Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alvaro Morata (2017-2020, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 455
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Neko na njemu pere pare. Drugog objašnjenja nema.

• Update: Real -> Juventus -> Real -> Chelsea -> Atletico -> Juventus -> Atletico   Naime, on je zadnje 2 sezone bio na posudbi iz Atletica u Juventusu. Prije toga je bi

• Realno samo se vratio u svoj klub, isto kao sto cemo mi vratiti Bakayoka nazalost Niko ga ja mislim vise nece i to je to.

U Singapuru je sa ekipom, imao je trening danas.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/889140425583243264

Očekivao bih da će dobiti minute protiv Bayerna, nema razloga da se čeka.

Dobice vjerovatno nekih pola sata, treba uzeti u obzir da je momak u par dana doslovno proputovao (tj. preletio) citav svijet. Iz Amerike do Londona pa u Singapur.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

https://twitter.com/ChelseaFC/status/889155791537676289

Lepo se oznojio

DFbvDOvXgAIhXlS.jpg

DFbvEMnXsAEoVs-.jpg

DFbvDw1XsAAs7SC.jpg

Obično se priča kako su Španci kao fizički preslabi za PL, no, zapravo deluje prilično snažno.

Evo sta je rekao za Moratu Conte.

Morata trained with his new team-mates for the first time last night and Conte hopes the Spaniard will feature against Bayern.

‘My plan is to give him the possibility to play part of the game, but not from the start because he only arrived yesterday and started to work with us,’ said Conte.

‘Morata is a young player who has a lot of experience in his career because he played with two big teams in Real Madrid and Juventus. He has also played a lot of games in the Champions League and won it last season.

‘He can have a big impact in the Premier League. It’s different if you compare it to leagues in other countries because it’s very tough and physically it’s strong, but Morata is ready to have a big impact.’
Ne boji se sto bije los glas broj 9 Chelsea.

Svidja mi se to. :D

A ruku na srce, kontam da je konačno dočekao da nosi broj 9 sinonim za prvu iglu napada.
Vjerovatno mi svi pretjerujemo,ali ni Morata nije ono što smo očekivali.Svi su govorili visok je, snažan ono što sam ja vidio izgledalo je kao da gledam spretnijeg Torresa.Ima Morata sjajnu tehniku,ali ako misli se samo oslanjati na tehniku neće daleko stići u PL.Za nas je idealan bio Lukaku jer nama su najbolje pasali takvi igrači,robusni (Drogba,Costa).Meni ništa draže ne bi bilo nego da Morata zabije 20+ i da pojedem govno s ovim postom,ali čisto sumnjam.

ne moze Morata biti toliki flop, ali pricekajmo, ja se samo bojim da cemo cekati neko vrijeme da eventualno proradi Morata, u najgorem slucaju jednu sezonu. ovo je vrlo moguce zbog Contea, koji ga je, eto, zelio i u Juventusu.

Bas kao sto je rekao soxx ne možeš mu suditi na osnovu 90 minuta. Danas je vise igrao neko krilo ili mutaciju krila i špica. Totalno bez veze.

Pored svega toga, ceo tim je igrao kao da su ih juce našli na ulici i rekli, hajde danas na termin. I protiv Bayerna i protiv Intera su tako igrali.

Definitivno ce mu trebati period adaptacije, sudicemo na kraju sezone.

Kakvi instruktori na forumu. U 90min ocijene igraca i znaju mu buducnost

Pa nije Morata od jučer igrač jebo ga ja. Svi mi znamo tko je Morata. Realova klupa, 15 golova po sezoni mu je vrh vrhova u najboljem slučaju kako u Realu tako u Juventusu. Dokazano nije WC. I sad ispade da ga mi ocjenjujemo na osnovu pripremne utakmice. Naravno da nismo. On je u ovoj pripremnoj utakmici pokazao tko je i šta je i šta možemo očekivati od njega i vjerujem da neće puno odstupati od naših očekivanja.

Haha. Bio je zamjena Mandžukiću i Benzemi i plaćen je 70 milijuna eura. Eto koliko je loš i koliko je Conte očajno procijenio. Komotno je mogao Icardija, Aubameyanga ili nekog jednako dobrog dovesti za iste novce. Sjećam se Morate još od prvih dana pod Mourinhom, katastrofalan je bio, zabijao se u igrače, nije mogao driblati, izboriti čistu poziciju za šut, nije mogao ništa. S pravom nije dobivao minute. Morata neće zamjeniti Costu, neće biti ni blizu Torresa. Chelsea mi se čini bolja ekipa za nekog centarfora nego čistu devetku zato jer imamo samo fizikalce u ekipi, glavni kreator Fabregas grije klupu. Za igru sa devetkom obično treba puno lopti u prostor i izgrađena pozicija za šut, Morata nema taj osjećaj. Jedan Thomas Muller je još lošiji u kretanju od Morate, ali ima nos za gol kao nitko i zna gdje treba biti, kao Inzaghi nekad.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.