Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alvaro Morata (2017-2020, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 455
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Neko na njemu pere pare. Drugog objašnjenja nema.

• Update: Real -> Juventus -> Real -> Chelsea -> Atletico -> Juventus -> Atletico   Naime, on je zadnje 2 sezone bio na posudbi iz Atletica u Juventusu. Prije toga je bi

• Realno samo se vratio u svoj klub, isto kao sto cemo mi vratiti Bakayoka nazalost Niko ga ja mislim vise nece i to je to.

Tipično za Chelsea, cepidlače za par miliona, i onda kad jednom odluče da odreše kesu, dovedu najgoru moguću opciju. Ostaje nada da ću citirati ovaj post za nekoliko meseci i smejati se, s obzirom da je prva strana.

Kad pogledam šta pišu ljudi na talkchelsea-ju, pomislio bi čovek da dovodimo brazilskog Ronalda u svom primeu, a ne Realov kraljevski otpad.

Ma ako ne zna zabiti gol,možeš se posrati na sve ostalo.Nadam se da će zabiti bar 20 golova.U svakom slučaju drago mi je što smo doveli mladog igrača i to što je on bio Conteov izbor.

Koje su ovde granice za mladost igrača? Puni 25 godina u oktobru i smatra se mladim, a Aubameyang i Costa su previše stari sa 28??

Meni je granica za mladost da može igrat barem 5 sezona na vrhunskom nivou, a Auba to ne može.

Zašto ne bi mogao? I šta garantuje da će bilo koji igrač moći da odigra nekoliko sezona na vrhunskom nivou? A može igrač za tri sezone da uradi više nego neko drugi za 10 godina iako je vreme na strani drugog.

Ne trebamo ić dalje od Rooneya, koji je propo s 31 godinu, a u priči oko Coste i Aube trebalo bi da u 33. godini igraju ko sada. To je fizički jednostavno nemoguće.

Nemoj mi još samo kao primjer dati Torresa koji je za 2 godine (2012. i 2013.) uradio puno više nego npr. Mikel za 10 godina lol.

[quote name="reLo" post="273052" timestamp="1500488270"] Je l' ti to Cae hakovo profil? :D[/quote]Prva recenica njegova, druga moja hahah Ljepotan nas u vrhu napada, imamo pravog manekena za Nike. Nek bude ista bolji od Torresa, a ako moze ikako i od Lukakua da ga zabiberimo Mourinhu, bilo bi puna saka brade od njega.

Imaš po logičku grešku u obe rečenice, prvo ti je individualan primer jednog igrača, koji nije nužno pravilo. Ibrahimović je npr. sa 35 i dalje bio više nego dobar. Ključ je fizička sprema, a Rooneyu to nije jača strana bila, dovoljno da ga pogledaš.

Drugo ti je poređenje koje nije na mestu. Evo, kad si spomenuo Torresa, bolje bi bilo poređenje između njega i Coste.

Ibrahimović je dobar zato što ima fudbal u malom prstu i nema potrebe da trči i da se zajebava. Dovoljno je da nekom podvali loptu, ili da je njemu neku podvali, i da prelomi utakmicu. Vidio bih njega da je prošle sezone igrao na poziciji na kojoj Rooneya forsiraju u zadnje vrijeme.

Imao jao logičku grešku ili ne, protiv prirode se ne može. U konkretnom slučaju, Auba se skoro isključivo oslanja na brzinu, pa ako tu ofali barem malo, od njega neće biti pola igrača.

Ma moramo bit zadovoljni ovim transferom. Conte ima 80tak miliona razloga sto je Moratu doveo. Lik je u odlicnim godinama, mnogo se trudi i zelja koju ima ce da ga digne na mnogo veci nivo za samo jednu sezonu. Lik odlicno igra glavom i ima odlicne kretnje, ne kao Costa ali... zato mu je tehnika dosta bolja i visok je momak, jak, brz. Imamo mi s njim svijetlu buducnost sto posto garantujem.
  • Autor

Grande Alvaro !

Povedi forumsku klapu na kolektivnu aparaturu :dres:  :dres:  Najbolje rjeÅ¡enje za Conteov ÄŒelzi, ubijeÄ‘en sam :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.