Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Jbg Cae, ali on je otišao u United pa sad svi moramo govoriti kako on uopće nije neki igrač.

Naprotiv, otišao je iz Čelsija pa nema potrebe da se lažemo da je svetska klasa. :P

Ma de, serete svi.. nmg se nervirat.. kad je sa Drogbom kido onda je bio bog i batina, sad kad smo ga prodali i kad je losiji igrac,onda ispadne da nikad nije znao igrat fudbala.. to je ko da navijaci liverpoola kazu da je torres bio retard i los igrac dok je igro u liverpoolu

Mata je proÅ¡log ljeta doÅ¡ao iz Chelseaja u transferu vrijednom 50 milijuna eura, a 26-godiÅ¡nji Å¡panjolski veznjak sve se rjeÄ‘e nalazi u prvom planu Louisa van Gaala. Zadnji put je u prvenstvenoj utakmici startao 17. siječnja, a koliko nizozemski trener vjeruje u njegove kreatorske sposobnosti govori podatak kako je ove sezone Wayne Rooney zadužen za organizaciju igre Uniteda.

Kada je već tako, onda nije čudno da se sve glasnije spominje kako bi Mata mogao napustiti United, a destinacija bi mu, izgleda, mogla biti Å panjolska. Tako je prije nekoliko dana ugledni Mundo Deportivo posvetio naslovnicu i veliki tekst mogućem transferu Mate u Barcelonu, koja bi ga kupila kada im istekne FIFA-ina suspenzija na transfere, ali danas se pojavila vijest i kako se u igru ubacio i Atlético Madrid.

Momčad Diega Simeonea će na ljetu dobiti financijsku injekciju od novog suvlasnika, a Daily Star donosi kako je glavna meta upravo Mata. TeÅ¡ko je za pretpostaviti koliko će iznositi eventualni Matin transfer, ali u slučaju da se počnu službeni pregovori na relaciji Old Trafford-Vicente Calderon, Manchester United bi želio u cijeli posao ubaciti Kokea. No, to će biti praktično nemoguć posao jer je on nedavno rekao kako bi volio karijeru zavrÅ¡iti u Atléticu. A kada ti to reče dijete kluba i jedan od najboljih igrača, onda bi eventualni transfer navukao bijes navijača. Simeone zna da takvo Å¡to ne smije 

• 1 mjesec kasnije...

Gdje ste OSCAROLJUBITELJI? Pogledajte Tatu Matu, čovjeka kojem Mourinho nije dao pravu priliku.

Eh da nam je sad on, Salah i De Bruyne pa da im Mou dadne pravu priliku ko Cholo svojim ratnicima u Atleticu. Ali jock, prije će Mou Ramiresa gurnuti na tu poziciju. Jebi ga.

Boze kakav majstor, kako on lako igra fudbal. Kad se setim njega i Azara kako su kombinovali...

MATA ponovo jase. Svaka cast doktore. Van Gal osjetio  kad da mu da sansu. Sjajni golovi, prvi slabijom desnom, drugi odlicne makazice. Na ljeto se Mata vraca kuci :D 

Gdje ste OSCAROLJUBITELJI? Pogledajte Tatu Matu, čovjeka kojem Mourinho nije dao pravu priliku.

Eh da nam je sad on, Salah i De Bruyne pa da im Mou dadne pravu priliku ko Cholo svojim ratnicima u Atleticu. Ali jock, prije će Mou Ramiresa gurnuti na tu poziciju. Jebi ga.

I Staridž je dao gol

Cim sam vidio da je dao 2 gola, znao sam da ce cae ovdje plakati :D

Diablo, jebo ga ja, bolje za Matom plakati nego govoriti da Oscar ima dobru statistiku ko što ti voliš. Mene bi bilo stid reći išta fino za Oscara :P

u drugom planu u junajtedu i pitanje je dal će i nakon ovoga dobiti više šanse

u globalu mislim da je to promašen transfer za njega,jako podcenjen i pored van Genijalovih taktkičkih avantura teško da će ubiti veću minutažu

njegove prednosti su vizija,fantastičan centaršut,dodavanja medjutim slab je pod pritiskom,defanzivno neupotrebljiv,spor je strašno i mekan u duelima

juče Moreno napravio dve greške,aj nije samo to njegova krivica nego i ostatka odbrane ali taman tolko da Mata zabije

problem je u tome što bilo koja ekipa koja je ozbiljnija(a to jeste i liverpul) nego su juče odigrali katastrofalno plus što su posle nekog vremena ponovo isplivali na površinu neki njihovi nedostaci,trebala bi Matu na krilu da zaustavi bez većih problema

nikad on neće dostići svoj puni potencijal u junajtedu ,zablistaće na trenutke kao juče i to je to

lik mora igrati 10-tku a ne na krilu

• 2 sedmice kasnije...

Dao gol iz ofsajda koji je priznat, kakvu smo igračinu pustili.

OD nasih 25 igraca 24 u onoj situaciji ne bi dalo gol, pa ti vidi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.