19. juli 2017.9 god. comment_273066 Baš mi je drago jer je Morata bio Unitedov prvi pick, a Real tražio 90 mil eura od Uniteda, nešto gadno su se okomili jedno na drugo :D Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273068 Nek nam je sa srecom, nadam se da ce opravdati visoku cijenu. Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273069 Nisam optimistican. Nadam se da grijesim ali imam osjecaj da ce failati. Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273072 Ako niÅ¡ta, loÅ¡iji od Costinog drugog polugodiÅ¡ta ne može bit nikako, ako smo tad pobjeÄ‘ivali pobjeÄ‘ivat ćemo i s njim. Morata je tehniÄki jak pa neÄe uniÅ¡tavat napade, možda nije tipiÄan golgeter pa će zabijat manje od Coste ali će zato imat viÅ¡e asistencija i uz njega će Hazard i Willan/Pedro zabijat joÅ¡ viÅ¡e. InaÄe, satistika iz Reala: u 26 utakmica u primeri (od Äega je samo 14 starta od prve) zabia je 15 golova i napravia 4 asista Å¡to je Äisto solidna satistika s obzirom na ne redovitu igru. U prosjeku zabija svakih 88 minuta. U LP je joÅ¡ nadoda 3 gola u 9 utakmica (samo 1 starta od prve). U svakom sluÄaju, živil bili pa vidili. Solidan igraÄ koji se može pokazat top, a može i flop. Ja osobno, za razliku od većine forumaÅ¡a, mislim da će bit pun pogodak. A i vjerujem Conteu Äiji je on prvi izbor. Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273076 Å to se tiÄe statistike u Realu, to možemo okaÄiti maÄku o rep. Lik dolazi u najjaÄu ligu na svijetu u kojoj zadnji na tabeli pobijedi prvog, u kojoj se i najmanje greÅ¡ke kažnjavaju, u kojoj Å ampion sljedeću sezonu zavrÅ¡i deseti, ovdje niÅ¡ta nije nemoguće. Ovo nije liga jednog kluba (Italija) niti dva-tri (Å panija), ovo je Premier Liga. Ovdje će morati da guzove dobro oznoji i da trÄi ko konj. U svakom sluÄaju, rijeÅ¡ili smo se "LUÄAKA" Coste i doveli smo nadam se kvalitetnu zamjenu koji će biti bolji od Coste. DOBRODOÅ AO. Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273077 Da je kako diega staviti da truhne godinu citavu, pa onda ga tek dati za 20tak miliona, samo da rijesimo plate, a on nece uopste moci tako povratiti formu. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273080 Morata je tehniÄki jak pa neÄe uniÅ¡tavat napade, možda nije tipiÄan golgeter pa će zabijat manje od Coste ali će zato imat viÅ¡e asistencija i uz njega će Hazard i Willan/Pedro zabijat joÅ¡ viÅ¡e. Morata je bio rezerva na klupi Madrida. Morata je bio zamjena Mandžukiću u Juventusu i Benzemi u Madridu. Nije on nikakav golgeter. U najboljem sluÄaju neće biti ni 50% od Coste po važnosti. BaÅ¡ mi je drago jer je Morata bio Unitedov prvi pick, a Real tražio 90 mil eura od Uniteda, neÅ¡to gadno su se okomili jedno na drugo :D Prije će biti da je Conte doveo Moratu iz oÄaja jer koliko sam vidio u novinama, nema kluba kojem nije poslao ponudu za napadaÄa jer oÄito nitko ne želi imati posla s njim. Chelsea je dobio maÄka u vreći. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273083 Nikad mi nije bilo važno koliko troÅ¡imo, nisu novci iz naÅ¡eg džepa nego gazdinog a nije se ni on namuÄio za njih. ALI kad sam vidio da smo dali s bonusima 85 mil eura i da nam je to najskuplje pojaÄanje u povijesti ma jebote plakalo mi se. Ne bi mi bilo žao da smo toliko dali za Sancheza, Griezmanna, Aubameyanga, Aguera, Neymara i tako igraÄe koji su WC i koji Äine razliku na terenu. ALI za jebenog Moratu koji je po meni rang Girouda pa Äak i loÅ¡iji. Pa to je za zatvora. A onako olako pustiti Solankea. TUGA! Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273088 Kada razmislim o prvim napadackim opcijama prvih 6 ekipa, mi i Liverpul se hladno borimo za to 5. mjesto. Tott ima Kane-a, Arsenal Lacazeta, City Aguera, United Lukakua, znaci redom sve bolji napadaci od Morate. Realno, napadac nam je najslabija karika u prvih 11. Ipak, treba sacekat i vidjeti. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273089 De ba ljudi sacekajte nek frajer zaigra pa onda mozete pljuvati ako zasluzi. Nema te guzice koja zna sta ce se desiti s njim, dal ce biti pojacanje ili ne, tako da ne treba pljuvati bez razloga. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273090 Haha, lik nije odigrao ni minute a nekima je on već najslabija karika. Dajte ljudi prestanite u svemu tražit negativnost. I champion, Morata je bio prva opcija tvog Moua, pa kad su im iz Reala nabili cijenu (veću nego sad nama, oÄito nisu u dobrim odnosima) su se okrenuli Lukaku. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273091 Ja mislim da smo poslali 85 miliona za Sancheza da bi Arsenal prihvatio bez problema. Realna vrijednost Morate je 40 miliona. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273092 Å to se mene tiÄe nikada ga ne bi doveo u klub da mi bude prvi Å¡pic jer ne vjerujem da nas on može nositi do nekog velikog uspjeha, prosto nemam dobro miÅ¡ljenje o njemu, uglavnom bio rezerva. Naravno ja bi volio da uvali 40 golova sljedeće sezone ali ipak nisam ubjeÄ‘en da je ovo dobar potez viÅ¡e sam bio za Lukakua.. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273093 Realno on i ne treba nesto previse golova, nego da nam pospjesi golove cijelog napada i ako sam da 15-20 golova bilo bi vrh. Samo da nam all round igra bude dobra, tu bi i hazard i pedro trebali profitirati, naravno i fabregas Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273098 I champion, Morata je bio prva opcija tvog Moua, pa kad su im iz Reala nabili cijenu (veću nego sad nama, oÄito nisu u dobrim odnosima) su se okrenuli Lukaku. Ima smisla to sa tim odnosima, nakon onoga Å¡to je United uradio sa De Geaom. Al Murinjo bi vervoatno doveo bilo kog igraÄa kog smo i mi tražili, njegova transfer politika se svodi na to da dovodi Ravioline igraÄe, i na igraÄe koje Chelsea traži, Lukaku je bio oba.https://twitter.com/KingBakayoko/status/887981428255973376?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FKingBakayoko%2Fstatus%2F887981428255973376 Brt. samo Å¡to je sledeo, odmah ga leÅ¡inari spopadaju. No, dobro je Å¡to već parla engleski. Jedan komentar me nasmejao (zato Å¡to je istinit) ide: "prvi dan u Engleskoj, a već priÄa bolje od Coste". Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273100 http://www.chelsea-news.co/2017/07/fernando-torres-offers-help-morata-striker-lands-uk-complete-chelsea-transfer/ Ako mu ovaj bude pomagao ja mu predviđam 3 gola po sezoni. Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273158 definitivno nece, sumnjam da ce biti i na klupi, mada bi mozda od one druge mogao nastupiti Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273164 Uzeo devetku,nek su mu svi sveci na pomoći. je l to zvaniÄno ? izvor ? Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273169 Tek sleteo u London i pridružiće se ekipi u Singapuru mislim, i da se odmah prikljuÄio ekipi, ne bi sigurno debitovao od jetlaga, do juÄe je Äovek bio u Los Angelesu, promeniće 3 kontinenta u par dana. Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273170 Nema sanse da ce igrati sutra, upitan je i protiv Bayerna, mozda dobije poluvrijeme protiv Intera. Prijavi
23. juli 2017.9 god. comment_273215 Otvorite anketu na ovoj temi recimo "Smatrate li da će Morata prebaciti 15 golova u sezoni" Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.