6. februar 2015.11 god. comment_201773 Jbg Cae, ali on je otiÅ¡ao u United pa sad svi moramo govoriti kako on uopće nije neki igraÄ. Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201799 Jbg Cae, ali on je otiÅ¡ao u United pa sad svi moramo govoriti kako on uopće nije neki igraÄ. Naprotiv, otiÅ¡ao je iz ÄŒelsija pa nema potrebe da se lažemo da je svetska klasa. :P Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201820 Ma de, serete svi.. nmg se nervirat.. kad je sa Drogbom kido onda je bio bog i batina, sad kad smo ga prodali i kad je losiji igrac,onda ispadne da nikad nije znao igrat fudbala.. to je ko da navijaci liverpoola kazu da je torres bio retard i los igrac dok je igro u liverpoolu Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201823 Pa ko to govori? Samo kazemo da je los sada, sto i jest, na vrijeme smo ga prodali i za dobre pare. I trolles je bio nekada svjetska klasa. Prijavi
15. februar 2015.11 god. comment_203377 Mata je proÅ¡log ljeta doÅ¡ao iz Chelseaja u transferu vrijednom 50 milijuna eura, a 26-godiÅ¡nji Å¡panjolski veznjak sve se rjeÄ‘e nalazi u prvom planu Louisa van Gaala. Zadnji put je u prvenstvenoj utakmici startao 17. sijeÄnja, a koliko nizozemski trener vjeruje u njegove kreatorske sposobnosti govori podatak kako je ove sezone Wayne Rooney zadužen za organizaciju igre Uniteda. Kada je već tako, onda nije Äudno da se sve glasnije spominje kako bi Mata mogao napustiti United, a destinacija bi mu, izgleda, mogla biti Å panjolska. Tako je prije nekoliko dana ugledni Mundo Deportivo posvetio naslovnicu i veliki tekst mogućem transferu Mate u Barcelonu, koja bi ga kupila kada im istekne FIFA-ina suspenzija na transfere, ali danas se pojavila vijest i kako se u igru ubacio i Atlético Madrid. MomÄad Diega Simeonea će na ljetu dobiti financijsku injekciju od novog suvlasnika, a Daily Star donosi kako je glavna meta upravo Mata. TeÅ¡ko je za pretpostaviti koliko će iznositi eventualni Matin transfer, ali u sluÄaju da se poÄnu službeni pregovori na relaciji Old Trafford-Vicente Calderon, Manchester United bi želio u cijeli posao ubaciti Kokea. No, to će biti praktiÄno nemoguć posao jer je on nedavno rekao kako bi volio karijeru zavrÅ¡iti u Atléticu. A kada ti to reÄe dijete kluba i jedan od najboljih igraÄa, onda bi eventualni transfer navukao bijes navijaÄa. Simeone zna da takvo Å¡to ne smije Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209788 Gdje ste OSCAROLJUBITELJI? Pogledajte Tatu Matu, Äovjeka kojem Mourinho nije dao pravu priliku. Eh da nam je sad on, Salah i De Bruyne pa da im Mou dadne pravu priliku ko Cholo svojim ratnicima u Atleticu. Ali jock, prije će Mou Ramiresa gurnuti na tu poziciju. Jebi ga. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209790 Boze kakav majstor, kako on lako igra fudbal. Kad se setim njega i Azara kako su kombinovali... Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209794 MATA ponovo jase. Svaka cast doktore. Van Gal osjetio kad da mu da sansu. Sjajni golovi, prvi slabijom desnom, drugi odlicne makazice. Na ljeto se Mata vraca kuci :D Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209799 Gdje ste OSCAROLJUBITELJI? Pogledajte Tatu Matu, Äovjeka kojem Mourinho nije dao pravu priliku. Eh da nam je sad on, Salah i De Bruyne pa da im Mou dadne pravu priliku ko Cholo svojim ratnicima u Atleticu. Ali jock, prije će Mou Ramiresa gurnuti na tu poziciju. Jebi ga. I Staridž je dao gol Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209965 Danas potpuno nevidljiv na terenu 2 kontakta s loptom dva prelijepa pogotka . Doviđenja i prijatno ! Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209973 Cim sam vidio da je dao 2 gola, znao sam da ce cae ovdje plakati :D Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_210038 Cim sam vidio da je dao 2 gola, znao sam da ce cae ovdje plakati :D Diablo, jebo ga ja, bolje za Matom plakati nego govoriti da Oscar ima dobru statistiku ko što ti voliš. Mene bi bilo stid reći išta fino za Oscara :P Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210053 u drugom planu u junajtedu i pitanje je dal će i nakon ovoga dobiti viÅ¡e Å¡anse u globalu mislim da je to promaÅ¡en transfer za njega,jako podcenjen i pored van Genijalovih taktkiÄkih avantura teÅ¡ko da će ubiti veću minutažu njegove prednosti su vizija,fantastiÄan centarÅ¡ut,dodavanja medjutim slab je pod pritiskom,defanzivno neupotrebljiv,spor je straÅ¡no i mekan u duelima juÄe Moreno napravio dve greÅ¡ke,aj nije samo to njegova krivica nego i ostatka odbrane ali taman tolko da Mata zabije problem je u tome Å¡to bilo koja ekipa koja je ozbiljnija(a to jeste i liverpul) nego su juÄe odigrali katastrofalno plus Å¡to su posle nekog vremena ponovo isplivali na povrÅ¡inu neki njihovi nedostaci,trebala bi Matu na krilu da zaustavi bez većih problema nikad on neće dostići svoj puni potencijal u junajtedu ,zablistaće na trenutke kao juÄe i to je to lik mora igrati 10-tku a ne na krilu Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_211934 Pa šta ako nam zabije, nije kraj svijeta.. Ono što svakako mislim je da bi puno više imali koristi od njega nego od Oscara. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212820 Dao gol iz ofsajda koji je priznat, kakvu smo igraÄinu pustili. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212839 Dao gol iz ofsajda koji je priznat, kakvu smo igraÄinu pustili. OD nasih 25 igraca 24 u onoj situaciji ne bi dalo gol, pa ti vidi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.