12. august 2017.9 god. comment_273908 Steta sto je dirao loptu kog suta Christensena jer je svakako isla u okvir. Meni se cinilo da nije isla u okvir, ali u svakom slucaju je spasao Diabla od aparata. Prava svetla tacka danas, odlicno sto je dao gol, da pored svih postojecih problema, da se ne prica i o tome kako se ceka da proradi. I jos jedna stvar koju bi trebalo pohvaliti, pokazao je zube, videlo se da je motivisan, za razliku od onog fijaska od CS-u. Ocekujem start protiv Tottenhama pa da ga vidimo. Prijavi
12. august 2017.9 god. comment_273919 Nisam gledao utakmicu, ali video sam odlično kretanje kod gola, a i vrhunsku asistenciju. Bravo Alvaro. Prijavi
12. august 2017.9 god. comment_273921 Svi kritikovali Moratu a on jedini koji je valjao.Mozda nas spasi da ne ponovimo pretproslu sezonu, mozda budemo 9.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
13. august 2017.9 god. comment_273943 Stvarno dobra partija, ali je kriv sto je blokirao 2 gola, prvo christensenov, drugi kraj meca, k'o najbolji stoper, blokira alonsov gol. Prijavi
13. august 2017.9 god. comment_273948 Stvarno dobra partija, ali je kriv sto je blokirao 2 gola, prvo christensenov, drugi kraj meca, k'o najbolji stoper, blokira alonsov gol. Christensenov udarac nije isao u gol, bas sam gledao na snimci Prijavi
13. august 2017.9 god. comment_273949 Koliko sam ja vidio jeste, ali eto i da nije, opet je blokirao cist gol Alonsu u zadnjoj minuti. Prijavi
13. august 2017.9 god. comment_273952 Christensen kao da je gadjao Moratu, a i ja sam vidio da nije lopta isla u gol, otila bi bar pola metra metar pored gola Prijavi
13. august 2017.9 god. comment_273967 Odlično odigrao,pohvale.Nadam se da će nastaviti ovako stvarno nam pored ovog svega ne treba još jedan Torres. Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274185 Dobro odigrao uzevši u obzir ko je protivnik, naravno da treba poraditi na snazi,ali dobro se kreće bez lopte.Šteta za priliku, ali dešava se. Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274190 U drugom poluvremenu se više uključio u defanzivi, pošto je bio odsečen u prvom, više je vršio pritisak na igrače Tottenhama, i nekoliko puta je uspešno izbacio loptu iz kaznenog. Polako napreduje i razumevanje sa ostalim igračima, tako da bi trebalo da bude još bolje kroz nekoliko meseci. Zadovoljavajuća partija. Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274199 Dobar je Morata, kad se još malo privikne na ligu i ekipu bit će još bolji. Pogotovo očekujem od njega pravi pomak kad mu se pridruži Hazard. Njegova najjača snaga bi trebala bit all-round igra, a trenutno realno nema baš s kim igrat, ali kad se Hazard vrati siguran sam da će njih dvojica bit ubojit dvojac. Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274214 Jako podseca na Torresa svojim kretanjem i držanjem tijela, ma preslikan. Ja bih sa Moratom stvarao nekog Drogbu, odnosno ona ispucavanja da moze spustiti loptu, jako bitno kod kontri ili nekih kriticnih situacija, gdje je Drogba u vecini slucajeva bio nasa prednost, pa i faulove na takve nacine smo dobijali. Fizicki se mora vise pripremiti, manje nekih driblanja fora, ono sto se od njega trazi jeste da bude direktniji. Nadam se da je i Conte ovo uvidio i da ce pokusati nesto slicno uraditi s njim. Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274223 https://www.youtube.com/watch?v=XnvS63ef-PE Solidan je bio u ove dvije utakmice. Ja zadovoljan. Očekujem malo više agresivnosti i borbenosti. Ne treba nam novi Torres, uglancan, zalizan, fin, lijep. Na terenu nam treba borac, fighter, pomalo prgav. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274413 Danas gori od Torresa, kao da imamo igraca manje u napadu. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274416 Pola ljudi na forumu ocekuje da on bude kao Ronaldo ili kao Messi. Nije taj tip igrača, niti je to njegov posao. To je posao pre svega Hazarda, Pedra, Williama... Njegovo je da pakuje. Da li golove ili asistencije, nije bitno. Za sada mu ide dobro. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274417 Samo treba ojačati ništa više,biće u pola bolji kada bude jači u duelima.Većinu lopti gubi jer ne može dobro da se zagradi. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274418 Bice veći promasaj od toresa. Radi se o igracu koji nije sposoban biti igrac odluke I nositi taj teret.RogEx i Champion su ti ko braca blizanci. Jedino bi njih dvojica voljeli da ovaj igrač bude gori od Torresa i da zavrsimo 11 na tabeli da bi oni svoje hireve izlijecili. Naravno ne ocekujem da se Champion javi danas kao ni RogEx nakon ovoga gore ranije sto je izjavio jer je pojeo pun dzubreluk govana nakon sto je Morata asistirao pa potom zabio. Sto se tice Morate, jos jedna dobra utakmica ali jos uvijek mu nedostaje fizicke spreme. Nije u mogucnosti da odigra cijelu utakmicu. Naravno, mnogi koji bi dosli iz Spanije bi se namucili na ovaj tempo. I Pedro je imao slicnih problema na pocetku. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274419 Okej all round igra danas nije bila nešto, bit će to bolje kada se spremi i privikne, ali gol i asist, zaista ne možemo više tražiti od napadača u jednoj utakmici..Bravo Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274422 Dobro je idem mu za sada odlicno, samo se mora priviknuti na ligu i bice jos bolji. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274436 Igračina, 67% zračnih duela je osvojio, fantastično igra glavom i treba više forsirati ubačaje na njega. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274438 Treba iskoristiti njegove prednosti, mane zaobilaziti. Dobro sam pročitao neko mišljenje na fb. Trebala bi krila vise raditi za Njega, a manje preko njega da se pravi visak. Slažem se sa većinom, mora malo ojacati, samim tim ce doći bolje gradjenje lopte. Ovde su defanzivci čvrsti u duelu i već pre nego sto ti pridje lopta, već su ti jedan ili dvojica na ledjima. Sve u svemu, ako ovako nastavi i krene da napreduje, biće pogodak transfer. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274446 Moze to dosta bolje, bez obzira na gol nisam bas zadovoljan danasnjom partijom. Mora da poradi na fizickoj spremi jos i da brze odigrava, nekoliko puta je usporio dobre napade. Al opet kad se sjetim Costine tehnike, ovo je super. Vidjet cemo kako ce se razumjeti s Edenom na terenu, bice zanimljivo.Golovi su jako bitni za samopouzdanje i drago mi je da je i danas zabio.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.