26. januar 2017.9 god. comment_266352 na drugu sranu, ono Å¡to vam je verovatno poznato( a možda i nije) je to da su naÅ¡i skauti (evo ponovo joÅ¡ jedan dokaz da nam skauting nije baÅ¡ tolko oÄajan) dostavili sve spise Murinju ali da je ovaj odbio zato Å¡to je Kante bio nizak :D a Otac je želeo visokog igraÄa u vezi :D https://www.youtube.com/watch?v=rbmRZ5vfJLc Kakav makrofil. Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266399 Dokaz koliko je prosviro frajer, ko da mu nikad jedan Makelele nije drzo citavu vezu i dirigovao ispred odbrane. Uglavnom, najbitnije da je nama Kante ipak dosao na kraju. Sjajan je izbor i on sam napravio. Nadam se da ce sto duze ostati. Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267078 Kakav ludjak ovaj mali Golo Kante, kako igra mali Duracell zec, navijes ga i frajer prestane da trci ja mislim tek kad se tusevi upale u svlacionici.. Izludio je vezni red Liverpoola nocas, a on i Matic se nadopunjavaju vrhunski. Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267084 Kakav ludjak ovaj mali Golo Kante, kako igra mali Duracell zec, navijes ga i frajer prestane da trci ja mislim tek kad se tusevi upale u svlacionici.. Izludio je vezni red Liverpoola nocas, a on i Matic se nadopunjavaju vrhunski. Najnekreativniji vezni red u povijesti, ovo ovako viÅ¡e neće moći, kužim da ti oÄito samo cijeniÅ¡ te fizikalce, ali to je tako drveno da je to straÅ¡no, sami sebe limitiraju, nijedan ne može pokazati svoj maksimum u tom tandemu, jednostavno im fali fabregas... Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267097 Igrac utakmice ubjedljivo, dobar strasno bio i Luiz, ali ovo sta je radio Kante, je za knjige fudbalske. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267128 Some say when N'Golo Kanté lost his virginity, he won it back. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267172 Bio bi savrsen vezni red sa kanteom maticem i jednim box to box igracem, za mene. Da li cemo to ikada zaigrati ne znam, ali bi to bio bedem nazad a s tim trecim veznim bismo dobili u igri naprijed. Rezultati govore da funkcionisu i njih dvojica, ali sam ubijedjen u 433 ili 352 Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267430 Wenger clammed up when he was asked for the detail on why Kante had preferred to join Chelsea from Leicester, whom he had helped to win the title in his only season at the club. But Wenger suggested that Chelsea’s financial clout – and Arsenal’s inability to compete with it – was a factor. “Have I looked to sign Kante? Yes. When he was in France and when he was at Leicester,†Wenger said. “I cannot explain everything [about why he preferred Chelsea] but it is quite obvious when you look at where he has gone. Was it the money? I do not want to talk about that. Transfers are transfers – you cannot explain absolutely everything.†koja propaganda zbog ovakvih neistina se stvara negativna slika o nama, sigurno jedan od transfera kojim smo pomeli jaÄu konkurenciju i sad ovaj puÅ¡ta priÄu da je Arsenal tu neÅ¡to bio podredjen gotovo stojimo rame uz rame sa Arsenalom po prihodima, Äak su nam i izdaci tu negde dalje od ovoga ne želim da komentariÅ¡em zato Å¡to nisu vredni toga Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267435 Neka nas mrze..ÄŒinjenica je da je ovo jedan od boljih nasih transfera, a i boljih ove sezone u PL. ÄŒisto kad se pogleda omjer kvalitete i novca kojeg smo dali za njega. Cuj arsenal se nemoze natjecati s nama, naravno da moze..druga je stvar sto su skrti nevjerojatno..napravili su ta dva transfera ozila i alexisa a ovo drugo je sve cak i preplaceno, xhaka npr.. Mozda se zato i boje ulagat, nije bas da pogadaju s transferima haha Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267521 Najnekreativniji vezni red u povijesti, ovo ovako viÅ¡e neće moći, kužim da ti oÄito samo cijeniÅ¡ te fizikalce, ali to je tako drveno da je to straÅ¡no, sami sebe limitiraju, nijedan ne može pokazati svoj maksimum u tom tandemu, jednostavno im fali fabregas... Ne bih dao jednog Kantea za 5 Fabregasa. ;) Btw jesu li mu rekli da je zavrsila utakmica? Frajko trci ko navijen. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267541 Mislim da bi u svom najboljem izdanju Matić i on bili u stanju strpati i MSN u džep. Danas pojeo Sancheza toliko da su ga navijaÄi Arsenala poÄeli pljuvati. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267547 Å teta Å¡to ona kontra na kraju gad je Zumatelo krenuo naprijed nije bolje zavrsila mogao je i asistenciju upisati, standardno odliÄan Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267552 Kako rastura Kante. Bravo majstore, ne staje covek.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267564 Legenda kaze da jos uvijek trci, treba mu javiti da je utakmica zavrsila da moze otrcati kuci :D Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267573 Legenda kaze da jos uvijek trci, treba mu javiti da je utakmica zavrsila da moze otrcati kuci :D TakoÄ‘er na treninge dolazi tako Å¡to trÄi od kuće do CobhamaI isto kažu da prije stigne na trening nego ovi autom Å¡to idu Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267576 Na terenu izgleda kao neko djetešce koje se uvalilo da igra sa starijim momcima. Nevjerovatno koliko terena samo pokrije :o Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267629 Najbolji DMF na svijetu kao što je svojevremeno bio Makelele. Odgovorno tvrdim! Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267630 Najbolji DMF na svijetu kao što je svojevremeno bio Makelele. Odgovorno tvrdim! Bolji od Biskvita ? Ma hajte molim vas... Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267645 Bolji od Biskvita ? Ma hajte molim vas... Nemojmo preterivati ni u hvalospevima, Kanteu je ovo tek druga sezona na ovom nivou, Busquets je već skoro deceniju igra i osvojio je sve Å¡to se može osvojiti viÅ¡e puta i uopÅ¡te ne vidim razlog zbog kog bi se spominjali tuÄ‘i igraÄi, pogotovo iz druge lige. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267657 Kante kralj triba ga falit i uzivat u zivotu a ne bit pesimist opustenooooooo Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267663 Nemojmo preterivati ni u hvalospevima, Kanteu je ovo tek druga sezona na ovom nivou, Busquets je već skoro deceniju igra i osvojio je sve Å¡to se može osvojiti viÅ¡e puta i uopÅ¡te ne vidim razlog zbog kog bi se spominjali tuÄ‘i igraÄi, pogotovo iz druge lige. Svaka cast na odmerenosti kao i postovanju prema drugim igracima. Velicati svoje, ali i postovati tudje. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267689 Kante je 4 godine mlađi od Busquetsa. Odgovorno tvrdim da je Kante bolji DMF od Busquetsa. Kome to sad nije jasno neka ode kod doktora. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.