Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alvaro Morata (2017-2020, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nemam povjerenja u Moratu čak više vjerujem u Michya, smatram da će naš najveći problem biti zamjenit Costu. Morata mora biti svjestan da je Costa isporučio 20 golova u svakoj od dvije šampionske sezone da je "izmišljao" golove kada nije išlo ekipi i da on mora da preuzme tu ulogu. Plus je najskuplje pojačanje u istoriji kluba, nisam siguran da će to funkcionisati..
  • Odgovori 455
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Neko na njemu pere pare. Drugog objašnjenja nema.

• Update: Real -> Juventus -> Real -> Chelsea -> Atletico -> Juventus -> Atletico   Naime, on je zadnje 2 sezone bio na posudbi iz Atletica u Juventusu. Prije toga je bi

• Realno samo se vratio u svoj klub, isto kao sto cemo mi vratiti Bakayoka nazalost Niko ga ja mislim vise nece i to je to.

Ne mora zamjeniti Costu i raditi isto što i Costa. Morata je drugačiji tip igrača i ako se od njega bude očekivalo da bude kopija Coste onda i oče bit flop. Ali vjerujem da će Conte znati izvući maksimum iz njega i njegove igre te prilagoditi igru tako da Morata funkcionira u njoj kao što je uostalom već pokazao da zna izvući maksimum iz svakog pojedinca.
On kao prvi špic ekipe mora dati 20 golova ako hoće da Chelsea ima ozbiljnu ulogu u borbi za vrh, i to je cijela filozofija, nama ako napadač nije u stanju dati 20 golova nas nema nigdje jer nemamo više igrača koji su u stanju doći i blizu te cifre.

Pa nije Morata od jučer igrač jebo ga ja. Svi mi znamo tko je Morata. Realova klupa, 15 golova po sezoni mu je vrh vrhova u najboljem slučaju kako u Realu tako u Juventusu. Dokazano nije WC. I sad ispade da ga mi ocjenjujemo na osnovu pripremne utakmice. Naravno da nismo. On je u ovoj pripremnoj utakmici pokazao tko je i šta je i šta možemo očekivati od njega i vjerujem da neće puno odstupati od naših očekivanja.

i lukaku bi bio klupa realu. Ne kazem da ce morata razvaljivat. Ali sacekajmo pa sudimo

https://twitter.com/SkySportsPL/status/892347512161488896

Izgleda da neće ni on igrati protiv Arsenala, bez hazarda, morate, coste, pedra.. Bit će zabavno

Ne plašim se Arsenala, njih i Willian može riješit. Šta oni mogu očekivat od Sancheza koji je tek počeo trenirat, a to im je glavni igrač?

Sanchez je profesionalac, taj ce zemlju uzorati sve za gol

Torres od 75 miliona.Do sada utakmice što je odigrao ocjena 2/10.Ako 6 završimo odlično će biti.Možda osvojimo LP pa i sljedeće godine budemo igrali u LP hehe.

Neću suditi dok ne počne, uglavnom ovo malo što je bio, bio bolji od michya, od kojeg danas zaista nije bilo teško biti bolji

Ma ne treba mu suditi,sačekati dvije sezone da se prilagodi na klimu,jezik, saigrače, ulična svjetla,ceste,crvene dvospratne autobuse u Engleskoj i na šta već još ne...

Najpatetičniji izgovor koji sam video je da nije trebalo da izvede penal jer se po govoru tela videlo da ne želi da šutira. ZAMISLITE. Najskupljem pojačanju u istoriji kluba, navodno svetskoj klas koja je željna dokazivanja i koja je nepravedno sedela na klupi u svim prethodnim mu klubovima, se ne šutira penal.

Od svih mogucih napadaca koji su bili u opticaju od Lukakua, Aubameyanga, Griezmanna i drugih istinskih WC napadaca mi dovedosmo drugu najgoru opciju - Moratu (prva najgora opcija bi bilo da smo doveli Llorentea). Iskreno kad se uzme u obzir da je placen 2x vise koliko vrijedi najbolji igrac Bundeslige Aubameyang onda je Morata bio najgora opcija. To samo moze gospodin Emenalo. Svaka cast.

Kako Caetu ne dosadi da vrti istu priču, a da ni ne prati utakmice? Kako? Forumska kombinacija Mikela i Ramiresa, ništa kvalitetno ne radi, ALI GODINAMA SE PROVLAČI I UPORAN JE.

Ne ulijeva mi samopouzdanje. Znam da je rano za osudu, ali prosto ne svidja mi se ono sto sam do sad od njega vidio. Moralo se makar nesto do sad vidjeti, neki znak da ce biti koristi od njega. Nesto...

Ah da:

Morata - 20' - 5 aerials duel won

Batshuayi - 80' - 0 aerials won

:fantom:

.
Ah da:

Morata - 20' - 5 aerials duel won

Batshuayi - 80' - 0 aerials won

:fantom:

Baš sam to primjetio, Michy je svaki dule izgubio (možda i zbog toga što su baš pazili na njega,jebao ih u pripremnoj) ovaj je barem osvojio neki duel. Prerano je za sud, sjetite se da je i Lukaku fulao penal, Jose ga otjerao i nakon 2 godine vratio u ekipu. 
Sjetite se, već sada antologijske izjave za Drogbu :"Judge him when he leaves the club"

Bravo za Moratu, odusevio me svojom igrom i borbenoscu. Gol i asistencija i odlicno kretanje i zelja za povratkom. Pokazao je definitivno karakter i da ce biti odlicno pojacanje.

On i Michy nebo i zemlja, koja uključenost u igru, koji impact, za 5 min što je igrao pokaza više nego michy. Bravo, samo nastavi

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.