27. august 2017.9 god. comment_274451 Samo nek zabija, pusti ti tehniku i baratanje s loptom, zna se sta je njegov glavni zadatak. Vjerujem da ce mu uz Edena biti jos lakse. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274473 RogEx i Champion su ti ko braca blizanci. Jedino bi njih dvojica voljeli da ovaj igrač bude gori od Torresa i da zavrsimo 11 na tabeli da bi oni svoje hireve izlijecili. Naravno ne ocekujem da se Champion javi danas kao ni RogEx nakon ovoga gore ranije sto je izjavio jer je pojeo pun dzubreluk govana nakon sto je Morata asistirao pa potom zabio. Sto se tice Morate, jos jedna dobra utakmica ali jos uvijek mu nedostaje fizicke spreme. Nije u mogucnosti da odigra cijelu utakmicu. Naravno, mnogi koji bi dosli iz Spanije bi se namucili na ovaj tempo. I Pedro je imao slicnih problema na pocetku. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ti si Adise pokvareni lazov i napravio si scenu jer to je tvoj cilj. Jose jednom me uporedi sa Championsom neces dobro zavrstiti. Koga je proklem nece dobro zavrsiti, nista ja tebi necu napravit. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274474 Mislim da RogEx ni sam ne zna sta je hteo reci. Ali u pravu je Walter, ne moze se nekome suditi na osnovu pripremnih utakmica ili par utakmica u ligi. Morata za sada igra odlicno, 2 gola i 2 asistencije za 3 utakmice je odlican ucinak. Tehnika, kontrola lopte, kretanje u prostor i igra u vazduhu su njegove glavne karakteristike, na fizickoj spremi i duel igri ce morati jos da poradi i bice nas prvi izbor u napadu u godinama koje slede. Prijavi
28. august 2017.9 god. comment_274503 Ti si Adise pokvareni lazov i napravio si scenu jer to je tvoj cilj. Jose jednom me uporedi sa Championsom neces dobro zavrstiti. Koga je proklem nece dobro zavrsiti, nista ja tebi necu napravit.Teske rijeci. Sent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
3. septembar 2017.9 god. Autor comment_274821 https://twitter.com/talkchelsea/status/904116757706747904 Tata Morata. Idemo dalje :dres: Prijavi
5. septembar 2017.9 god. comment_274842 Opet zabio i asistirao. Upao je u formu izgleda, samo mu je trebalo šansu dati. Prijavi
5. septembar 2017.9 god. comment_274844 Ne kazem da nemas pravo al' Lihtenstain nije neko mjerilo, Iago Aspas dao dva gola u 20min 😂 Prijavi
5. septembar 2017.9 god. comment_274845 Istina, ali dobro dodje za samopouzdanje i nastavak sezone. Ovo može samo da mu godi. Vezao je lepu seriju svaka utakmica gol i skoro svaka asistencija, to je pohvalno. Nije protivnik, ali bitni su golovi. Prijavi
9. septembar 2017.9 god. comment_274888 Super nek nastavi ovako al brate nek proba jednom dodat i puca nogom ka trolles Prijavi
10. septembar 2017.9 god. comment_274893 Za sada najkorisniji napadač lige. 3 gola i 2 asistencije. Samo još da nauci da šuta nogom, gde ce mu biti kraj :D Prijavi
10. septembar 2017.9 god. comment_274894 Samo ovako da nastavi. Zbog hejtera najvise 😃😃😃 Prijavi
10. septembar 2017.9 god. comment_274895 Dobro je sve dok radi ono sto je najvaznije, a to su golovi. Ostalo je poprilicno slabo ali ponavljam, drazi mi je ovakav Morata koji postize golove nego da igra dobro a nigdje golova. Prijavi
10. septembar 2017.9 god. comment_274896 i više nego solidan za sada, fantastična statistika, ali udarac nogom pod hitno popraviti i manje pokušaja centaršuta sa strane umjesto da on bude taj kojem se centrira budući da tako odlično igra glavom,,, tehnika fantastična da napomenem ;) nek me natjera da ga zavolim, dobro je počeo Prijavi
10. septembar 2017.9 god. comment_274902 Samo još Eden da se vrati u 100% formu i on će doprineti odvlačenju igrača, kao i asistiranju, pogotovo zato sto Eden bi pre dodao nego šutao, sto mu izuzetno zameram, ali takav je. Dakle biće i golova nogom. Što se tiče igre, mora se tu još prilagoditi na engleski stil i jačinu lige i duel igre. Ali za sada trpa i to je najbitnije. Šteta samo što nije ušla ona iz voleja kada ga je Fabregas pronasao, kakva bi to akcija i golčina bila. Prijavi
10. septembar 2017.9 god. comment_274910 Jucer je svoju najbolju utakmicu odigrao, ne samo odlican gol nego se dobro gradio i razigravao saigrace. Nek nastavi tako, pogotovo jer Michy nije nista pokazao dosad.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
17. septembar 2017.9 god. comment_275015 Ocajan danas koliko je samo duela izgubio. Zaboravice se Torres ako ovaj ovako nastavi. Prijavi
17. septembar 2017.9 god. comment_275017 Pa nije imao duela da nije pao. Jel ima padavicu il šta? Prijavi
17. septembar 2017.9 god. comment_275019 Ne,samo su takvi Španci koje Simeone nije uzeo pod svoje,nehljebi do Boga. Prijavi
17. septembar 2017.9 god. comment_275027 Navikao da se u Španjolskoj i Italiji isplati past kod svakog duelu jer je velika vjerojatnost da mu sudi faul. Morat će naučit na Englesko suđenje, odnosno da se ne isplati toliko padati... Prijavi
17. septembar 2017.9 god. comment_275030 Jedini razlog zbog kojeg sam htio Belotia a ne Moratu je tehnika, pa lik sa loptom u nogama ne zna gdje ce, bas je trapav s loptom. Prijavi
17. septembar 2017.9 god. comment_275032 Taktika se svodila nabaci na njega a on beskoristan, ko naočale čovjeku koji ima jedno uho. Prijavi
17. septembar 2017.9 god. comment_275039 Pogrešno ga koriste. Nije to ni Drogba ni Costa, pa sa se zagradi i deli lopte. Totalno drugi tip igrača. Moraće još vremena proći dok se ne privikne na novu vrstu fudbala. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.