na posudbi iz Atletica u Juventusu. Prije toga je bi

• Realno samo se vratio u svoj klub, isto kao sto cemo mi vratiti Bakayoka nazalost Niko ga ja mislim vise nece i to je to.

Kako mi je drago sto je otišao Costa a umjesto njega došao neki papučar, jebali ste mu seljačku majku sve vrijeme tako da se bolje i nije zaslužilo.

Ja sam mu se znao dotaći familije kad nepromišljene faulove pravi ili bjesni na sudiju. Sto se tiče ovog cigančenja znalo je ici na kurac, ali opet se dosta puta isplatilo ali ako ništa bio je ratnik. The Guvnor 

Ma čovjek je htio da ide nazad u Atletiko i džaba sve,osvojili smo ligu,igrali smo fin fudbal te sezone,ali je on opet htio ići.Nema se tu šta žaliti,samo je trebalo naći zamjenu koja odgovara nama,jer realno gledano kod nas je u napadu samo mogao uspjeti neko ko je grdosija,jak i po malo prgav igrač.Ni Torres,ni Shevchenko,ni Crespo,ni Mutu se nisu proslavili.
Kazu da je bio razocaran izborom igraca protiv Barce i sto on nije od prve minute kada im je Konte obznanio taktiku zbog cega je razgovarao s njim.

E pa frajeru, ko se sjeca njegove zadnje dobre utakmice? Pogine ti drug, ti skoro mjesec dana tugujes. Treniraj, poderi guzove, dokazi da ti je stalo jer ako si placen toliko ne znaci da ces igrati kad je tebi cejf.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kakav god da je, umjesto Pedra je morao početi.

Ko nam garantuje da bi bilo bolje da je ovaj igrao? Pedro je non stop trcao, pokrivao i presing igrao kada god je bilo potrebno, vjerujem da bi se ovaj umorio nakon 20 minuta i onda bi hodao i tad ga mos jebat.
Malo se previse kenja na ovoga momka. Imao je ocajnu tekmu protiv Arsenala, bas ocajnu, tu ga je negdje i stalo i nas je stalo napadacki i rezultatski ali opet zabio je ove sezone vazne golove i pokazao da moze igrati jako fino sa Hazardom.

Slazem se sa time da mora postati puno jaci na terenu, sine vidi te koliki si bola, sto bi rekli lijep, mlad, rumen :D ne smijes biti onolika placipicka na terenu padati nakon svakog duela, mora se ginuti kume
According to Mi Otra Liga, Morata was extremely frustrated after being left out of the starting eleven for Chelsea’s clash with Barcelona on Tuesday night.

It is claimed that Morata was unhappy while warming up before coming on as a substitute, which is believable when you consider that he was booked just moments after coming onto the field.

Mi Otra Liga even go as far as suggesting that Morata regrets leaving Real Madrid and joining Chelsea in the summer.
Ma plačipizda, nedostaju mu mama i tata, vjerovatno je dojio sisu sve dok nije krenuo u školu.

Što se tiče ratnika Coste, tačno da je bio ratnik ali i kreten. Ovaj Morata je onako umiljat, fin dečko. Meni je dobar napadač, talentovan, zna igrati ali ne volim plačipizdune. Što se tiče ovih medijskih natpisa, nadam se da će do ljeta to riješiti. Ili ostaješ ili ideš. Ne treba nam neko ko će non stop plakati za Madridom i ugodnom španjolskom klimom niti neko ko će bolovati bezveze nekoliko sedmica nego napadač koji će mnoge probleme staviti sa strane da bi opravdao uložen novac i očekivanja navijača.

Mi smo u napadu imali i ratnika i gospodina. Didier Drogba.

Seljacina jebo ga onaj ko da dovede. Pa znaci ne mogu ga samo zato sto je pickica. Da je dobar ko Messi opet bi mi isao na zivce. Pa nesmos se druze tako ponasati a sve u zivotu sto trebas jeste da igras fudbal. Hejj pa jel to toliko tesko jebo ga otac njegov...

Nakon onog hat tricka protiv Stoke u šestom kolu, ovaj rasni golgeter je postigao još 4 gola do sad u ligi. ČETIRI GOLA. Za 5 meseci, 20 utakmica.

Previše očekujete,danas su takve cijene,mislim da je solidno odradio dosadašnji dio sezone.Istina imao je nekih loših partija,ali budite realniji prva mu je sezona,ne odgovara baš našem načinu igre,ali trudi se.Za razliku od Lukakua postigao je i golove u velikim utakmicama,svakako mislim da će napredovati.Na kraju krajeva ni mi ne igramo napadački fudbal da se može očekivati 20+ golova od napadača.

Da, Chelseajev stil igre je kriv što Morata maši 3-4 zicera po utakmici, zabija se u protivničke igrače sa loptom jer mu je ovo prva sezona, zbog toga što ne igramo "napadački", on se odbija pri najmanjem kontaktu i provodi dobar deo meča izležavajući se, verovatno protestuje.

Kad ga vidim na zemlji nakon svakog jebenog kontakta s loptom, tacno upuco bih ga u onu glupu glavu i nek i ostane lezati dole ( toliko me nervira). Pa Torres je bio Rambo za ovu kljusinu.

Giroud je za njeg Drogba, jest bogami

Kakve veze ima stil igre sa onim sta on prikazuje skoro svaki mec? Jel kriv stil igre zato sto stalno pada? Jel kriv stil igre zato sto ne moze dobiti ni jedan duel? Jel kriv stil igre sto non stop masi prilike? Jel kriv stil igre sto mu je kontrola lopte ko kurac?

Pa ko rece samo da on ima dobru igru u polju? Lik veze nema.

3-4 zicera promašio protiv Arsenala,reko sam da je imao loših utakmica,pa jeste kriv zato što mi očekujemo od Morate da se hrve sa 2 protivnička štopera ko da je Costa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.