Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

• 2 sedmice kasnije...
Kante doktor sredine terena, nosi ogroman teret. Em nije klasicni razbijac nego igra čovek pametno, smireno, ako izgubi loptu samo što se ne smeje i oduzme je.

Igračina. Tačno bez njega smo 30% slabiji.

Kante doktor sredine terena, nosi ogroman teret. Em nije klasicni razbijac nego igra čovek pametno, smireno, ako izgubi loptu samo što se ne smeje i oduzme je.

Igračina. Tačno bez njega smo 30% slabiji.

najbolji opis onoga šta je čovjek odigrao za chelsea od kada je došao :) samo neka nastavi tako, ako ne i bolje

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
Ovaj covjek je bolesno dobar i konstantan. Nevjerovatna igracina. Tuga je koliko je bolji od svih ostalih opcija u sredini terena, pa kad spojis mrtvace Fabregasa, Drinkwatera i Bakayoka ne dobijes pola Kantea. Danas Messi probo par puta kraj njeg, ma kakvi kad je vidio da ne moze morao preci na drugu stranu.
  • 2 sedmice kasnije...
Treba ga ko čuvati kao i Hazarda tako što ćeš mu dati dva retarda pored njega,jedan desno jedan lijevo za kojima će on trčati i popravljati sranja koja naprave.

Jbt dali mu fabregasa i drinkwatera pored, koja smo mi komedija od kluba.. Pa daj mu jednog verattija, je da je propuh u glavi al sredi se to, bili bi garantiram za jedno 50 % bolji u totali

Pa Matic je oslabio bar za 40% samo radi Fabregasa. Garantujem to, znaci ono sto je Nemanja igrao prve dvije polusezone je na ovom Kanteovom nivou bilo. Zato se i jeste potrosio radi katalonskog setaca.

A zamisli kakav je masterclass tek Kante kada je u Leicesteru uspio donijeti titulu samo sa ovim Drinkwaterom kraj sebe. 

Pa Matic je oslabio bar za 40% samo radi Fabregasa. Garantujem to, znaci ono sto je Nemanja igrao prve dvije polusezone je na ovom Kanteovom nivou bilo. Zato se i jeste potrosio radi katalonskog setaca.

A zamisli kakav je masterclass tek Kante kada je u Leicesteru uspio donijeti titulu samo sa ovim Drinkwaterom kraj sebe. 

I čovjek ode iz Leicestera a mi mu dovucemo starog kompanjona Drinkwatera i ni više ni manje nego za iste pare kao što smo dali za Kantea, valjda smo mislili da cemo replicirat leicesterovu sezonu

Jel ziv Buskets onaj.. Pola im ekipe grceve dobilo u 60. minuti a maleni Ngolo je mogo jos i do Londona otrcati, ne bi se umorio.. Kakva je ovo igracina, ali strah me da uz jos koji mec kraj Fabregasa ne sagori i on ko sto je Matic sagorio.

Jel ziv Buskets onaj.. Pola im ekipe grceve dobilo u 60. minuti a maleni Ngolo je mogo jos i do Londona otrcati, ne bi se umorio.. Kakva je ovo igracina, ali strah me da uz jos koji mec kraj Fabregasa ne sagori i on ko sto je Matic sagorio.

Tačno kod one situacije kada je nekako prošao pored igrača barse ali ne i fabregasa dobio sam flashback Ramiresa i kontao ova lopta ide u gol aii jebi ga :D

N'Golo Kanté protiv Leicestera:
67 dodavanja (88%)
7 osvojenih duela
4 uspješna driblinga
3 ključna dodavanja
1 asistencija
0 izgubljenih lopti

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5522463/NGolo-Kante-commits-future-Chelsea-amid-PSG-interest.html

‘I am at home. It is my club, I am a Chelsea player,’ said Kante.

Tako je kralju! Pisaj po Nosonji mamu mu jebem, i svim ostalim pedercicima unutar ekipe. Njemu dajte 200 hiljada, ma i 300 ako treba. Kakvi Kurtoni kakve picke materine.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.