Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

Kako sad pundits ne seru što Kante ne igra defanzivnog veznog? Baš volim što im se Lampard usro u teoriju i tačno se vidi da pola njih nema pojma. Da se mene pita sve ove likove što nisu uspjeli ništa postići kao menadžeri ili što nikad nisu ni bili bih odjebo.Bracu Nevil,Karager itd. Neki dan na Twitteru naletim neki lik govori da nikad Zouma nije bio za top klub,da prošla sezona u Evertonu bila prosjek.Da je Englez majku jebo vrijedio bi 100 miliona.

Pusac je od njega napravio kompletnog igraca, priznao ti to ili ne.

Pa dobro imao je pusac i dobrih poteza svakako. Koliko je on tu imao uticaja ne znam al eto nek bude.
Svakako prosle godine konstantno kritika bila ovo sto gore spominju za te pozicije Kantea a u sustini, to uopste nije neki problem.

Kako god, sinoc je jednu od najboljih utakmica odigrao.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pa igrao je on, dosta se vracao u odbranu, samo sto je vise cuvao desnu stranu.

Ne kažem da nije,samo mu nije to jedini zadatak.Da je na poziciji Jorginha on bi rijetko ili ne bi nikako išao naprijed.
Ma strasan igrac, jedini wc kojeg trenutno imamo. Upao bi u avaku ekipu bez jebemti. Imam osjecaj kako je tehnicki profitirao od prosle sezone te je jos bolji

Nevjerovatan igrač, jako bih volio da ostane jos dugo u Chelsiju na ovakvom nivou, a pored sto je odlican igrac, bas je skroman i kao osoba.

Valjda ce mu Kepa dati kapitensku, itekako je zasluzio

• 1 mjesec kasnije...
Maestralan gol. Strašno je napredovao u igri s loptom i postao je baš kompletan veznjak u oba pravca
  • 3 sedmice kasnije...

vjerovatno minimalno 2 sedmice pauze

Kante nije do kraja oporavljen, on je istrosen i njemu treba dobar odmor da se oporavi.

• 4 sedmice kasnije...

Is Chelsea "too small" for the French international?

"Of course not. In Chelsea, I spent three great years winning titles (the Cup and the Europa League in addition to the PL). Chelsea has helped me a lot and I hope it's a club that will allow me to win a lot more titles. I am in Chelsea until 2023 and, in my head, I hope to continue to live beautiful seasons until 2023.

Ovo se cijeni. Svaka cast Ngolo, ljudino!

Ovi novinari usput nek se napuse qrca.

Neka igra za repku, treba mu utakmica, ne treba njemu postepen ulaz kad je toliko spreman, samo ako se skroz oporavio
  • 1 mjesec kasnije...
A igracine Boze mili. Pola ekipe umrlo, ne mogu disati, hvataju se za misic, grcevi... Ovaj sprinta u 96. minuti ko da je zagrijavanje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.