5. novembar 2017.8 god. comment_276181 Kante doktor sredine terena, nosi ogroman teret. Em nije klasicni razbijac nego igra čovek pametno, smireno, ako izgubi loptu samo što se ne smeje i oduzme je. Igračina. Tačno bez njega smo 30% slabiji. Prijavi
5. novembar 2017.8 god. comment_276207 Kante doktor sredine terena, nosi ogroman teret. Em nije klasicni razbijac nego igra čovek pametno, smireno, ako izgubi loptu samo što se ne smeje i oduzme je. Igračina. Tačno bez njega smo 30% slabiji. najbolji opis onoga šta je čovjek odigrao za chelsea od kada je došao :) samo neka nastavi tako, ako ne i bolje Prijavi
18. novembar 2017.8 god. comment_276452 N’Golo Kante intercepts his hair before it even grows. Prevrnuo sam se :D Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279857 Ovaj covjek je bolesno dobar i konstantan. Nevjerovatna igracina. Tuga je koliko je bolji od svih ostalih opcija u sredini terena, pa kad spojis mrtvace Fabregasa, Drinkwatera i Bakayoka ne dobijes pola Kantea. Danas Messi probo par puta kraj njeg, ma kakvi kad je vidio da ne moze morao preci na drugu stranu. Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280509 https://www.telegraph.co.uk/football/2018/03/05/ngolo-kante-fainted-chelsea-training-ground-ahead-trip-manchester/ Prijavi
6. mart 2018.8 god. comment_280555 Treba ga ko čuvati kao i Hazarda tako što ćeš mu dati dva retarda pored njega,jedan desno jedan lijevo za kojima će on trčati i popravljati sranja koja naprave. Prijavi
6. mart 2018.8 god. comment_280556 Jbt dali mu fabregasa i drinkwatera pored, koja smo mi komedija od kluba.. Pa daj mu jednog verattija, je da je propuh u glavi al sredi se to, bili bi garantiram za jedno 50 % bolji u totali Prijavi
6. mart 2018.8 god. comment_280558 Pa Matic je oslabio bar za 40% samo radi Fabregasa. Garantujem to, znaci ono sto je Nemanja igrao prve dvije polusezone je na ovom Kanteovom nivou bilo. Zato se i jeste potrosio radi katalonskog setaca. A zamisli kakav je masterclass tek Kante kada je u Leicesteru uspio donijeti titulu samo sa ovim Drinkwaterom kraj sebe. Prijavi
6. mart 2018.8 god. comment_280559 Pa Matic je oslabio bar za 40% samo radi Fabregasa. Garantujem to, znaci ono sto je Nemanja igrao prve dvije polusezone je na ovom Kanteovom nivou bilo. Zato se i jeste potrosio radi katalonskog setaca. A zamisli kakav je masterclass tek Kante kada je u Leicesteru uspio donijeti titulu samo sa ovim Drinkwaterom kraj sebe. I čovjek ode iz Leicestera a mi mu dovucemo starog kompanjona Drinkwatera i ni više ni manje nego za iste pare kao što smo dali za Kantea, valjda smo mislili da cemo replicirat leicesterovu sezonu Prijavi
6. mart 2018.8 god. comment_280560 Ja jebote tuge, fakticki kad shvatis da smo mi skuplje platili Drinka nego Ngola. :hail: Prijavi
6. mart 2018.8 god. comment_280565 Ja jebote tuge, fakticki kad shvatis da smo mi skuplje platili Drinka nego Ngola. :hail: Pogledaj opet neke cifre u poslenja 4 prelazna roka, odma ces pocet klanjat i učit Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280757 Još jedanom pokazao da je klasa za sebe, danas je bio u dva najbolja igrača na terenu. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280774 Jel ziv Buskets onaj.. Pola im ekipe grceve dobilo u 60. minuti a maleni Ngolo je mogo jos i do Londona otrcati, ne bi se umorio.. Kakva je ovo igracina, ali strah me da uz jos koji mec kraj Fabregasa ne sagori i on ko sto je Matic sagorio. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280781 Jel ziv Buskets onaj.. Pola im ekipe grceve dobilo u 60. minuti a maleni Ngolo je mogo jos i do Londona otrcati, ne bi se umorio.. Kakva je ovo igracina, ali strah me da uz jos koji mec kraj Fabregasa ne sagori i on ko sto je Matic sagorio. Tačno kod one situacije kada je nekako prošao pored igrača barse ali ne i fabregasa dobio sam flashback Ramiresa i kontao ova lopta ide u gol aii jebi ga :D Prijavi
18. mart 2018.8 god. comment_280857 Treba neko reci Golu da je utakmica zavrsila, moze prestati s trcanjem... A kakav igrac, nevidjeno nesto. Prijavi
18. mart 2018.8 god. comment_280859 N'Golo Kanté protiv Leicestera:67 dodavanja (88%)7 osvojenih duela4 uspješna driblinga3 ključna dodavanja1 asistencija 0 izgubljenih lopti Prijavi
18. mart 2018.8 god. comment_280866 Nenormalno smo sretni, Kantea smo dobili za 32 miliona cini mi se. Pa Mahreza ce prodati za duple pare :D Prijavi
20. mart 2018.8 god. comment_280905 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5522463/NGolo-Kante-commits-future-Chelsea-amid-PSG-interest.html ‘I am at home. It is my club, I am a Chelsea player,’ said Kante. Tako je kralju! Pisaj po Nosonji mamu mu jebem, i svim ostalim pedercicima unutar ekipe. Njemu dajte 200 hiljada, ma i 300 ako treba. Kakvi Kurtoni kakve picke materine. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.