Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Onda neka ga pusti da ide. Covek je bio blizu prve postave u reprezentaciji, a sad tesko da ce uopste dobiti i poziv. Ne znam stvarno sta je njemu u planu.

Dok je Del Boske selektor Mata nece biti u prvoj postavi! 20.golva i 35. asistencija bolji od Inijeste,cavija i Fabregasa prosle sezone i on njima greje klupu na Kupu Konfederacija....pitam se sta jos treba da uradi da bi igrao u prvih 11. za reperezentaciju Spanije?

Sky Sports’ News Andy Burton brings us an update on Juan Mata, who has been linked with a move away from Chelsea all summer despite Jose Mourinho insisting he remains a key part of his plans at Stamford Bridge. Paris St Germain have been linked with a late swoop but it is understood that there is no truth in those reports and he will be staying with the Blues.

Ne budite ludi, nemoguce je jednostavno da tata mata ode :D

Pa ako prodate Boga pa ja ne znam sta da vam covjek uradi na koji nacin da vas kolje tupom stranom noža ma šta tupom onom drškom vas treba klat, pa jebo vam pas mater da njega nema kurac bi osvojili bili bi gori od liverpula zadnje 2 godine. Dovodite neke igrače koji Mati ne mogu ni kondom s kurca skinut i onda njega prodajete pa jebem vam varzilo da li ste normalni

Pa jel ima igdje trunka ikakva gdje smo pokazali da zelimo prodati Matu ???? Tako su price kruzile i za Luiza i zaigra protiv bayerna od prve.

Onda neka ga pusti da ide. Covek je bio blizu prve postave u reprezentaciji, a sad tesko da ce uopste dobiti i poziv. Ne znam stvarno sta je njemu u planu.

nije dobio poziv ni on ni Tores za naredne utakmice s reprezentacijama.

prdnuo si

Vjeruj da mi nije do zajebancije -.-' .  

Nece valjda Mou naseg najboljeg igraca zadnje 2 godine prodati u PSG .

Ista situacija i kod mene je bila :) sreca njihova pa nisu zasrali sa Matom, mada mi je nesto sumnjivo to sve vidjecemo na zimu.

Huh, sinoć sam izludio dok nisam vidio da je kraj Deadlinea. Bio bih jako razočaran da je Juan otišao. Još od samog dolaska, jedan mi je od najdražih igrača u redovima Chelsea. Njegova versatilnost znatno pomaže igri Bluesa, a da je otišao napravio bi veliku rupu u veznom redu.

http://www.youtube.com/watch?v=lIFH5DhdePM

Kakvi oscari, kevini,williani, surlei pored ovog genijalca.

Taj mora u prvu postavu samo da formu uhvati. Lik nas je cupao sam u vrijeme AVB-a svojim potezima,asistima golovima.

Covjek koji moze asistirati Torresu gol. Cak kad je bio gori nego danas.

Ozbiljno yebo bi sve da se sinoc oglasilo da smo ga prodali, pa i plakao bi.
Ovaj lik je toliki gospodin nebi taj mrava zgazio koliko je dusa od covjeka. Nikad se nece cuti za njega nesto lose isto kao i za Lampsa.

KEEP CALM AND LOVE JUAN MATA

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.