4. septembar 2013.13 god. comment_143150 Otkako sam video da neki Murinja krive za današnje probleme u italijanskom i španskom fudbalu, više me ništa ne može začuditi. 8-} Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143183 Koja šuplja glava je napravila tu sliku, u zivotu nisam nista gluplje procitao ni vidio!!! Ti igraci su sami sebe unistili... Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143220 Hahha uništio Quaresmu. Taj je propao ko žeton još u Farseloni. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143237 Koja šuplja glava je napravila tu sliku, u zivotu nisam nista gluplje procitao ni vidio!!! Ti igraci su sami sebe unistili... Engleski portal 'Global football news ' Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143266 Engleski portal 'Global football news ' Njih ne priznaje ni Negrosport, tako da nisu relevantni. Možda Mourinho čuva Matu za Ligu prvaka, kao što Real čuva Casillasa. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143292 Njih ne priznaje ni Negrosport, tako da nisu relevantni. Možda Mourinho čuva Matu za Ligu prvaka, kao što Real čuva Casillasa. a eto meni slucajno naletili na fb, imaju ponekad smjesnih i interesantnih objava slika, ali vise imaju ovako ovi glupi #-o Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143801 „Mata je fudbaler koji je u poslednje dve godine bio jedan od najboljih pojedinaca u našoj ekipi. Kasno se priključio ekipi ovog leta, ali je ipak imao vremena da radi i sustigne ostatak tima. On je fudbaler koji je veoma važan za naš tim.“ „Bitno je da nastavi da trenira i da koristi svaku priliku. Po meni, Mata je jedan od najboljih igrača u ligi. Osim toga, u pitanju je zaista sjajan momak.“ rekao je Branislav Ivanović. Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_143960 JT iz tako ruznog djeteta se pretvorio u svjetsklg jebaca :D Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_144066 Prosječna partija. Nervira me to što nikako ne može dobit neki fizički duel, ali nikako. Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_144092 E jbga Mata imo je preduslove da odigra odlicno. Bio je odmoran tj. nije bio aktivan u reprezentaciji a i poceo je odpocetka dobio sansu da se dokaze Mou ali eto propustio je :( Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_144101 Prosječna partija. Nervira me to što nikako ne može dobit neki fizički duel, ali nikako. Ali zato moze da predribla dvojicu, asistira, zabije itd, itd... Prijavi
15. septembar 2013.13 god. comment_144213 Daily Mail ga vec u januaru seli u Napoli ili Atletico M. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2420816/Rob-Shepherd-Mesut-Ozils-fathers-fixer-fee-scuppered-Manchester-United-City-Juan-Matas-breaking-point-Luis-Suarez-wants-Real-Madrid-switch--The-Football-Grapevine.html Prijavi
15. septembar 2013.13 god. comment_144214 Daily Mail ga vec u januaru seli u Napoli ili Atletico M. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2420816/Rob-Shepherd-Mesut-Ozils-fathers-fixer-fee-scuppered-Manchester-United-City-Juan-Matas-breaking-point-Luis-Suarez-wants-Real-Madrid-switch--The-Football-Grapevine.html To je po meni jako realno,Mata kod Murinja nema buducnost,vidi se da je ovo na njega uticalo sve sto se desavalo! Prijavi
15. septembar 2013.13 god. comment_144244 To je po meni jako realno,Mata kod Murinja nema buducnost,vidi se da je ovo na njega uticalo sve sto se desavalo! jes da, Mata dok je bio standardan i ponajbolji igrac Chelsea nije bio siguran u spanskoj reprezentaciji a kamoli sad. zato se bojim da ce u januaru vec otici negdje gdje ce biti standardan da jos uspije dobit kartu za SP :( naravno sezona je tek pocela, mozda mu krene na bolje al cisto sumnjam Prijavi
21. septembar 2013.13 god. comment_145031 Uvek uz ekipu. Inace Mou je izjavio da ce sledecu utakmicu poceti i da zeli da mu Mata pokaze da zasluzuje da igra prvu postavu i da je Mourinhno pogresio,. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.